Resultats i Cròniques 8-9 d’Abril

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que el passat cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Aleví Masculí Federat – Igualada

Muy buen partido de los chicos, en el que cabe destacar lo bien que supimos competir cada cuarto, con gran actitud luchadora, en todas las situaciones de marcador.

Se vieron muy buenos apoyos  defensivos y juego ofensivo con velocidad. Algunos  fallos en los lanzamientos por no observar o por lanzar al lugar donde los porteros principiantes paran mejor (su mano derecha).

Como nos tienen acostumbrados las últimas semanas, nuestros porteros estuvieron a un fantástico nivel!

Agradecer muchísimo a las madres y padres (y algún jugador incluso!) su ayuda antes de comenzar el partido para que la pista pudiera estar en condiciones practicables! Muchísimas gracias!

Aleví Femení Expert Blau 12 – Granollers 4

Increíble partido de nuestras guerreras de campo grande. El Granollers siempre es un rival duro y muy peleón, pero las niñas salieron muy concentradas desde el inicio del partido.

Destacar la tranquilidad y la serenidad que tuvieron nuestras peques durante cada parte; tanto como si fuésemos por arriba, por debajo del marcador, como así también en los momentos más duros del partido.

Los aspectos trabajados durante la semana (nuevas trayectorias y orientaciones para ambas líneas ofensivas) pudieron ser puestos en prácticas y con bastante acierto.

Por último mencionar que tanto en este cómo en los últimos partidos, las responsabilidades en el juego se están equiparando, y si bien algunas siempre destacan más que otras, todas están aportando y cada vez más.

A seguir!

Aleví Femení Federat Grana – Ascó

Comienzo de la segunda vuelta, y momento de ir observando la fantástica progresión de nuestras pequeñas: muy buen partido, en el que se vio que ya tomamos con acierto la decisión defensiva entre flotar y atacar al bote, o controlar al adversario en proximidad con trabajo de piernas y ayuda de brazos: muy bien chicas!

Destacar también las acciones en golpe franco: nuevas jugadoras se unen  al ‘club’ de las que ya han comprobado que unir velocidad y ataque a los espacios con trayectorias amplias les permite fintar con éxito! Bravo chicas!

A seguir aprendiendo, disfrutando y endureciéndose!

Poblenou 20 – Infantil Masculí Federat 24

Buen partido de los chicos, contra un rival que en casa nos había ganado. Defensa durante todo el partido intensa que nos permitió salir rápido a contraatacar y que nos dio muchos goles. El ataque muy fluido, con muchas continuidades con lanzamientos muy claros de 6 metros. La portería volvió a estar entonada cosa que se ha notado baja en los últimos partidos.

Con esta victoria aseguramos pasar a la siguiente fase. A seguir trabajando.

Cadet Masculí 40 – Roses 40 (mitja part 18-22)

Partit en què hem acusat el fet de no haver-hi res en joc i els lesionats i tocats reservats per a la segona fase.

Però hi ha una cosa que aquest equip encara no té clar i és que cada entrenament i cada partit s’ha de jugar al 100% si es vol seguir progressant.

Inici sense cap tipus d’intensitat que ens ha obligat a demanar temps mort al minut 7 de la primera part, però temps que no ha sorgit efecte, hem seguit sense intensitat defensiva en els 1×1, sense donar ajudes, sense llegir l’atac del rival… i en atac, només accions individuals i molts errors de tècnica individual preocupants. Tot sumat, 18 a 22 al descans.

L’inici de la segona part semblava canviar el guió, ràpidament hem empatat i hem aconseguit posar-nos 3 gols per sobre, però no hi hem cregut, hem tornat a caure en errors individuals i a tornar a defensar malament al nostre oponent directe, fet que ha portat a l’equip visitant a tornar a empatar el partit i poder lluitar per ell.

Ja amb el 40 a 40, un últim atac amb 30″. Al igual que a Montgrí o amb Garbí havia sortit cara, avui ha sigut creu, i ens han aturat l’última acció i no em pogut transformar el cop franc directe.

Un cop més agraïr i felicitar la participació d’un nou infantil, aquest cop en Marc, que ha aportat molt en el joc i ens ha ajudat a suplir les baixes a la 1a línia. Felicitats Marc!

Després d’aquest partit, hora de fer balanç del que ha estat la primera fase. I crec que el partit d’avui ha estat una mostra de tota la fase. Quan l’equip s’ho ha proposat ha fet un parcial de +7 en ‘pocs’ minuts, però quan no ha estat al 100% no ha tingut opcions al partit.

Si portem això al resum de la fase, l’equip ha estat capaç de grans partits amb els 4 primers classificats, però també ha jugat molt malament davant d’equips més senzills.

De totes formes un balanç de 20-1-1, probablement sigui molt més del que esperàvem a inici de temporada.

Ara toca ser conscients que qualsevol minut de relaxació ens costarà lluitar pel Top4 i que per tant no en podem tenir ni en cap entrenament ni en cap partit.

Per últim, desitjar una ràpida recuperació al nostre gran capità que ha tornat a patir una lesió al turmell. Ànims Roger!

La Roca 1953 24 – Cadet Femení Blau 30 (Semifinal Top-4)

Partido muy igualado desde el principio donde se notaban los nervios por parte de los dos equipos, pero nosotros con un punto más de intensidad defensiva. En el minuto 20 mejoramos ofensivamente y seguimos defendiendo muy bien sus puntos fuertes que nos permitió distanciarnos en el marcador de 6 goles (10-16).

