Resultats i Cròniques 7-8 Abril

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest darrer cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors (els que ens les han fet arribar).

Aleví Masculí Nivell I 12 – Igualada 4

Recuperem sensacions. Hem alternat moments de gran nivell defensiu i seguretat ofensiva amb desajustos i errades que hem d’anar superant i oblidant. Felicitar a l’equip per l’esperit competitiu i les ganes de fer bé les coses. Dilluns més.

Aleví Masculí Blau – Aleví Masculí Grana

Partit intens, noble i de qualitat el que han jugat els nostres alevins aquest matí. Es nota que aquests nens gaudeixen amb el que fan i és un goig poder-los ajudar a progressar. Bones accions ofensives no abusant del bot i essent verticals quan tocava i els jugadors van perdent la por al contacte defensiu, cosa necessària en el nostre esport. El cansament ha anat apareixent i els errors s han incrementat, però l’equip demostra cada vegada més vegades que la millora és contínua. Felicitats a tota la família gavanenca.

La verdad es que ha sido un partido muy bonito, con dos equipos que les gusta jugar a balonmano, con unas defensas cada vez interpretando cuando tengo que tocar y cuando no, y en ataque también se han visto acciones individuales y colectivas interesantes. A destacar las 2 porterías. Ánimo y a seguir trabando juntos.

Crònica TOP 4 Aleví Femení

Fantástico fin de semana el vivido por nuestras chicas:

– Unas madres y padres que se vuelcan en organizar un top4 con muchísimo cariño y transmiten a sus hijas valores como el espíritu de equipo, la generosidad en tiempo y esfuerzo (bar, speaker, protocolo, camisetas, limpiar, montar y recoger….y más que seguro me olvido…) y un comportamiento ejemplar como padres en la grada (ni técnicos, ni hooligans…. padres y madres que apoyan, animan y dan cariño!)…. Fantástico equipo de madres y padres!

– Un club que apoya y reorganiza para dar cabida al evento (gracias Joan y gracias a todos los equipos que  han cambiado de pabellón para dar cabida al top 4), y MUCHÍSIMAS GRACIAS a la parte social por toda la logística: Vero, Juani, Jose, Jose, Sergi, Claudio, …. y muchos más! Qué de trabajo hacéis para todos los que tenemos hijos en el club!

-Gracias especial a los delegados y entrenadoras! Qué fácil es dirigir un equipo cuando tienes 2 delegados ayudándote en todo y tantas ayudantes cubriendo donde uno no llega! Gracias Ivan, Jose, Carla, Sofia y Xenia!

– Y maravillosa actuación de las chicas: en la cancha.

Sábado: Semifinal contra Granollers: a pesar de los nervios y las caras desencajadas, dos detalles técnicos que resaltan el carácter competitivo y la personalidad de este grupo de jugadoras: poquísimos errores de pase durante los 40 minutos, y fantásticos lanzamientos (los nervios hacen fallar pases y lanzamientos!). Y a pesar de la derrota , estuvimos muy cerca de ganar, porque de haber ganado el 3er tiempo, ellas tenían que jugar el 4 tiempo con las jugadoras que lo jugaron, pues todas las jugadoras deben jugar 1 tiempo completo, y 4 de ellas no habían jugado nada….

-Domingo: Ganamos el 3er puesto haciendo una gigantesca defensa (7 goles en 40 minutos). Y un ataque muy veloz y valiente!!!

Por encima de todo, la convicción de tener un grupo con mucho talento, muy homogéneo, muy trabajador, y muy unido! Esa es la gran fuerza de este equipo y así han jugado su top 4!  Todas y unidas!

Gracias a todos y enhorabuena a las jugadoras y a sus madres y padres!

Infantil Femení 26 – 20 Associació Lleidatana

Montgrí 30 – Cadet Masculí Blau 30 (mitja part 14-13)

Excel·lent partit del nostre equip a Torroella, intensos des del principi i assumint moviments entrenats amb anterioritat tant en defensa com en atac.

Primera part competida amb diferències curtes en el marcador, vam atacar bé i només una mica més d’encert en el llançament es va notar a faltar (14-13 descans).

Segona part on sortim enxufats tenim guanyat el partit, ens recuperen, tenim perdut el partit (3 a sota min. 27), pressió tota la pista i empat final.

Ben lluitat! A entrenar!

Cadet Femení Blau 24 – Salle Montcada 31

Partido en el que nos jugábamos todo, donde hicimos una primera parte con muy buena defensa, y un ataque correctito pero mejorable.

