Resultats i Cròniques 28-29 Gener

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que el passat cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Benjamí Grana – Lycée Bel Air

Partido contra un equipo de un nivel diferente al nuestro, con bastantes niños que acababan de empezar. El equipo trabajó muy bien las 4 partes adaptándose a las variantes pedagógicas que le ofrecía el entrenador. Destacar el escaso uso del bote y la mejora del campo visual.

Granollers Miquel Prat – Aleví Masculí Federat Blau

Partidazo de nuestros chicos en Granollers! Valentía y velocidad en las acciones ofensivas, acciones técnico-tácticas en golpe franco que tras semanas de trabajo han sido interiorizadas y ejecutadas a la perfección, y perfecta utilización de la gestoforma defensiva para controlar a rivales bastante más grandes que nosotros. Actitud perfecta TODO el partido.

Solo nos equivocamos en algunos errores de pase en ataque (disculpables porque nuestros alevines masculinos juegan con la premisa prioritaria de: moverse rápido/pasar rápido/actuar rápido), y errores en algunas puertas atrás en defensa (no disculpables).

El mejor partido del año contra el mejor equipo del grupo, que había ganado todos los tiempos contra todos los equipos, por lo que hoy merece la pena destacar el resultado del 2o, 3er y 4o tiempos: 5-5, 6-5, 7-6. Fantástico trabajo, y lo que es más meritorio: grandísimo trabajo y aportaciones de TODOS los jugadores.

Y ahora chicos: entrenar mucho y bien siempre eleva el rendimiento, y la pregunta es: ¿queremos mantenernos en este nivel de autoexigencia para seguir mejorando? ¿O ya está todo hecho tras este partido y ya no hace falta luchar tanto?

Enhorabuena chicos!

IMG-20170129-WA0001

Aleví Masculí Blau – Molins de Rei Negre

Partido donde se perdió las 4 partes; los rivales eran superiores pero aun así empezamos dormidos (seguramente el cambio de entrenador les afectó). Pero lo supieron solventar y fue un partido en aumento, y cada parte fue a mejor. En conclusión, muy contento de haberlos entrenado y contento con su actitud.

Escola Esteve Barrachina – Aleví Masculí Grana

Partido flojo de nuestros chicos, en defensa nos hemos visto desbordados por la falta de tensión y ganas…no hemos sabido parar el acierto del contrario.

En ataque algo más acertados…pero poco más. Se ha votado en exceso el balón, olvidándonos del ‘pase y va’, y sobre todo nos ha faltado movilidad para recibir los pases en carrera.

Tenemos mucho que mejorar, y solo nos queda trabajar.

BCN Sants – Aleví Femení Blau

Una gran imagen fue la que dieron nuestras peques el sábado por la mañana en el pabellón de la Espanya Industrial.

En un campo más grande del que nos tienen acostumbrado a jugar, las niñas lo han dejado todo. Costó al inicio asumir los roles defensivos e intentar para a las rivales, sobre todo contra la jugadora con balón en el 1vs1, debido a la diferencia física. En ataque, esta vez hubo que dominar el pase y va y las trayectorias profundas sin balón en los desmarques, debido a la longitud del campo.

En resumen se fue mejorando en cada parte hasta llegar a la última, donde se vio la mejor versión del equipo. Una gran imagen y también un progreso evidente de todas las niñas. Felicidades y a seguir así.

Cornellà Blanc – Aleví Femení Escolar Groc

Un partido con una defensa fuerte, intensa, con contraataques conseguidos gracias a la presión que llegamos a imponer al contrincante.

El ataque fue algo menos intenso pero conseguimos que hubiese fluidez en el balón, velocidad en las  jugadas y buenas decisiones.

Buen partido, a seguir entrenando y mejorando.

Sant Esteve Sesrovires 24 – Infantil Masculí Federat 32

Sin ninguna duda, el mejor partido que hemos hecho hasta ahora y contra el rival más fuerte de la categoría.

Los chicos muy motivados de inicio a fin, empezaron defendiendo con mucha intensidad, se notaba que era un partido difícil y traían muchas ganas. Gran partido de todos y cada uno, todos aportaron y mucho al equipo. En defensa conseguimos que no lanzasen cómodos, y robamos bastantes balones. En ataque movimos muy bien el balón dando continuidades y apretando al espacio que nos dieron muchos lanzamientos claros de 6m.

