Resultats i Cròniques 8-9 Octubre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Molins de Rei – Benjamí Masculí Blau

Un partido con muy buena actitud, se han ganado las 4 partes y se ha jugado muy bien el partido en ataque y sobre todo en defensa.

Por la superioridad en el partido se ha prohibido el bote y se ha puesto en práctica lo aprendido en los entrenamientos (sobre todo el desmarque sin balón) y les ha salido muy bien.

img-20161008-wa0003img-20161008-wa0004

Molins de Rei – Benjamí Masculí Grana

Buen partido en general en el cual se han ganado las 4 partes jugando muy bien en ataque. Sobre todo se ha mejorado en el juego de bote continuado (como mucho 1 bote, si no estoy solo) y a mejorar aspectos defensivos.

img-20161008-wa0002

Benjamí Femení – SEA Els Costerets

Partido ganado (3 partes) y buena actitud de las chicas durante todo el partido. Buenas acciones defensivas que nos han permitido robar balones e ir directas a portería utilizando el bote. En ataque hay que seguir mejorando cositas como el desmarque hacia portería y entrar en carrera sin esperar que el balón venga a nosotras. ¡Muy buen partido y a seguir mejorando!

Aleví Masculí Blau – Vilanova i la Geltrú

Partido muy luchado por parte de los chicos, que han sabido encarar muy bien hacia portería, ganando 3 partes y empatando una. Me han sorprendido muy positivamente en el primer partido de la temporada. Satisfecho del partido que han hecho y a seguir trabajando que queda mucho.

Aleví Masculí Grana – EH Cornellà

Partido de intensidad, que al final ha acabado en empate. Muy buena disposición de los jugadores en ataque teniendo muy bien asimilado el ‘pase y va’ que ha permitido muchas ocasiones de gol.

En defensa algo más flojos, los jugadores más estáticos en general  y bastante puertas atrás que debemos mejorar…

Aleví Femení Groc – Sant Miquel

Derrota pero con buenas sensaciones en ataque, aunque no tantas en defensa. En la tercera y cuarta parte se ha mejorado la defensa, pero en general buenas sensaciones. Hay que seguir trabajando.

Sant Joan Despí – Aleví Femení Grana

Gran partit a Sant Joan Despí contra un equip amb el qual l’any passat no podíem ni competir. Avui s’ha notat molta millora en defensa especialmente, que és el que hem treballat (en cap part ens han marcat més de 9 gols). En atac molt bones accions tot i no haver treballat gaire, però amb molt poca efectivitat de cara a porteria (hem d’aprendre a localitzar el llançament). Molt orgullós del partit de les noies avui.

Cadet Masculí 24 – Calella (SDE) 21 (mitja part 6-8)

Partit amb dues parts ben diferenciades pel que fa a l’encert cara a porteria, que ha estat el motor per encarar el partit amb l’actitud correcte o no.

Inici amb bona activació defensiva que ha obligat al Calella a demanar temps mort al minut 12 on només havia anotat 1 gol (4 a 1). Per desgràcia els errors de llançament no ens han permès agafar una renda major.

Després d’aquest temps mort, a la falta d’encert en el llançament s’hi ha afegit algunes pèrdues de pilota que han provocat alguns contraatacs visitants. Per sort, l’encert a porteria i en la defensa estàtica ha fet que el resultat al descans només fos de 6 a 8, però amb un problema en els ànims dels nois.

Al descans, aclarar idees, intentar aixecar els ànims i sobretot demanar més esforç en el llançament, davant un porter explosiu però que només tenia un moviment.

Els jugadors han reaccionat bé, tal com ho demostren els 18 gols fets a la 2a part. En general s’ha seguit defensant correctament i només hem tingut problemes puntuals quan emparellaven  els seus jugadors físicament més forts (probablement juvenils) amb els nostres jugadors més petits.

2a part força correcte on hem defensat, hem corregut més, hem apretat a porteria i hem tingut l’encert necessari… i on tot això ens ha fet encarar la següent acció amb més actitud que no pas a la 1a part.

A seguir treballant en els 2 aspectes, actitud correcte durant 60′ (i durant cada entrenament) i en la millora en totes les accions del joc.

Molins de Rei 30 – Cadet Femení Grana 7

Partido similar al de la semana pasada pero con más ocasiones de lanzamiento claras. Buen juego en ataque que finaliza con un mal lanzamiento o una pérdida de balón innecesaria, esto ha permitido al contrario hacer contraataques fáciles que han hecho que se alejaran rápido en el marcador.

En defensa hemos estado contundentes, pero no lo suficiente para compensar los errores en ataque. Hasta que no solucionemos estos errores nos será difícil empezar a competir. ¡A seguir trabajando!

Cadet A Femení 29 – Sant Vicenç 9

Partido excelente en defensa, anulando sus puntos fuertes y cuando no podíamos teníamos a nuestras porteras. En ataque nos sigue faltando mejorar las tomas de decisión y la lectura de los desequilibrios defensivos.

Handbol Vendrell 19 – Juvenil Masculí 25

Bon partit del xavals el jugat ahir a la pista del Vendrell.

Després del cop psicològic de no haver pogut jugar a 1ra catalana el nostre juvenil ha respòs amb la millor de les actituds i ganes de fer bé les coses. Desde el minut 1 van sortir molt concentrats, amb bones accions col·lectives en atac i una molt bona porteria, mica en mica vam marxar en el marcador. Uns minuts d’incertesa i desconnexió van fer acostar en el marcador als del Vendrell, però amb els canvis i l’actitud de la gent que va sortir desde la banqueta vam aconseguir tornar a marxar.

