Resultats i Cròniques 3-4 Març

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest darrer cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors (els que ens les han fet arribar).

Prebenjamí

Hoy torneo en Sant Joan Despí con los más peques. Han jugado 3 partidos de 16 minutos contra Sant Joan A, Martorell y la Coope. El objetivo principal del torneo era el fairplay y como siempre, a seguir aprendiendo y disfrutando.

Aleví Masculí Nivell I 12 – Egara 4

L’equip fa les coses cada vegada millor. Els jugadors van agafant confiança i creient en el que fan. Ràpida circulació de pilota, oferir-se després de passada i buscar els espais lliures a ocupar. En defensa, responsabilitat individual en l’1×1 i bona interpretació de les trajectòries dels atacants per portar-los on volem.

Dissabte vinent ens desplacem a terres gironines. A seguir entrenant durant la setmana al mateix nivell que exigeix la competició.

Aleví Femení Nivell I – Sant Esteve Sesrovires

Estupendo partido de las chicas, con una defensa muy intensa, y mucha velocidad en ataque…estas cualidades las tienen ya muy bien adquiridas!

Es muy positivo resaltar la solidez y la suma de aportaciones de todas las jugadoras del equipo. Eso no quiere decir que todas hagan lo mismo o que todas tengan el mismo protagonismo o liderazgo en la creación del juego (como pasa en todos los equipos), pero todas brillan en lo que hacen, y la suma de todas es lo que construye un EQUIPO!

A mejorar algunas recepciones, algunos lanzamientos ‘muy’ fuera y algunos errores de ‘puerta atrás’.

A seguir preparando el Top-4!

La Llagosta – Aleví Femení Blau

Partit on he tornat a veure l’equip que havia trobat a faltar. L’actitud i les ganes de lluitar fins l’últim moment han ressorgit i hem pogut disfrutar jugant que és el nostre principal objectiu.

Hi ha hagut errades tècniques a nivell individual relacionades amb el llançament o les accions defensives d’1×1 però surto amb la satisfacció de saber que seguint així, amb aquestes ganes de seguir treballant, es pot arribar a millorar en molts aspectes.

BCN Sants Verd 12 – Infantil Masculí Federat 31

Sense cap dubte el millor d’avui ha estat el resultat. Hem jugat el pitjor partit del que va de temporada. El partit es preveia assequible perquè jugàvem contra l’últim classificat, i durant tot el partit es va veure que no teníem l’actitud i intensitat per jugar un partit d’handbol.

Joc lent, contagiat pel rival amb moltes errades no forçades. Toca entrenar amb moltes més ganes sent conscients que quan arribi la segona fase no podem tenir aquesta actitud.

Infantil Femení 28 – Esplugues Blau 14 (mitja part 14-7)

Gran partido de las chicas hoy. Siempre hemos ido por delante y durante los 50 minutos hemos estado concentradas y con una gran actitud defensiva.

Hoy hemos estado muy acertadas en ataque, cuidando muy bien del balón, no recuerdo ahora ninguna pérdida de balón destacable y eso es muy positivo.

Esplugues a diferencia de los otros 2 partidos ha variado su defensa 3:3. Esta vez ha planteado una defensa poco profunda a diferencia de las 3:3 a medio campo que nos hicieron anteriormente.

Hemos encontrado situaciones claras de lanzamiento después de un trabajo previo de circulación de nuestras extremos y cada vez más conectamos mejor con las pivotes.

Hoy al igual que en el partido anterior también hemos atacado con 2 pivotes fijos con bastante acierto.

Acabamos la primera vuelta con pleno de victorias y con ganas de empezar la segunda vuelta para mejorar lo que hemos hecho hasta ahora.

A seguir entrenando!