La primera parte ya finalizó con un resultado a nuestro favor y no decayó en ningún momento ya que salimos en la segunda dispuestos a llevarnos el partido. Gran aportación de los porteros que llevaban un par de semanas flojitos, han hecho un grandísimo partido.

Por último me gustaría destacar, el ánimo de todos los jugadores, tanto los que estaban en pista como los que estaban en el banquillo, esto sí es un equipo!

infantilamasc

Infantil Masculí Escolar 19 – Ódena 33

Partido bastante flojo de nuestros chicos. En defensa nos costó parar a los rivales, que eran más fuertes y grandes, y en ataque no fuimos a portería, lo que provocó una gran cantidad de pérdidas de pase. Solo decir que hay que mejorar para que el siguiente partido lo juguemos mucho mejor.

Canovelles Negre 28 – Infantil Femení Federat 19

Muy buen partido de las chicas, contra un rival con jugadoras todas de primer año, aunque un poquito más fuertes y desarrolladas psicomotrizmente que nosotras, pero que nuestras jugadoras supieron contrarrestar con una buena gestoforma defensiva (tras unos minutos de ajuste). Debemos estar más atentas a nuestra oponente directa y no permitir desmarques sin balón, que fue ayer nuestro mayor error. (No hay que apoyar a mi compañera antes de tiempo). Pero es verdad que la gestoforma defensiva correcta hizo que se viera durante todo el partido una defensa muy valiente de nuestras chicas en los 1 contra 1.

En ataque, muy buenas acciones individuales desde el punto de vista técnico y psicológico (hay mucho carácter luchador en este equipo!). Aunque es necesario ‘sincronizar’ esfuerzos, y añadir a todas esas acciones individuales la esencia ofensiva de nuestro deporte: atacar, fijar y pasar (trabajar para el juego colectivo con ambición individual).

Recordar a nuestras chicas que en un equipo debe necesariamente haber diferentes roles para diferentes jugadoras, TODOS con su importancia para que el equipo funcione bien en el aspecto técnico-táctico, psicológico y lúdico: todas deben sumar algo a los 3 aspectos.

A seguir trabajando unidas chicas!

Llavaneres 19 – Cadet Masculí 42 (mitja part 10-18)

Recuperació de partit ajornat que s’afrontava amb moltes baixes, fet que ha condicionat el sistema de joc.

Partit còmode en que sobretot en la 2a sí que s’ha estat prou intens en defensa per a recuperar moltes pilotes i poder córrer al contraatac. Tot i això, massa accions en que ens hem despistat defensivament, causant més gols del compte.

Cadet Masculí 30 – SAFA Gavà 28 (mitja part 13-15)

Setmana molt dolenta d’entrenaments, reflexada en el partit.

No s’ha defensat en tot el partit, la porteria no ha acompanyat, l’efectivitat en atac ha sigut baixa, sense saber dur el ritme del partit, massa pilotes perdudes… en definitiva, partit horrible que només s’ha tirat endavant per unes bones accions individuals que han superat la defensa rival i perquè SAFA no s’ha cregut que ens podia guanyar.

BM La Roca 31 – Cadet Femení Blau 26

Inicio de partido prometedor, jugando bien en ataque y en defensa, con dificultades, pero yendo 2 o 3 arriba, después de unos 2′ nos empatan y suben la intensidad defensiva, que nos cuesta bastante entrar en juego debido a las reiteradas faltas no sancionadas ni con advertencia. En los minutos finales nos vamos un poco del partido y acabamos 3 abajo.

La segunda parte no empieza mejor, su defensa y su ataque nos supera, después de un tiempo muerto con 18-12 conseguimos ponernos a 2 goles, pero no acertamos  en el lanzamiento ni en defensa y se vuelven a ir en el marcador.

A seguir trabajando para mejorar.

Sant Joan Despí 33 – Cadet Femení Grana 19

Bon partit el jugat per les noies durant la tarda de dissabte.

El partit va començar molt igualat, amb intercanvi de gols que reflexava al minut 15 de la primera part un resultat de 9 a 6 per les locals. Diferència evidenciada pels errors de llançament però ben controlada per la bona actuació en defensa i porteria.

És llavors quan les forces comencen a fallar, comencem a perdre pilotes i les locals ens fan molt mal amb el seu contraatac.

La segona meitat va esdevenir molt semblant a la primera. Bones accions combinatives en atac, bona defensa i moltes ganes, però massa errors de llançament que juntament amb la fatiga acumulada de tot el partit jugant amb 9 jugadores, fa que acabem perdent de 14.