Los primeros 15 minutos de la segunda parte seguíamos en el partido, 1 o 2 por debajo, pero en el partido… pero la suma de 7 u 8 errores propios (pisando, 7 metros fallado, dos errores defensivos, dos pases errados,…) nos fueron lastrando y permitimos que el contrincante, con un juego sencillo pero lleno de actitud y autoconfianza nos ganara.

Una lástima, porque esta derrota nos dejó sin depender ya de nosotros mismos para entrar en el Top 4.

Cadet Femení Blau 39 – Garbí 31

Magnifico partido, y magnífica actuación y actitud de la mayoría de las jugadoras.

Primero un comentario y después una pregunta para la reflexión: mi más sincera felicitación a las jugadoras, me siento muy orgulloso de vosotras por la actitud y el compromiso la jornada después de quedarnos casi sin opciones de conseguir el objetivo. Fantástico chicas! No era un día ni un partido fácil desde el punto de vista psicológico.

Y la pregunta para vosotras y para quien quiera reflexionar sobre el tema: con vuestra edad, y tras el bagaje que ya tenéis en el balonmano, ¿qué nos ha llevado a que cuando ya no hay presión/tensión/competición demostréis esta gran actitud, y cuando estábamos jugándonoslo todo COMO EQUIPO hayamos estado ligera pero claramente por debajo en concentración, autoconfianza y actitud?

A seguir trabajando por consolidar lo aprendido y/o mejorado durante esta temporada!

Bordils 37 – Juvenil Masculí 25 (mitja part 16-13)

Bona actitud dels nois juvenils que han lluitat un partit complicat, portant la iniciativa durant els primers 10′, amb bon treball defensiu i de porteria i on les errades de llançament no ens ha permès agafar una petita renta. A mesura que passaven els minuts, el nombre d’errors no forçats ha augmentat, i ha fet que arribéssim al descans 16 a 13, però amb bones sensacions.

Potser en la segona part, hem aguantat menys de l’esperat, ja que hem comès massa errades en l’inici, que ens han penalitzat molt pel que quedava de partit. Tot i això, no ens hem rendit i les sensacions han estat bones.

Juvenil Femení 22 – Vilanova del Camí 20 (mitja part 12-6)

Magnífica primera part, en que les gavanenques han fet una gran defensa amb anticipacions i dissuacions efectives. Això ha permès recuperar moltes pilotes i tenir fàcils contraatacs, i eixamplar la diferència fins al 12-6 del descans.

A la segona meitat hem pogut seguir fent provatures a nivell tàctic, i fent jugar jugadores a posicions poc habituals en atac i en defensa. Al final, 22-20 i la sensació que aquest equip pot arribar molt lluny.

La setmana vinent acabem la 1a fase i encarem la segona, en que començarem a veure de què són capaces aquestes noies.

Sant Martí B 30 – Sènior A Masculí 30 (mitja part 12-18)

Inici de partit molt bo com en els últims partits. Dominant tots els aspectes de nostre joc i controlant els aspectes del joc rival. Descans 12-18.

Segona part comença igual però a la meitat d’aquesta segona part quan guanyàvem de 7 els canvis i la falta de fons físic tira per la borda la feina ben feta i fins i tot es van posar per davant. Amb un final marcat per les ‘no passes’ xiulades vam aconseguir empatar. 1 punt que sabia a poc després del bon partit inicial, però els altres dos equips implicats en descens han perdut i matemàticament estem salvats.

Seguir entrenant per la última jornada de lliga i començar a pensar en el futur…

Sènior B Masculí 24 – Sant Joan Despí B 31 (mitja part 9-15)

Sensació d’haver estat un punt per sota del nostre nivell de les darreres jornades, en totes i cadascuna de les facetes del joc. Així vam començar força bé fins al minut 15 on un canvi defensiu a 3:2:1 amb molta profunditat de l’equip contrari ens va causar un daltabaix, pèrdues de pilota, deixar d’atacar i trencar el marcador (9-15 descans).

Segona part molt irregular nostra, amb accions bones i altres absurdes…impossible la remuntada.

Hem de recuperar entrenament i encert, a més d’entendre que el que entrenem és per fer-ho als partits (intentar-ho), inclòs el que es diu i analitza en els vídeos.

Entrenar, entrenar, entrenar……………. i entrenar.