Les Franqueses 35 – Cadet Masculí Blau 27

Molt bon inici de partit, amb una gran millora en aspectes defensius, què ens van possibilitar accions de contraatac, i amb un atac molt fluid amb bones combinacions entre la primera i la segona línia. Aquestes millores es van reflectir en avantatges de fins a 5 gols en el primer quart d’hora de partit. Els darrers minuts de la primera part ells van corregir alguns desajustos i van igualar el marcador.

La segona part (i el marcador final) va venir marcat per 10 minuts on no es va defensar. Vam tornar a cometre les mateixes errades que veníem cometent i ells van trobar situacions de llançament molt fàcilment. L’equip local va treballar més com un equip que el nostre i això és va notar.

Notes positives: anem corregint errades, anem ajustant situacions. Només ens falta fer-ho 60 minuts.

Martorell 26 – Cadet Masculí Grana 20

El Martorell era l’últim classificat, però és un equip reforçat en aquesta segona volta. Aquests reforços es van convertir en una bona manera que els nostres se n’adonin que amb treball en equip i actitud estan en disposició de lluitar amb qualsevol.

L’inici del partit (amb un 5:1 local) va tenir color blaugrana. Gran actitud col·lectiva en defensa i bon moviment de pilota en atac va donar els gavanencs els primers avantatges en el marcador. Els locals van baixar a una 6:0 on vam tenir més problemes i el partit al descans estava igualat.

La segona part, la defensa local es va endurir molt i l’equip local va aprofitar el criteri arbitral per agafar una escletxa en el marcador que no es va poder eixugar. De totes maneres, l’actitud dels nostres va ser admirable fins el darrer segon de partit. En cap moment es va abaixar el cap ni es va deixar de defensar o atacar com un equip. Es van cometre errades, però no es pot fer cap retret. Molt bon partit.

Cadet Femení Blau 23 – Associació Lleidatana 27

Partido difícil, contra un rival con bastante superioridad antropométrica, y que ha resuelto bien nuestro intento inicial de sorprenderlas con una defensa abierta.

A partir de ahí, hemos luchado, hemos mantenido una actitud buena (aunque para ganar en esta fase hay que dar más), pero nuestro acierto ha sido en general bajo.

Ya sabemos que para ganar en esta fase TODAS debemos sumar… todas!

No hay nada malo en fallar si una se entrega con decisión y valentía…y parte de nuestra falta de acierto se debe a no haber jugado con la suficiente valentía en ataque para jugármela sin miedo!

Cabezas arriba tras un fallo en el partido! Y cabezas arriba tras un partido perdido! Y a pensar en el próximo porque todos los partidos de esta fase valen igual!

A seguir trabajando y luchando! Y siempre con decisión y valentía!

Perelló 27 – Cadet Femení Grana 32

Cuarto partido consecutivo ganado por las jugadoras del Gavà, cuarto partido que la intensidad y la actitud son excelentes, cuarto partido que este equipo disfruta y nos hace disfrutar del espectacular deporte del handbol.

Entrando en la materia del partido, decir que el Gavà volvió a estar siempre por encima en el marcador contra un equipo a priori mejor en todos los aspectos, un equipo que solo había perdido un punto y que es el primero en la clasificación. En la primera parte el equipo gavanenc trabajó muy bien en ataque, trenzando jugadas, corriendo y apretando en balones robados o parados por las porteras, en defensa las jugadoras blaugranas tenían algunos problemas con los lanzamientos exteriores de un par de jugadoras perellonencas, que en carrera eran capaces de lanzar en suspensión desde 8 metros con efectividad, llegando a la media parte con dos goles arriba de diferencia para el equipo del Gavà.

En la segunda parte los problemas en defensa se resolvieron y los aciertos de las Gavanencas en ataque siguieron con el mismo tono que en la primera.

Volver a destacar el trabajo de la totalidad del equipo del Gavà, dado que todas las jugadoras volvieron a gozar de muchos minutos, notando una gran regularidad en el juego. Parece que el equipo se ha dado cuenta que nadie en esta liguilla les va a regalar nada y que todo está basado en el esfuerzo de las jugadoras.

