Resultats i Cròniques 28-30 Setembre

Fases a Lliga Catalana Infantil Masculí

Molins de Rei 38 – Infantil Masculí 19

Partit complicat, tant per ser el primer partit amb els nervis d’un grup en la major part de primer any, com per tenir a un rival físicament molt superior. En defensa ho vam fer prou bé, excepte quan deixàvem que els seus jugadors més forts rebessin la pilota en carrera, ja que llavors era impossible de parar-los. Pel que fa a l’atac, ens va costar molt, amb una defensa molt tanca els locals no deixaven espais per als gavanencs.

Infantil Masculí 17 – Sant Feliu 27

Aquest segon partit va tenir dues parts ben diferenciades, a la primera vam estar per davant en el marcador la major part del temps tot i que al final al descans vam marxar perdent de dos. A la segona part l’equip es va venir abaix fallant masses llançaments clars.

Handbol Terrassa 37 – Infantil Masculí 15

Últim partit dels tres, on els nois van sortir a donar-ho tot contra un equip molt superior físicament i tècnicament. No tinc res a retreure a l’equip, ja que ho va donar tot durant els 50 minuts de partit. Aquest és el camí a seguir.

Fases a Lliga Catalana Infantil Femení A

Las Fases de Lliga siempre son impredecibles y te marcan el porvenir de la temporada. El objetivo del equipo era claro. Estar entre las mejores. Y lo hemos conseguido.

Primer partido en casa contra Granollers B. Equipo muy luchador que nos planteó una defensa individual a medio campo. Partido para demostrar las cualidades ofensivas individuales de las jugadoras. Su defensa nos causó problemas, pero supimos solucionarlo con buenas acciones de la primera línea sin balón. El partido cayó de nuestro lado gracias a nuestra defensa al inicio de la segunda parte. Rompimos el partido con un parcial de 4-0 después de recuperar el balón y marcar de contraataque.

Resultado Final 24-16.

Segundo partido contra Sant Cugat. El partido clave.

La defensa 5:1 a diferencia de la temporada pasada ya no se nos atraganta. Ahora tenemos recursos suficientes para superarla. Sacamos a relucir nuestros trabajos tácticos que aún hemos de pulir y perfeccionar y pudimos generar buenas acciones en ataque.

Durante todo el partido fuimos por delante con pequeñas ventajas controlando el partido gracias a nuestro nivel defensivo. Otra vez impecable.

Resultado Final 19-16.

Tercer partido contra Sant Vicenç.

Ya éramos de Lliga antes de jugar y lo demostramos con el parcial de inicio en los primeros 15 minutos. 1-11 o similar. Defensa impecable y ataque excelente.

A partir de ese momento, bajamos el nivel ofensivo, alguna buena acción ofensiva pero poco a destacar y se acaba el partido.

Resultado final 16-24.

Tenemos mucho trabajo por delante, nos esperan grandes partidos que tenemos que saber competir. Mucho aspectos a mejorar a nivel individual y colectivo y mucho que aprender y eso solo lo conseguiremos entrenando y con esfuerzo.

A seguir entrenando!

Fases a Lliga Catalana Cadet Masculí Grana

Cadet Masculí Grana 23 – Les Franqueses 28

Orgullós de la reacció de l’equip. Un inici de partit que ha sigut molt complicat, on no hem estat capaços de superar la defensa contundent dels visitants i on no hem estat bé en defensa, ha posat un 0 a 5 d’inici.

El desavantatge no ha parat de créixer durant la part, fins arribar als 8 o 9 gols. Amb 8 a 16 i un minut pel descans, un temps mort visitant ens ha permès creure en nosaltres, 3 pilotes recuperades, parcial de 2 a 0 i arribàvem al descans veient que podíem encarar la segona part millor de l’esperat.

I no hem desaprofitat l’ocasió, una segona part amb millor defensa i atac més mòbil, ens ha posat de ple al partit (19 a 21), però els desajustos en les situacions de superioritat numèrica ens han penalitzat en aquest moment i ha permès a Les Franqueses tornar a marxar en el marcador.

Demà nou partit, en què com a mínim, esperem veure la mateixa actitud que en el partit d’avui.

Cadet Masculí Grana 30 – Igualada 33

Avui no hem estat com ahir i s’ha vist amb molts altibaixos durant tot el partit, que no ens han permès seguir vius.

Hem començat prou bé, amb un 7 a 3 a favor, però potser la confiança en aquest moment, el cansament d’ahir, els canvis, ens han fet desconnectar en atac i durant els 30′ de la primera part, no hem sigut capaços de parar el seu contraatac, costant-nos massa gols en aquesta situació.