En la segunda parte aumentamos la diferencia hasta 8 goles, pero tuvimos unos minutos de bache que coincidieron con varias exclusiones, paradas de la portera y una mixta. Superado ese bache nos volvimos a ir en el marcador de 6 para acabar 24-30.

Todo un éxito para el Handbol Gavà llegar a la final.

cadetfem

BM Granollers 35 -Cadet Femení Blau 27 (Final Top-4)

Grandes emociones nos ha dado este Top 4, hemos luchado hasta dónde hemos podido. En la primera parte el equipo ha estado a la altura del equipo contrario, nos hacían daño con el pivote y las circulaciones, pero nuestro juego en ataque iba creando situaciones claras de lanzamiento que nos permitía estar dentro del partido (13-13).

Un mal inicio de la segunda parte hizo que Granollers se fuera de 5, y a partir de aquí el equipo le puso ganas, pero no acierto, puede ser por el cansancio o por el nivel del contrario o por las 2 cosas que el equipo no pudo reaccionar.

Enhorabuena a las jugadoras por conseguir algo muy difícil de imaginar al inicio de temporada, a los ayudantes, delegados, juveniles y padres.

totescadetsjana

Martorell 22 – Juvenil Masculí 23

Un partit jugat dissabte al matí. Un rival molt dur que apurava les opcions de classificar-se per a la següent fase. Un partit on els nostres es jugàven la segona plaça amb la tranquil·litat de tenir la classificació assegurada. Una setmana on les seqüeles del partit anterior i la climatologia no ens havien permès entrenar al 100%. Jugadors lesionats o tocats…

Tot invitava a pensar en un partit amb falta d’intensitat i concentració. Res d’això. Tot i tenir problemes per atacar la seva 5:1 amb mixta i no agafar distància en el marcador, tot i anar per darrera en alguns moments, el nostre juvenil ha mantingut la concentració, la intensitat i ha acabat enduent-se els dos punts en un partit molt dur on tots els jugadors han aportat tant dins del camp com a fora.

Ara a gaudir d’un merescudíssim descans i a preparar el final de temporada.

Sènior A Masculí 27 – Banyoles 33

Amb la Lliga acabada i tot decidit pels dos equips vam sortir molt relaxats. Des de l’escalfament ja es veia que no es posaria tota la intensitat necessària. Una llàstima, una oportunitat perduda. El joc no va ser ràpid, la defensa no era contundent i l’equip visitant anava fent.

Lliga acabada. Som campions. Anirem a fases d’ascens i esperem tornar a posar tota la intensitat per jugar bé.

A entrenar a tope!

Sènior B Masculí 39 – Valldoreix 32

Dos puntos importantísimos, que nos acercan a la permanencia en 2a Catalana. Si se preveían nervios para un partido de tal trascendencia, no se hicieron notar. Si bien hubo dudas en las primeras acciones ofensivas, el equipo salió al campo muy enchufado y muy efectivo.

La clave estuvo en la intensidad de juego impuesta por el equipo local, que aun habiendo ampliado el marcador a cuatro goles, no aflojó ni en la contra ni en el saque rápido.

La defensa gavanenca apostando por una 5:1 mantenida de inicio a fin, supo controlar durante gran parte del encuentro a sus dos mejores primeras líneas, haciendo que lograsen chuts desde zonas poco efectivas o malas toma de decisión.

Felicitar a todo el grupo que estuvo brillante, de principio a fin, y darle las gracias a Toni Serra por su enorme ayuda en el banquillo.

A preparar las siguientes dos finales.

Sant Joan Despí B 25 – Sènior Femení 23

Últim partit de Lliga on les nostres no s’hi jugaven res a nivell de classificació i on les rivals lluitaven per aconseguir la millor classificació posible i evitar així places de descens per possibles descensos compensats. Doncs a excepció dels primers minuts, on les nostres van estar excessivament erràtiques, la resta del partit va oferir una molt bona imatge de les noies, treballant amb velocitat, amb encert i amb bon joc col·lectiu.

La porteria va estar una altra vegada a un molt bon nivell, i totes les jugadores van sumar per al bé de l’equip. Però de nou, els pocs efectius amb els que hem arribat a aquest final de Lliga van passar factura, i amb el partit a favor, les forçes es van anar apagant, i als moments decisius, la fatiga física i mental va aparèixer fins al punt de no poder emportar-nos dos punts que, vist el treball dels dos equips a pista, les nostres mereixien de totes totes.

Finalitza la Lliga amb el teòric descens de l’equip a 1ª Catalana, on a no ser que es reestructurin les categories i l’equip es mantingui finalment a Lliga, tocarà jugar l’any vinent. No canvia res: la pista medeix el mateix, la pilota seguirà essent la mateixa i les regles tampoc canviaran. De ben segur que, amb l’actitud d’aquest últim partit i la lluita a que ens tenen acostumades aquestes noies, el pas per 1ª Catalana (si finalment es confirma) será fugaç.

Ara, a gaudir de la Copa!

PD: Dissabte l’equip va disfrutar d’una calçotada, i es que la força d’un vestidor no només es demostra els dies de partit!