Sant Quirze A 35 – Juvenil Masculí 26 (mitja part 19-9)

Quan no es vol entrenar i quan no es vol jugar a handbol, és difícil que les coses surtin bé.

Des de l’arribada al pavelló s’ha vist que no es volia i així amb una actitud lamentable durant la primera part, hem marxat al descans amb un definitiu 19 a 9.

La segona meitat, almenys, s’ha treballat en atac demostrant que quan juguem com equip, tenim moltes coses bones, però només ens ha donat per guanyar la segona meitat.

Toca canviar de xip des de ja.

Juvenil Femení 21 – Sant Fost 15 (mitja part 7-8)

Ahir es va viure un gran partit d’handbol. Tots dos equips van mostrar la seva millor versió, fent gaudir a tots els que vam tenir la sort d’assistir-hi.

Els primers minuts van tenir color local, tot i que ràpidament les del Vallès van capgirar el marcador. A partir d’aquest punt, igualtat total fins arribar al 7-8 del descans. Molt bones defenses, intensitat i molt treball sobre la pista.

A la represa la tònica seguia sent la mateixa. Els 15’ inicials mantenien la proximitat en el marcador (14-13), amb l’emoció i el patiment que això comporta. Però en aquest moment les nostres noies van posar tot el que tenen sobre la taula. En defensa, vam saber aturar els 1×1 de les potents jugadores visitants. Les ajudes constants feien molt complicat trobar una escletxa, i això ens donava una injecció de moral clau en el resultat final.

Dos punts que ens consoliden a la segona plaça del grup, i que ens permeten seguir mirant el líder de ben a prop.

Cal destacar que l’equip ha tornat a mostrar la seva cara més seriosa. Després de l’accident de la jornada passada, ens feia falta recuperar les sensacions positives i la nostra pròpia identitat. I és que aquest equip és capaç de lluitar com ben pocs.

Sènior A Masculí 26 – Canovelles 26

Hicimos un buen partido. Serio y con buena actitud.

Hasta el descanso íbamos por delante. La segunda fue muy igualada y con ventajas jamás superiores a 2 goles. Cada equipo tuvo una opción para ganar y no pudo. Un punto que sabe a poco y a la vez  mucho por la necesidad de puntos.

Estuvimos defendiendo muchos minutos y un despiste tras otro no nos permitía acabar las defensas-portería con éxito. Esto también provocó un partido lento que no nos dejaba instalar nuestro ritmo pero nos permitió ganarles el gol-average por si hay empates a final de temporada.

Trabajar la atención, las superioridades y los finales de partido serán nuestros próximos objetivos de entreno. A tope!

Cerdanyola A 35 – Sènior B Masculí 26

Flojo partido del equipo este domingo en Cerdanyola, sobre todo a nivel defensivo donde en ningún momento pudimos con sus uno contra uno y continuidad con el pivote. Tampoco tuvimos un buen balance defensivo contra un equipo que corría a pesar de estar fallones en esta faceta. Con treinta y cinco goles encajados es muy difícil que no se nos vayan en un momento determinado del partido como así fue, no pudiendo acercarnos por nuestra falta de constancia en el acierto ofensivo.

Nos faltan muchas pesas, mucha carrera y un poco de experiencia, así como madurez psicológica, en fin, un montón. A seguir entrenando.

Claret 24 – Sènior C Masculí 20 (mitja part 12-6)

El partit ha començat amb un desavantatge en els primers 5 minuts de joc de 7-1 en contra degut a la forta i gran defensa que estaven fent els locals i que ens obligaven a llençar molt forçats i s’aprofitaven per fer-nos gol de contraatac. A arrel del temps mort, les coses han canviat una miqueta i podíem buscar gol i arribar als 6mt. fent bascular a la defensa i trobar algun espai.

