L’Handbol Gavà ja és equip de divisió de plata

El noies entrenades per Alfred Pérez han conquerit l’ascens després de resultar imbatudes a les fases

L’equip en ple amb la copa.

El Sènior Femení del Club Handbol Gavà ja és equip de divisió d’honor d’argent. L’equip entrenat per Alfred Pérez ha conquerit l’ascens de categoria després de dominar amb claredat les fases disputades aquest cap de setmana al pavelló Jacme March. El conjunt blaugrana va demostrar mantenir l’excel·lent estat de forma i concentració en pista i, tot i la pressió del moment va mostrar-se imbatudes ens les tres partits disputats.

En el primer enfrontament inaugural, jugat divendres a la tarda, les blaugrana van vèncer al Baztango Kirol Taldea per 29 a 16. Les gavaneneques van sentenciar el partit a la primera part (14-5) gràcies a la ferma defensa i a l’encert en atac.

En el segon xoc disputat dissabte a la tarda contra el Maristes Algemesí d’Alcúdia, El Gavà va guanyar per 21 a 19.

En el tercer i definitiu encontre, jugat aquest diumenge, el Gavà va imposar-se per 29 a 21 al BM Ágreda. Tot i que en els primers vint minuts va haver de patir (9-8). Un parcial de 6-1 va deixar el marcador al descans amb un clar 15-9. A la represa, les gavanenques sempre van manar en el marcador tot i que el seu rival va reaccionar i es va col·locar a quatre gols a cinc minuts per al final (25-21). Un parcial de 4-0 va acabar amb les aspiracions de les sorianes (29-21). Marta Galindo i Elisabet López, amb set gols, van ser les màximes golejadores de l’Handbol Gavà.

Amb aquesta fita tan somiada, el conjunt d’Alfred Pérez ha posat la cirereta a una gran temporada, en què han anat de menys a més fins a proclamar-se campiones de Lliga.

La temporada 2005/2006 va ser la darrera que el femení va militar en categoria nacional.

Reportaje: El Bruguers Digital