Resultats i Cròniques 3-4 Desembre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que el passat cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Sant Joan Despí A – Benjamí Masculí Blau

Partido contra Sant Joan Despí A, bastante superiores a nosotros y eran de segundo año todos, pero aun así hemos empezado dormidos y sin jugar tan bien como sabemos, pero a medida que pasaban las partes, jugamos mejor y en la 3ª y 4ª parte hemos jugado muy bien. Pero de cara a portería hemos fallado demasiado. En definitiva, hemos jugado bastante bien para el nivel del rival.

img-20161203-wa0018img-20161204-wa0018

San Llorenç/Sant Feliu – Aleví Masculí Federat Blau

Buen partido de nuestros chicos, que han mejorado la actitud respecto de la semana pasada, aunque sin llegar al juego intenso que hicimos contra Granollers.

El partido estuvo muy igualado, con todos los tiempos muy competidos, línea en la que nos moveremos todo el año.

Se van asimilando conceptos en situaciones como el saque de golpe franco, aunque queda mucho por mejorar.

Hoy nos ha faltado el plus de intensidad defensiva para no recibir goles por un sencillo pase-y-va en espacios grandes: o sea, que el atacante ‘corría con más ambición’ de la que nosotros poníamos para defender.

Los jugadores con menos protagonismo en nuestro juego han cumplido casi a la perfección; buena aportación en términos de responsabilidad y liderazgo de los habitualmente más protagonistas en el juego ofensivo, aunque han sido precisamente estos los que han pecado de falta de mayor trabajo defensivo; tenemos que exigirnos más individualmente, para así mejorar colectivamente!

Destacar la actuación de los porteros, que han parado casi todos los balones que deben parar (shoots sin ángulo y shoots al ángulo corto) y además han parado algunos contraataques y 7 metros.

Chicos, es necesario apretar en defensa! Sigamos trabajando!

Aleví Femení Expert Blau 8 – Ascó 8

img-20161205-wa0007

Cornellà – Aleví Femení Grana

Gran partit de les noies a Cornellà. Amb un camp més gran del que estem acostumats i només un canvi, les noies han fet un partidàs. Per a no cansar-nos tant hem intentat interceptar la pilota el més amunt possible i ho hem fet molt bé.

Ara falta pulir alguns petits errors que hem tingut i ens han fet perdre algunes pilotes. Tot i així, molt content de l’esforç de totes les noies, i a les lesionades desitjar-les una bona i ràpida recuperació!

Infantil Masculí Federat 51 – Santpedor 16

img-20161205-wa0031img-20161205-wa0033

Infantil Femení 19 – Tàrrega 19

Nuestras chicas venían de jugar la semana anterior un partido complicado y que se perdió. Pero en este partido nuestras chicas salieron a ganar. En la primera parte se pudo ver algún fallo en defensa porque no se ayudaba lo necesario y en ataque nos costó, las chicas no se sentían cómodas porque aún no nos habíamos encontrado una defensa 6:0 y al principio no sabíamos cómo atacarla.

En el momento que nos empezamos a sentir cómodas empezamos a subir el ritmo en ataque. En la primera parte hubo muchos fallos de lanzamientos que nos hacían estar por debajo del marcador. En la segunda parte se salió con actitud, con ganas de que los dos puntos se quedasen en casa, nos fuimos perdiendo de 4 en la primera, y esos goles se remontaron  y a más nuestras chicas, gracias a la gran defensa y al buen ataque, consiguieron irse del marcador de 5.

Hacia la mitad de la segunda parte bajamos esa intensidad que se tenía y la concentración, cosa que nos costó caro porque consiguieron remontarnos esos goles de diferencia que teníamos, final de infarto pero conseguimos que un punto se quedase en casa! Ánimo chicas!

img-20161205-wa0024img-20161205-wa0020

Cadet Femení Blau 28 – Associació Lleidatana 20 (mitja part 14-7)

Importante victoria  que nos permite estar en la siguiente fase A-1 que nos enfrentaremos a los 6 mejores equipos de Catalunya.

El equipo salió con mucha intensidad en defensa y solvencia en ataque. En los primeros minutos le encajamos un 6-1 que obligó a pedir tiempo muerto al entrenador del Lleida. El ritmo no bajó y fuimos aumentando el parcial hasta el 14-7 de la primera parte. En la segunda parte fuimos administrando la ventaja sin permitir que el Lleida se acercara en el marcador. Partido dominado de principio a fin que nos permite alcanzar otro objetivo y mirar hacia nuevos retos.

Enhorabuena chicas.

Sant Llorenç/Sant Feliu 17 – Cadet Femení Grana 17

Esfuerzo y lucha constante definen el partido de esta última jornada. Una primera parte muy igualada en la que hemos defendido algo mejor que en los últimos partidos, provocando errores al rival y dificultando el lanzamiento. En ataque hemos tenido más valentía de cara a portería y aunque en un principio no éramos capaces de mover el balón y acertar en los lanzamientos poco a poco hemos ido mejorándolo y hemos conseguido muy buenas opciones de gol con éxito. Aun así, errores debidos a los nervios por estar en una situación de tensión han hecho que nos fuéramos uno abajo a la media parte.

En la segunda, salimos a la pista con ganas de demostrar que queríamos ganar y la actitud y el esfuerzo no desaparecieron durante los 30′ y no se lo pusimos nada fácil al rival. Defendiendo con fuerza, animando sin parar desde el banquillo y celebrando los goles nos hemos demostrado que podemos siempre que queramos intentarlo. Destacar también la actuación de nuestra portera que siendo infantil ha dado la cara en todo momento.