A la segona part no ha tingut res a veure amb la primera, en aquesta ocasió  i a diferència d’altres jornades hem sortit molt forts, molt superiors; la nostra defensa ha millorat moltíssim, l’atac ha estat més viu, amb més idees clares d’ atacar a porteria i  l’equip local de mica en mica se li esgotaven les idees en el joc col·lectiu, i amb molta lluita i sobretot jugar sense veure el marcador ens hem ha arribat a posar a 2 per sota a falta de 3 minuts, però una acció precipitada de llançament i haver de jugar el darrer 1’30 amb un menys degut a una exclusió, ha fet que no poguéssim arribar a empatar el partit o bé guanyar-lo com va passar en el partit d’anada.

Només ens cal felicitar a l’equip per la seva entrega, pel seu esforç i créixer com equip tal i com ens han felicitat el Claret.

Aquesta setmana a entrenar més fort i perfilar aquells detalls a nivell col·lectiu que ens falta  millorar i així poder a arribar al final dels partits amb opcions.

Sènior Femení 23 – Perelló 26 (mitja part 9-12)

Partit on, degut al tipus de joc lent que practica el rival, vam intentar accelerar el ritme del mateix per divertir-nos jugant i divertir a la gent que s’havia desplaçat fins al Jacme March. Els primers 15’ ho vam aconseguir, i tot i que algun desajust en l’1×1 defensiu ens suposaven gols fàcils, la defensa va provocar molts errors de les visitants que es van traduir en atacs ben organitzats per les nostres que es posaven 8-5 al marcador. A partir d’aquí, 4 llançaments fallats clars per a poder trencar el partit van portar a un parcial de 0-6 en contra que ens va fer dubtar de nosaltres mateixes. Vam tornar a caure en errors infantils i vam donar aire a un equip que fins llavors s’havia trobat molt incòmode sobre la pista.

L’inici de la segona part ens va acabar de matar, la defensa es va desajustar massa en el joc sense pilota, i en atac ens vam tornar erràtiques i amb ganes de solucionar-ho tot individualment i no en col·lectiu, fets que ens van posar fins a 6 gols abaix. De sobte, però, vam aconseguir fer funcionar de nou la defensa oberta, i a base de contraatacs vam aconseguir posar-nos a 2 gols, però de nou, i quan semblava que el més difícil estava fet, i que podíem treure alguna cosa positiva del partit, 3 errors en preses de decisions senzilles ens van frustrar a perdre de 3 gols.

Toca recuperar l’alegria del joc col·lectiu, entrenar per a tenir millors preses de decisions i, especialment, ser capaces de competir 60’, anem guanyant o perdent, ja que amb 20, 30 o 40’ de bon joc i actitud, a aquesta categoria tan igualada no n’hi ha prou. Seguim aprenent!

Màster Masculí 26  – Palautordera 20 (mitja part 12-11)

Partit travat, incòmode contra un equip que ha complicat la vida als locals amb accions lentes però amb bons fonaments tècnico-tàctics. Això, combinat amb el desencert dels gavanencs en el llançament, ha fet que el resultat al descans fos un inquietant 12-11.

A la represa, els locals han ajustat la defensa i han anat controlant el marcador tot i que el joc no ha estat tant fluid com en altres ocasions. A seguir recuperant sensacions de cara a la recta final de la temporada que s’acosta.

Màster Femení 19 – Veteranes Sarrià 26

Partit dominat de cap a peus per les visitants, basant-se en una primera línia molt poderosa i fons de banqueta. Les locals, mentre les forces han aguantat, han pogut competir el partit. Però era qüestió de temps. A partir del minut 10 de la represa el partit ha acabat i els avantatges de les visitants han anat incrementant-se.

La defensa amb una avançada central ha provocat molts problemes a les gavanenques, que no han sabut en cap moment trobar solucions clarividents. Res a objectar de l’actitud i les ganes posades per les locals, però això no és suficient. A seguir entrenant i gaudint.