No ha estat possible emportar-nos la victòria

Sant Joan Despí 25-24 Gavà “C” (12-14 / 13-10)

Equip dirigit per Oscar Puigdemont

Avui ha sigut un dia per estar ben orgullós d’aquest club, d’aquest equip i són els partits que ens agrada jugar a tots, a fer pinya d’equip, a estar a la grada en pista contrària animant-nos sense descans, són d’aquells partits que es recorden…

Hem començat freds, amb un parcial de 4-0 en 3 minuts que ens ha obligat ha demanar temps mort i tranquil·litzar al meus jugadors del nerviosisme, precipitacions sense pensar, en definitiva, el que comporta una semifinal de copa a pista contrària. Una vegada que l’aigua del riu ha tornat al seu curs, l’equip ha començat a fer gols i també el canvi del sistema defensiu ha provocat que poguessin fer contratacs directes i gols amb claretat. En joc estàtic s’ha tret molt de profit de les alçades dels dos dels nostres pivots i principalment a la zona central, ja que en cada acció superàvem a la defensa contrària arribant a posar-nos tres gols per davant. A la mitja part s’ha arribat amb avantatge blaugrana: 12-14.

A la represa del joc, ha sigut una fotocòpia de la primera, que en aquell moment a pista ens trobàvem jugant amb tot l’equip disponible a la banqueta. Però de mica en mica s’anaven fent alternances del marcador sense que cap equip agafés diferències de resultat i poder sentenciar el partit. Fins els darrers minuts i gairabé en el 27′ el resultat era d’empat, però aquells detalls, aquella acció, aquell gol, aquella aturada, etc. ha provocat que no ens poguéssim emportar la victòria.