Resultats i Cròniques 29-30 Octubre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que el passat cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Aleví Masculí Federat 8 – Sant Joan Despí 8

Estupendo partido de nuestros chicos, en el que contra un rival superior a los dos primeros contra los que jugamos, hemos subido un escalón en la intensidad defensiva. Una estupenda presión que nos ha permitido robar balones y correr.

Resaltar que el mérito del equipo es la homogeneidad, por supuesto con un natural reparto de roles, pero donde todos los jugadores, con más o menos brillo según el día, aportan esfuerzo e intensidad!

Hoy también hemos encontrado mejores soluciones en ataque, y hemos sumado más goles que en anteriores partidos.

Bravo chicos! Un escalón arriba en cada partido!

img_20161030_214821

OAR Gràcia 20 – Cadet Masculí 35 (mitja part 9-16)

Mal partit de l’equip cadet, malgrat la diferència en el marcador final.

Des del primer minut no s’ha tingut la intensitat necessària per afrontar el partit. Una intensitat, que sobretot en la part defensiva, havia sigut el nostre punt fort en les primeres jornades.

Ens hem adaptat al ritme lent d’OAR i no hem sapigut valorar les diferents accions davant de l’oponent directe, donant moltes opcions al seu jugador més perillós i allargant innecessàriament l’atac local.

La pujada del contraatac ha estat amb massa errors i l’atac estàtic sense ritme.

Sí que hi ha hagut bones accions individuals en atac, que han permès arribar al descans amb una renta de 7 gols (9 a 16).

La segona part s’ha iniciat amb la mateixa dinàmica i ho ha aprofitat l’OAR per situar-se a 3 gols, però altre cop accions individuals (ara sí, en defensa) ens han permès pujar al contraatac, amb més encert que la primera part, i anar ampliant la diferència fins els 15 gols finals.

Si volem progressar i poder veure on volem estar a la lliga, necessitem treballar molt més i millor que no pas ho hem fet avui.

Cadet Femení Grana 12 – Martorell 15

Un partido en el que ha faltado intensidad y las ganas que se necesitan para ganar un partido. En defensa hemos tenido momentos con mucha intensidad y otros que no contactábamos y llegaban fácilmente a 6 metros. En ataque durante la primera parte no llegábamos a tener ocasiones de lanzamiento a causa de las pérdidas de balón continuas o pasivos por lo que solo hemos logrado 4 goles.

En la 2ª hemos conseguido ocasiones buenas con buena circulación de balón pero no todas con éxito en el lanzamiento. Destacar el buen trabajo de nuestras porteras que han compensado los errores en defensa. Hemos podido tener el partido pero ha faltado creer que podíamos hacerlo.

A trabajar para cambiar esta actitud y conseguir que salgan a la pista creyendo que pueden hacerlo mucho mejor si se lo proponen!

Polinyà 37- Juvenil Masculí 28

Hem començant imposant-nos a la seva defensa 6:0. En defensa estàvem força còmodes i ajudant a la porteria. El problema era que les nostres recuperacions es convertien en contraatacs precipitats i pèrdues de pilota que els hi donaven segones opcions d’atac, sovint en forma de contraatac.

Mentre la nostra defensa ha estat bé i el nostre atac 6×6 ha aguantat, ens hem mantingut dins del partit; quan això ha deixat de ser així, les pèrdues de pilota han pesat massa i l’equip ha començat a veure’s superat.

Pardinyes 34 – Sènior A Masculí 27 (mitja part 15-13)

Nuestra defensa-porteria no funcionó. El partido parecía empezar bien porque nuestro ataque funcionaba, pero poco a poco fuimos fallando y ellos no. Acabaron el partido con un 80% de efectividad. Nuestras defensas no funcionaron y eso que las probamos todas.

Su actitud fue superior a la nuestra y ganaban todas las luchas. La actitud de equipo con necesidad de puntos pudo con nosotros. Lo táctico tampoco funcionó y los árbitros no influyeron en el juego pero desesperaron.

Lo mejor fue la cena post-partido, pero hemos de mejorar nuestro rendimiento deportivo y eso se consigue entrenando.