Finalment, derrota que ens fa arribar a la conclusió que les noies estan fent un bon treball i que la millora es contínua. Dilluns més i millor.

Les Franqueses 19 – Juvenil Masculí 23 (mitja part 10-10)

Partit jugat a les 9 del matí. Uns bons minuts inicials, amb sortides molt ben jugades al contraatac i accions molt clares en atac estàtic, feien pensar en un partit més còmode què no pas ha acabat sortint. Errors de llançament en bones situacions han mantingut el marcador igualat; el no agafar avantatges ha fet que l’atac fos més precipitat i menys fluïd, i el partit, gràcies al treball defensiu i la porteria, s’ha mantingut equilibrat fins al descans (10-10).

La segona part, conscients que les coses en atac no estàven sortint del tot bé, l’equip s’ha dedicat a treballar i treballar: defensa molt consistent, sortides al contraatac i minimitzar errors en atac per mantenir el control del partit. Jugar com un equip, sacrificar-se i no donar cap pilota per perduda és el que, en un dia on l’atac no ha tingut la fluïdesa necessària, ha donat a l’equip els dos punts al final del partit.

Sant Esteve de Palautordera 32 – Juvenil Femení 24 (mitja part 16-13)

Partit on érem totes molt conscients contra qui ens enfrontàvem: un dels millors rivals d’aquesta segona fase. La prèvia de l’entrenador i les nostres ganes per lluitar aquest partit s’han notat des del principi. Durant la primera part, en defensa hem pogut parar a la xutadora esquerrana que ens podria haver ocasionat alguns problemes, però encara cometíem alguns errors a l’hora d’interceptar les passades central-pivot. Hem mantingut un bon ritme ofensiu, fent el que dominem i sense perdre pilotes com ens estava passant últimament. Això ens ha permès estar sempre molt igualades al marcador (empatant, un abaix, un adalt…) en aquesta primera part ens han sobrat els últims dos minuts on hem deixat que la diferència augmentés (16 -13) (fins llavors anàvem amb un empat de 13-13).

Ens quedaven encara trenta minuts per remuntar i endur-nos aquest partit. I així és com hem començat, defensant i atacant amb una agressivitat que fins aleshores no havíem demostrat i arribant a posar-nos per davant amb un 17-18 sobre el minut 42. Tot depenia de nosaltres, de cada atac i de cada defensa i n’érem molt conscients, però quan el marcador estava 22-21  (els ultims deu minuts més o menys) les cames seguien corrent però el cap no seguia fred i hem patit dos o tres contraatacs que ens han fet massa mal pel poc temps amb el que comptàvem fent així que la diferència, causada per errors defensius, anés augmentant poc a poc i el partit acabés amb 32-24.

Com a capitana i companya estic molt orgullosa de cada una d’elles, perquè encara que aquest partit s’hagi perdut, hem estat testimonis del que som capaces de fer com a equip quan estem totes disposades a donar la cara.

Moltes felicitats noies, hem de seguir lluitant!

Sant Cugat B 25 – Sènior A Masculí 30

Desde el principio nos pusimos por delante y eso fue lo mejor del partido. La defensa-portería de la primera parte fue excelente (9 goles encajados). En ataque estuvimos irregulares y fallando muchos lanzamientos. De todas maneras cada semana encontramos alguien que tira del carro y nos da consistencia. Eso es bueno. Hay que entrenar para ser más regulares y efectivos. A tope!

senioramasc

Sènior B Masculí 26 – Polinyà 29

Un inicio de partido totalmente lamentable y olvidable; nos plantamos de inicio con un sistema abierto y agresivo pero el cual no supo entender los tiempos y el ritmo de juego del equipo rival, el cual hacía daño con trayectorias simples de sus laterales, tanto hacia centro y hacia exterior, así también con unos extremos que nos hicieron muchísimo daño. Además de que la portería no estuvo al nivel. Se llegó a un parcial incluso de -8 rondando la mitad de los primeros 30′.

Inicio de la segunda parte, y una cara totalmente diferente. La portería comenzó a parar y la defensa comenzó a recuperar una enorme cantidad de balones o forzar ciertos errores en el ataque rival.

En ataque, con un juego simple y continuidades de balón hacia los extremos, se puedo lanzar claramente a portería y con un alto nivel de efectividad. Teniendo balón para empatar a falta de 3 o 4 minutos no pudimos igualar. Pero debemos aprender a gestionar las primeras partes para no ir por detrás del marcador durante todo el partido!

A seguir!

