Resum #LligaCatH: El Gavà guanya a la Bonanova i torna a ser líder

El Gavà després de l'important triomf Foto: cedida per Julián García El Gavà després de l’important triomf

Després de la 19a jornada tornem a tenir el Gavà de líder, després de la seva victòria a la Bonanova i de l’empat cedit pel Terrassa a casa davant la Coope. La principal amenaça ara és el Sabadell, que té el partit ajornat a la pista egarenca.

El partit de la jornada a la Salle Bonanova:
Salle Bonanova 29-32 Gavà

Interessant partit entre dos aspirants a jugar les fases d’ascens a 1a Estatal, que va guanyar l’equip de Xavier Sánchez “Brus”, demostrant la seva solvència en els partits importants per trencar una bona ratxa local de 8 victòries seguides a casa.
El Gavà guanya el golaverage contra un rival directe, al que han superat les dues vegades, igual que el tenen guanyat també amb el Terrassa, que tampoc ha pogut amb ells en cap de les dues ocasions.

El partit va tenir dues parts ben diferents. L’equip local va estar molt bé a la primera part en tots els aspectes per arribar al descans amb 19-14 favorable. Però a la represa l’equip visitant encara va estar millor per remuntar sense presses amb un parcial de 10-18.

El màxim golejador va ser el visitant Rubén Díaz amb 11 gols, i per part local va ser Daubanton amb 7.