Segona part  va seguir la mateixa tònica que la primera, fent jugar a tothom i disfrutant a la pista ens vam endur els dos punts cap a Gavà.

Encara queda molt de treball, hem d’aconseguir que tot l’equip sigui més intens però amb partits com el d’ahir, entenem que es el camí!

img-20161009-wa0022

Juvenil Femení 30 – Sant Joan Despí 33 (mitja part 17-20)

Sacrifici. Esforç. Lluita fins l’últim alè. Buidar-se a la pista. Això és el que ha fet el nostre juvenil femení contra St. Joan Despí. Una primera part amb massa desajustos defensius i errades individuals (5-6 pals, penals fallats…) han fet que anéssim al descans 17-20 en contra.

A la 2a hem sabut arreglar la feina al darrere, amb una intensitat molt més alta. Uns minuts de desconcert en atac ens ha fet perdre pilotes i quedar 7-8 gols per sota a falta de deu minuts. Però un final de partit espectacular, on el cor ha arribat fins on les cames no podien, ens ha fet posar a dos gols. Finalment derrota 30-33, però un regust molt bo a la boca.

Seguim buscant la regularitat, que quan arribi farà que aquest equip faci molt de respecte!

La Roca 1953 25 – Sènior C Masculí 23 (mitja part 8-6)

Partit jugat avui en el pavelló vell del poble de La Roca on l’afició local com sempre té molt a dir. Partit dificil de plantejament, ja que ens esperàvem un partit intens de contratacs i de rapidesa col·lectiva de l’equip local, pero NO ha estat així. Els hem sorprès amb una defensa forta, sòlida, defensa unida que els ha dificultat molt arribar amb claredat als sis metres i així fer llançament. Partit avui de ‘picar pedra’. Per la nostra part gairebé igual, però amb la diferència que ens estàvem enfrontant contra un equip alt, fort i expert, però gracies a les idees col·lectives del nostre joc, podíem fer llançaments fàcils o bé aconseguir penals a favor. Així doncs, hem arribat a la mitja part amb el resultat de 8-6.

La represa a la segona part feia pensar que el roquerols anaven per feina de poder enllestir el partit des de l’inici, agafant distàncies en el marcador de fins a 7 gols al minut 12. Els nostres LLUITADORS GAVANENCS no s’han donat per vençuts en cap moment i han millorat col·lectivament fent-se un EQUIP UNIT amb molt de seny i molta unió amb el qual hem arribat als darrers minuts finals amb possibilitat de guanyar aquest partit. Cal esmentar també que l’últim gol dels locals ha sigut amb el temps aturat. Resultat de la segona part 17-17. Finalment els 2 punts s’han quedat a La Roca 25-23.

Avui hem crescut com equip unit i els partits s’han de lluitar fins al final. Estic molt orgullós de tots vosaltres! Enhorabona per l’esforç, la lluita i l’entrega que heu tingut en tot moment. Ara ja toca pensar en el partit contra Sant Miquel.

Martorell 24 – Sènior B Masculí 21

Partido muy parejo que se nos escapó al final. En la primera parte se llegó a perder de 4. Al minuto 24/25 de la segunda nos llegamos a poner +1.

Lástima, y duele porque son rivales directos. Pero esta es la línea. Ya llegará la victoria.

Sènior A Masculí 28 – Sant Cugat B 22 (mitja part 12-13)

Primera parte muy similar a la de los anteriores partidos. Atacando bien los sistemas pero con muchos fallos en el lanzamiento. En defensa bien. Las superioridades no marcaban diferencias y al descanso 12-13. Segunda parte seguimos con buen trabajo defensivo e incluso mejoró. Recuperábamos balones y podíamos correr. No siempre conseguíamos acierto pero poco a poco algún gol hacíamos. La defensa realmente fue muy buena y en 3′ nos pusimos por delante y ya no se nos escapó. Buena noticia los 7 de 7 en los 7m (penaltis) transformados.

Ascó 29 – Sènior Femení 25 (mitja part 17-16)

Partit de molts altibaixos el vist aquest diumenge a la sempre complicada pista d’Ascó. Les locals han sortit disposades a aconseguir el 3 de 3 de victòries, mentre les nostres noies no aconseguien assolir el mateix ritme d’intensitat que les contricants, que amb ràpids contraatacs i transicions aprofitaven la precipitació visitant en atac per anar ampliant la diferència, que a falta de 10’ per a la mitja part era de 7 gols. Els canvis a les locals i la millora defensiva de les nostres han fet que poc a poc la diferència s’anés reduïnt fins a només 1 gol a la mitja part, que tornava a posar a les nostres noies a dins del partit.

Inexplicablement, però, el guió de la primera part s’ha repetit a la segona, i un Ascó molt més endollat ha aprofitat l’apatia visitant per a tornar a marxar fins als 9 gols de diferència. Als últims minuts, les visitants han tret una mica de caràcter, però ja era massa tard per a treure res de bo d’aquest llarg desplaçament.

Menció especial per als nombrosos aficionats que van acompanyar l’equip en aquest desplaçament en autocar, i que durant tot el partit van animar incansablement a les nostres noies. Un plaer veure el seu esforç i la seva il·lusió per ajudar a l’equip i al Club.

Molta feina a fer especialment a nivell psicològic si es vol capgirar la dinàmica, ja que si bé l’inici de calendari era complicat, l’equip ha desaprofitat oportunitats per a sumar algún punt. Cal aconseguir una major regularitat on l’actitud positiva sigui el reforç que ens porti a l’èxit col·lectiu. Primera final: dissabte vinent a les 19:15h al Jacme March davant la Cooperativa Sant Boi.