La Llagosta 29 – Sènior B Masculí 21

Tarragona 26 – Sènior C Masculí 24 (mitja part 14-14)

Seguim la mateixa tònica de joc…..jugant bé col·lectivament, fent bons llançaments tant exteriors com des de sis metres sorprenent al porter i al  rival en general, amb la nostra forta defensa…..estem en una línia de joc ascendent, però les lesions, els compromisos laborals…fan que tinguem que desplaçar-nos amb 7-9 jugadors com a màxim, i en els darrers minuts de joc les forces passen factura.

El partit ha començat amb intercanvi de gols de les primeres línees, que sorprenia a l’equip local fins a agafar un avantatge de 3 gols (6-9) en el minut 17 que obligava als tarragonins a demanar temps mort. Quan s’ha reiniciat el joc, l’equip local s’anava acostant al marcador amb la possibilitat de posar-se per davant, però gràcies a  la bona defensa que es feia a la zona central no els deixàvem que ens avancessin i hem arribat a la mitja part igualats.

La segona part ha estat una mica diferent, ja que hem sortit amb nerviosisme i es transmitia a la pista, cosa que feia que perdéssim pilotes i el Tarragona es posava per davant (17-15). Però els gavanencs han sabut lluitar, jugar, portar el marcador i ja sense nerviosisme ni errors, feia que ens tornéssim a avançar-nos (18-21) al minut 21. Des d’aquí i fins el final, se’ns ha fet llarg, etern. No teníem canvis, l’Edu s’havia lesionat, i un parell d’exclusions passaven factura a un equip entregat, unit, amb il·lusió i sobretot amb moltes ganes de guanyar, i ha fet que la victòria es quedés a Tarragona en els darrers minuts de joc.

Res a dir, molt content amb l’esforç, l’entrega, i amb la qualitat de joc que heu donat a la pista, la unió i sobretot FELICITATS perquè hem gaudit d’un bon partit d’handbol.

I no vull deixar aquest text, sense comentar i donar les gràcies amb majúscules a totes aquelles persones, siguin les que siguin (Joan, Miquel, Carbu, Sergi, ……etc.) que dia rera dia ens acompanyen en els desplaçaments, en els entrenaments, ens dónen el seu suport en els moments difícils del joc i amb la seva experiència fa que siguem un equip fort.

Estic convençut que si continuem amb aquesta línea de joc, sortirem del pou!

img-20161030-wa0008 img-20161030-wa0009

Sènior Femení 26 – CJH Mataró 39 (mitja part 14-25)

Partit complicat contra el líder i l’equip més potent de la categoria a nivell individual. Una de les claus del partit per intentar posar al rival en problemas era defensar contra l’equip més golejador de la Lliga, però no hem aconseguit establir una defensa homogènia i ens hem dil·luit en 1 contra 1 que hem perdut una vegada rera l’altra. El partit ha durat 10’, fins que l’intercanvi de gols a totes dues porteries ha acabat quan les nostres jugadores han reduït la seva eficàcia. Les mataronines no han aixecat el peu de l’accelerador, i sense realitzar un gran treball tàctic, han superat massa fàcilment els duels individuals i han acabat la primera part amb una diferència d’11 gols, amb ni més ni menys que 25 gols a favor. Impossible guanyar un partit amb aquest nivell defensiu.

A la segona part, millor imatge de les nostres, amb una mica més d’agressivitat defensiva que ha permès que la ferida no es fes més gran del que ja era. Segona part sense història i derrota a priori previsible però partit que es podia haver lluitat molt més del que hem fet.

Proper partit a camp d’Oar Gràcia, i ara ja sí, contra un rival directe que té els mateixos punts que el nostre equip: 2. Acaba el calendari més complicat i comencen els duels directes contra rivals que lluiten pel mateix objectiu que el nostre equip: intentar instal·lar-se a la zona mitja de la taula. Veurem, ara sí, on mereixen estar les nostres noies.

Destacar, com a últim apunt, la dedicatòria que l’equip va fer a la nostra jugadora Dafne Ungerer, operada fa unes setmanes del genoll i que estarà gran part de la temporada fora de les pistes.