Tampoc hem estat fins en defensa, molt tous en el 1×1, ajudes innecessàries… Parcial favorable a Igualada que aconseguim reduir fins al 16 a 17 al descans.

A la segona meitat, mateixa dinàmica, un inici correcte, ens ha portat al 25 a 22, però hem repetit errors i s’hi ha sumat l’encert del porter rival, portant-nos a un 25 a 29, que ja no hem pogut aixecar.

Toca aixecar-se, demostrar que volem i podem ser l’equip de divendres i competir allà on ens tocarà.

Molins 33 – Cadet Masculí Grana 23

Partit que s’ha assemblat massa al de dissabte contra Igualada, quan el què volem és semblar-nos a l’equip que vam demostrar ser el divendres.

Una primera part horrible,  sense defensa i amb un atac massa estàtic, sumat a molt poca intensitat, ens ha portat al descans amb una desavantatge massa gran.

La segona part, almenys hi hem posat una mica més d’intensitat, els primers minuts han sigut bons, però no ens ha donat per a posar-nos al partit i ens hem tornat a vindre abaix.

Acabem les fases amb la sensació que podíem i havíem d’haver fet molt més, sobretot perquè ho vam demostrar divendres. Ara tocarà treballar per fer-ho el millor possible a 1a Catalana.

Fases a Lliga Catalana Cadet Femení

Comencem amb una concentració exuberant després de unes bones setmanes de feina i amb 100% d’assistència.

Rebem al Ascó B, tota una bona esquadra de primer any amb 4 titulars jugant al Ascó A. Domini dels primers minuts amb una defensa molt bona. Tot i que veiem que als 1×1 encara ens superen massa fàcil sense pilota. Tot i que hi han moltes coses que es fan bé; ens serveix per constatar a quin nivell estem. Segons part amb una mica de tot però on de ben segur podem dir que aquestes noies guanyen un partir amb el cor i una grada de luxe.

Segon partit amb un rival molt superior en el grup. Tot i això, les lleones de la nit anterior es capaç de plantar cara, dominant el marcador fins el min 25 de la primera part, realment continuant la gran tasca defensiva demostrada la nit anterior. Acusem la falta de físic i les imprecisions i sobrecàrregues es fan latents. Si ben es cert que es demostra la necessitat de millorar en totes les àrees, fem el millor partit de les fases.

Visitem a un Mataró sense canvis però que clarament han sortit a guanyar. Nosaltres hem jugat a estones, hem provat coses i alternatives de joc. 31-22

Agraïm el suport de tots els tècnics del club en els tres partits. També el suport de la nostra portera del Juvenil, Esther.

Tenim molt marge de millora i ara toca fer més competitiu a aquest gran grup humà.

Sènior A Masculí  27 – Cooperativa Sant Boi 23

Ha empezado la competición y con ella todos los elementos del juego. Jugábamos contra Sant Boi y  hemos empezado muy bien y hemos puesto un ritmo de partido que nos interesaba. Defendíamos, bien, atacábamos bien y todos los jugadores participaban sumando.

A partir del minuto 20 una serie de errores en ataque y algunas decisiones arbitrales nos han desquiciado y nuestra ventaja en el marcador de 5 goles se ha difuminado con 12-12 al descanso. Hemos caído en picado.

El inicio de la segunda parte debería habernos servido para recuperar ese buen nivel inicial y no lo conseguimos. A falta de 15′ un par de decisiones arbitrales nos han despertado y hemos vuelto a jugar muy bien con un parcial de 0-8 que nos daba la tranquilidad para los momentos finales.

2 puntos buenos pero con la sensación de poder estar mejor. El arbitraje ha sido patético pero debemos seguir con el lema de que no se pierde ni gana por el arbitraje sino por el trabajo bien hecho.

Sènior Femení 26 – Oar B 24

Inici de la competició de l’equip femení de Gavà. L’equip ha començat malament en defensa, on l’Oar B (recent pujat de categoria), trobava forats per fer gol de forma molt fàcil. L’atac tampoc ha començat bé, amb molts dubtes que han provocat pèrdues de pilota que permetien a l’Oar B aconseguir gols fàcils a la contra. 11-12 a la mitja part.

A la segona part s’esperava una reacció que no arribava i l’equip gavanenc seguia sense reaccionar en defensa i continuava perdut en atac fins al punt que les visitants s’han posat 5 gols per sobre. La lesió de la portera visitant conjuntament amb un canvi d’actitud per part del Gavà ha permès que l’equip eixugués la diferència en el marcador i amb 3-4 minuts ha remuntat i s’ha posat al davant al marcador.

Els instants finals han sigut de força nervis però amb una resolució solvent per part de les locals. 2 punts importants però queden moltes coses a treballar i millorar.