Sènior C Masculí 29 – Tarragona 24 (mitja part 14-13)

Gran partit plantejat durant tota la setmana amb intensitat molt alta per part dels nostres jugadors tant defensivament com ofensivament.

Des de l’inici del partit els locals han anat per davant del marcador excepte en algun moment que els visitants es posaven per davant només d’un gol, però immediatament ens tornàvem a avançar gràcies al joc ràpid que feiem degut als contraatacs i sacades ràpides des del centre.

A la represa del joc, el Gavà ha anat clarament a per la victòria amb el seu sistema defensiu fort a la zona central i feia esgotar totes les possibilitats de que els visitants donéssin la volta al marcador. Degut al esforç i esgotament fisic fet a la primera part i en aquests 11 minuts de joc i amb pocs jugadors de camp (només un canvi), els tarragonins s’han vist obligats a demanar temps mort.  Des d’aquí fins al final, els gavanencs han obert una escletxa de 6 gols amb accions molt afortunades per part dels primeres línies i en especialment l’Edu que amb les seves accions individuals d’un contra un i bon llançament feia gol amb claredat, amb el suport del Roger dirigint el joc des del central.

També cal destacar totes aquelles accions col·lectives que durant la setmana s’entrenen, avui han donat fruit. I també cal destacar la porteria defensada pel Carlos Pérez i Alberto que, amb les seves aturades, animaven a l’equip a fer gols per part de tots els jugadors o bé treure penals a favor (5) i sobretot estar ben concentrats en tot moment per treure el partit endavant.

Ara a gaudir de la victòria i continuar treballant. Gràcies nois per l’erfoç realitzat i la intensitat que heu posat! Enhorabona!

Sènior Femení 29 – Ascó 20 (mitja part 14-7)

Molt bon partit el jugat aquest cap de setmana per les nostres noies, recuperant les bones sensacions, però sobretot les ganes, la il·lusió i el treball que el grup necessita per a demostrar que el seu lloc és a Lliga. Inici igualat amb tots dos equips amb ganes de córrer, que ha començat a decantar-se per a les locales quan la porteria gavanenca ha començat a mostrar-se molt segura, amb molt bona actuació de totes dues porteres, tant amb aturades en joc com desde la línia de 7 metres. En atac, joc molt fuïd i bona efectivitat de cara a porteria, que ha fet que poc a poc, marxéssim al marcador i la nostra moral es veiés reforçada minut rera minut. Amb un bon final de primera part, marxem 7 gols amunt al marcador.

A la segona part, una sèrie d’exclusions consecutives ben xiulades i provocades per la nostra apatia, ens fan veure que sense 30’ més de lluita i esforç, la recompensa no arriba; així que de nou, torna la concentració i el bon treball, tant defensiu com a la porteria, i amb un atac molt encertat especialment des dels extrems, porten al partit amb un +12 per a les nostres. Als últims minuts, certa relaxació i menys encert de cara a porteria deixen la diferència en 9 gols finals, que ens permeten sumar 2 punts vitals que ens fan sortir de la zona de descens, i guanyar el goal average a l’Ascó, tot i que encara estem 5 punts per sota.

Proper partit, una autèntica final contra la Cooperativa de Sant Boi, equip amb el qual estem igualats a punts a la classificació. Caldrà la mateixa intensitat que dissabte per a treure alguna cosa positiva en aquesta difícil visita.

Màster Masculí 22 – PB Montmeló 14 (mitja part 9-6)

Partit guanyat a base de treball defensiu i porteria. Inicis amb molt bona actitut defensiva, aturant la poderosa primera línia dels visitants i el treball del 2 contra 2 amb el pivot. Errors en transicions i llançaments han fet que el resultat al descans fos un escàs 9-6.

A la represa, gran intensitat defensiva, millors finalitzacions i cansament dels visitants han fet que el resultat final arribi al 22-14 definitiu. A seguir en aquesta línia.

IMG-20170128-WA0007

Màster Femení 22 – Veteranes Sarrià 18

Quan l’esforç té una recompensa. L’equip ha interpretat la defensa de forma perfecte forçant moltes errades rivals. En atac, pocs conceptes però perfectament aplicats. L’esforç físic i la manca de banqueta han fet que s’arribés al final de la primera part amb cansament però l’equip ha mantingut el tipus.

A la segona part s’ha mantingut la tònica, amb un rendiment fantàstic de totes les noies. Gran grup de treball amb gran il.lusió pel que es fa. A seguir gaudint.