Som un equip lluitador

Gavà Sènior “C” – Tortosa 27-32 (12-20/15-12)

Equip dirigit per Oscar Puigdemont

Un altre partit en la mateixa línea que els darrers; bon joc col·lectiu ofensiu sense encert de llançaments a la primera part i descencert per a la nostre porteria ha fet que el resultat sigui 12-20.

A la segona part, tot ha sigut ben diferent; MOLTES BONES ATURADES per part del Tantri, que ha sigut la vitamina que ens ha faltat a la primera  part. Les ajudes en defensa, la velocitat de joc amb diferents contraatacs i les bones circulacions de pilota anàvem apropar-nos al marcador fins arribar a estar a 4 per sota. Les diferents rotacions de tot l’equip a la pista ha estat un factor important per cansar a l’equip rival i intentar portar-nos la victòria, però no ha estat possible. El resultat de 15-12 ha estat molt ben treballat de cara als següents partits de copa.

Contents i amb moltes ganes, el Club Handbol Gavà “C” espera saber el resultat del sorteig de la Copa per demostrar a tothom que som un equip lluitador i que no ens rendim davant de ningú.