A seguir trabajando para mejorar esos pequeños errores que no nos dejan avanzar.

Juvenil Masculí 21 – Sant Fost 25

La primera part ha estat totalment blaugrana. Una gran defensa 5:1, amb sortides de contraatac i un gran control dels temps de partit deixaven un avantatge de 7 gols a favor dels locals al descans.

A la segona part, l’equip visitant s’ha trobat més còmode contra una defensa 6:0 que els gavanencs han mantingut durant la segona part. Tot i això, la diferència al marcador a falta de 15 minuts era de 5 gols pels de Gavà. A partir d’aquí, espiral d’errades: cada mal llançament o mala passada anava minant la confiança d’uns juvenils que no han estat capaços de refer-se. Al final, el Sant Fost ha donat la volta al marcador i s’ha emportat els dos punts.

Juvenil Femení 24 – Sant Vicenç 36 (mitja part 9-18)

Partit en que s’ha pogut evidenciar la millora que el nostre equip experimenta dia a dia. Encara molt lluny del nivell de les actuals campiones d’Espanya, en tot moment hem estat treballant les consignes demanades per l’entrenador, amb molta disciplina tàctica i, sobretot, enteresa mental.

El partit ha transcorregut segons el guió previst. Superioritat manifesta de les vicentines, però amb l’equip local lluitant cada acció i cada pilota. En el primer quart de partit el resultat ja marcava una diferència important, fins arribar al 9-18 del descans.

A la segona meitat (15-18) les gavanenques no han abaixat els braços, i amb millores defensives (principalment amb més control de les seves pivots i del llançament exterior) han pogut recuperar pilotes i fer el que més els agrada: córrer el contraatac. També ofensivament han mostrat més recursos (2×2 amb la pivot, millora de les trajectòries amb i sense pilota…).

Ara queda un últim i interessant partit d’aquesta fase, a Ribes. Esperem acabar amb les mateixes bones sensacions de les últimes setmanes!

Sènior C Masculí 24 – Cambrils B 28 (mitja part 14-14)

Partit molt semblant a tota la temporada, a on entrem justets i amb algun error a nivell individual que fa que ens donem compte de que estem jugant un partit d’handbol al minut 5. A partir d’aquí i amb una bona defensa fa que recuperem el desavantatge de 3 gols i ens posem per davant (9-8), però aleshores els visitants reaccionen i fa que arribem al descans amb empat a 14.

A la represa del joc, mateix guió d’altres dies, diferències de dos gols a favor dels visitants, però les nostres ganes de guanyar fa pensar que podria ser amb les bones accions dels primeres línees i la coordinació dels segones línees, però una diferència de 3 gols a falta de 3 minuts, s’ens fa molt difícil de poder remuntar, i al final el resultat de 24-28 no ha reflectit el joc dels 60′ dels locals.

També cal destacar al nostre porter Tantri que amb les seves aturades feia que el marcador no es distenciés.

Gràcies equip per estar lluitant amb tota la intensitat i no abaixar els braços en cap moment!

Sènior B Masculí 20 – Banyoles B 20

Sènior A Masculí 26 – Sant Boi 25 (mitja part 13-16)

Victòria molt important psicològicament per refer-nos de la derrota de la setmana anterior. El partit va començar molt bé i els primers 15′ són molt intensos i precisos. A partir d’un penal fallat i un rebot defensiu comencen a estar descentrats i poc eficaços. Ells jugaven fàcil i ens incomodàven amb el seu avançat.

A la segona part vam millorar la intensitat defensiva i va ajudar a l’encertada porteria, però no fèiem gol, de fet durant 5′ de la segona part cap dels dos equips fa gol. Cap al minut 50 empatem el partit amb bones accions individuals i ens posem per davant. Uns minuts d’igualtat per cardíac final. Empatem a falta de 50 segons, ataquen i recuperem pilota i a falta de 2″ golàs de la victòria. Aquest minut final també va tenir l’al.licient de dues errades arbitrals, una per cada banda.

Ens toca seguir entrenant per fer 60′ minuts bons i no només 15 i necessitem millorar la nostra efectivitat (45%) en el llançament. Cal valorar molt positivament la defensa i porteria de la segona part i les bones individualitats d’atac.

La Salle Montcada 13 – Sènior Femení 22 (mitja part 5-10)

Sense fer un gran partit col·lectiu s’ha aconseguit una victòria tant important com necessària davant el cuer de la categoria. Masses eren les jornades sense puntuar de l’equip i això havia anat minvant la moral de les nostres, que amb nervis i massa pressió, no han estat capaces d’oferir la millor imatge en les darreres jornades, i tampoc en aquest partit. Els nervis s’han notat en ambdós equips, especialment en la faceta ofensiva, i s’ha arribat al descans amb un pírric 5-10 a favor de les nostres.

Val a dir que la defensa gavanenca ha estat molt intensa, i amb una encertada porteria ha donat la tranquil·litat necessària per a treballar l’atac. Malauradament, hem estat imprecises, lentes i poc efectives en atac, i el marcador s’ha mantingut sempre en distàncies de 5-7 gols.

A la represa, la major intensitat visitant ha donat l’oportunitat d’eixamplar molt més el marcador, però la inexplicable falta d’encert en els llançaments, tots fàcils i de 6m, han fet que el partit acabés amb un 13-22 que, tot i no representar un partit excels, dóna aire a les nostres, i esperem que confiança i moral per als 2 partits que resten per a acabar la primera volta.

En definitiva, victòria gens lluïda, però totalment imprescindible per seguir lluitant per evitar les darreres posicions de la Lliga i intentar anar escalant poc a poc, tant en punts, com en autoconfiança.