Vic 28 – Sènior C Masculí 22 (mitja part 12-11)

Avui, començaré la crònica del partit al revés, es a dir pel resultat final….., que no és just, que no reflexa el joc dels gavanencs. Perdre de sis gols a la pista d’un dels equips de dalt de la classificació a la J-22 podria estar força bé, però quan analitzes el joc del teu equip, l’esforç fet,  i les ganes de guanyar, però no tens elements (jugadors) suficients per afrontar  les darreres situacions dels últims minuts degut al cansament físic i sobretot psicològic, només cal dir: ENHORABONA per tot l’esforç fet fins ara.

El partit començava molt bé a favor nostre 0-3, i no ens ho podíem ni imaginar, ja que els locals tenien una bona banqueta amb molts jugadors alts i forts, i tot feia pensar que des de l’inici seria a favor dels locals. La primera part del joc ha estat tècnica per part dels visitants, amb jugades fetes als entrenaments setmanals i que donaven resultat de gol, sense errar el llançament, i de mica en mica, els viguetans feien també el seu joc sense massa fluïdesa de pilota, però que els hi donava avantatge per arribar  a la mitja part guanyant d’un gol.

A la represa del joc, ha estat molt semblant al de la primera part, amb petites diferències en el marcador pels locals, fins a arribar al minut 18 que degut a un temps mort, els locals han vist el nostre esgotament físic i mental i ho han aprofitat per fer una defensa més forta amb la  finalitat de poder fer contraatacs, tallar pilotes i així ha sigut, que en el minut 24, han obert el marcador amb 3 gols seguits i no hem pogut continuar lluitant per la victòria.

El partit d’avui ha sigut un d’aquells partits, que diem: Complets!!!! Ja que hem defensat, hem atacat amb seny i serenor i a on tots els jugadors han marcat de 2 a 5 gols.

També cal destacar l’actuació del Carlos ‘Tantri’ a la porteria, ja que ha vingut a jugar el patit estant malalt i amb febre. També vull remarcar el bon companyerisme i la bona acollida que hem tingut per part del  C.H.Vic, i evidentment, no vull deixar la crònica sense anomenar al nostre jugador Sergi C. que encara no està recuperat de la malaltia que té, ha fet un desplaçament de 80km per estar al costat dels seus companys.

Cooperativa Sant Boi 20 – Sènior Femení 23 (mitja part 9-12)

Si la setmana passada l’equip va aconseguir derrotar a l’equip campió, aquesta jornada va aconseguir guanyar al segon classificat i a domicili. Gran partit de les nostres noies, amb molt bona actitud, molt bona feina defensiva sobre les seves jugadores més perilloses i serenor en atac per a trobar les millors opcions sobre un equip molt dur i rocós en defensa.

La primera part va ser clarament de domini visitant, i només errors clars de llançament van evitar que la diferència fos més ample. A la segona, certa baixada en el to defensiu va aproximar les locals a 1 gol, però novament vam saber defensar amb orgull i córrer al contraatac, unit a la paciència ofensiva per no caure en 1×1 amb menys pes de les nostres van donar-nos una victòria de prestigi, que ens reforça en la idea que, amb més constància, encert i menys irregularitat, l’equip hagués pogut lluitar per una plaça a la fase d’ascens a Plata. Ara cal veure si el grup manté aquesta idea de cara a la propera temporada, o es conforma amb tancar un bon final d’aquesta i prou.

Cornellà 15 – Màster Masculí 36

Cadascun dels dos equips entén l’handbol de manera diferent. Els visitants concentrats en tot moment del que havien de fer i els locals pendents de coses alienes al joc. Fluïdesa en el joc, defensa d’anticipació acompanyada d’una bona porteria han estat suficients per anar eixamplant la diferència. Només errors de llançament producte de la manca d ‘entrenament han fet que el marcador no fos més ampli.

Primera fase acabada com a imbatuts. Caldrà veure com està l’equip per afrontar els quarts de final.

OAR Gràcia Sabadell 18 – Màster Femení 23

A pesar de ir con los efectivos bastante justos nada nos llama más que los desafíos y esta victoria es uno de ellos. Dos puntos muy importantes que hacen en una liga muy ajustada subir posiciones.

Aunque el resultado no se ajusta a la realidad del juego, ya que las visitantes fueron muy superiores sobre todo en la primera parte donde se finalizaron jugadas dignas de un divisón de plata.

El comienzo de la segunda fue disparatado con pérdida de concentración defensiva y con poco acierto ofensivo. Las Gavanencas se pusieron dentro del partido aunque el resultado podría haber sido mayor.

Lo mejor del partido el juego en equipo y la aportación de todas las jugadoras de la primera a la última que hace de este equipo tan grande. Grande Vetes.