Resultats i Cròniques 28-29 Octubre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest darrer cap setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Les Franqueses 8 – Aleví Masculí Nivell I 8

Partit amb moltes alternatives que ha acabat en taules. Els locals han sortit amb  molta més intensitat i verticalitat, cosa que ha descol·locat als gavanencs. Derrota a la primera i segona meitat.

El descans ha sentat bé als visitants que han pogut incrementar la intensitat defensiva, tot i que en atac no han estat encertats ni en el llançament ni en la continuitat de pilota, caient en les contínues faltes que provocava la intensa defensa local. Tot i així l’equip ha sabut patir i s’ha acabat enduent les dues darreres parts.

A seguir entrenant i gaudint.

La Roca – Aleví Femení Nivell I

Muy buen partido de las chicas, en el que hemos hecho una buenísima defensa: todas las jugadoras en sus emparejamientos individuales, y muy especialmente sobre sus 2 mejores jugadoras. Además, hemos hecho fantásticas ayudas cuando estas 2 jugadoras rebasaban a nuestras compañeras. Grandísimo trabajo defensivo.

En ataque, hemos realizado todas nuestras acciones a gran velocidad, que es uno de los dos conceptos básicos que estamos exigiendo poner en práctica a nuestras chicas. Así que cualquier fallo de los cometidos cuando se actúa con velocidad es disculpable. Pero hoy hemos cometido demasiados errores ofensivos por no actuar bajo nuestro segundo concepto básico: actuar SIEMPRE con intención de ir a gol, lo que ha provocado que el equipo contrario nos robara balones al descubrir fácilmente a aquellas de nuestras jugadoras que jugaban el balón sin verdadera intención de ir a gol sino de pasar el balón a una compañera.

Sin duda estos errores son fruto de habernos encontrado con el primer equipo verdaderamente fuerte con el que hemos jugado.

Chicas! a trabajar duro para superarnos y superarlas (ambas cosas igualmente importantes) en el partido de vuelta, y en el resto de ocasiones que con toda seguridad nos cruzaremos contra este equipo!

Aleví Femení Blau – Les Franqueses

Bon partit de les nostres noies en general, hi ha hagut parts on la pèrdua de pilota tant a l’hora de fer les passades com de rebre-les feia que l’equip contrari pogués contraatacar. Quan ens hem concentrat en aquest aspecte les coses sortien molt més fluïdes i aprofitant les bones recepcions hem donat una mica de ‘canya’.

Ha estat un partit bastant millor a nivell actitudinal i de concentració de les noies, tot i així, queden moltes coses a treballar i s’ha de seguir millorant.

Barberà B 28 – Cadet Masculí Grana 29

BCN Sants 22 – Cadet Femení Grana 19 (mitja part 12-12)

Partido que comenzó con una muy buena intensidad y parcial de 4 a 1 a favor de las gavanencas, a partir de este momento y tal y como iban transcurriendo los minutos, la renta iba menguando hasta el pitido final de la primera parte con un tanteo de igualdad de 12 a 12. Lo visto en la primera parte era lo que se tenía previsto ver en un escenario ocupado por dos equipos muy iguales, la segunda parte fue más de lo mismo, el Gavà comenzó con buenas sensaciones en defensa, pero en este caso no tan acertadas en ataque como en la primera parte, lo que dio ventaja a que las jugadoras de la ciudad condal que poco a poco fueron abriendo hueco hasta el pitido final colocando en el electrónico el resultado arriba anotado.

Hoy al equipo del Gavà le han faltado dos cosas: acierto hacia portería y tono físico para poder jugar el último tramo del partido en condiciones normales, en defensa han estado bien sin llegar a estar al nivel de los anteriores partidos. Sants, por otro lado, en la primera parte ha propuesto un juego de cruces con finalización en tiro de 9 metros de sus dos mejores lanzadoras, en la segunda parte las gavanencas han minimizado los lanzamientos exteriores de las barcelonesas, pero las pérdidas de balón en ataque han provocado diversos contrataques con resultado demoledor para las visitantes.

Este primer asalto ha sido ganado por las barcelonesas, y es un pequeño paso atrás para la clasificación de las gavanencas, pero lo cierto es que se ha perdido una batalla pero lo que importa es la guerra. Así que la mejor manera de afrontar la siguiente batalla por parte de las chicas es trabajando duro. En este deporte prima la frase que dice: Tal y como se entrena durante la semana, se juega el fin de semana.

Sant Vicenç 25 – Juvenil Masculí 19 (mitja part 12-16)

2 parts diferents, 2 cares diferents, 2 resultats diferents.

Probablement en la primera part haguem vist els millors 30′ de la temporada. Defensa agressiva, concentració, algún que altre contraatac i un atac estàtic que no era estàtic, sinó que treballàvem com equip i trobant sempre la millor solució. Tot i això no aconseguíem marxar al marcador, però després del temps mort local al minut 27, hem acabat la part amb un parcial favorable de 0 a 3, que feia que arribéssim al descans 12 a 16.

Només calia seguir en la mateixa línia, però no, no ho hem fet i no ho hem fet des del 1r atac.

El 1r atac m’ha molestat el sol, el 2n era cop franc que no ha pitat, el 3r la pilota no tenia resina, el 4t una mala passada  (del company)… i així ha sigut tota la segona part, una darrera l’altra, rebre molts contraatacs i a mesura que, primer s’igualava el partit i després es complicava, cada cop deixàvem de ser més equip per voler arreglar-ho més individualment.

3 gols en tota la segona meitat, crec que defineix la segona meitat.

Una llàstima, veient el difícil calendari d’inici de temporada, avui era un bon dia per competir de veritat, i ho hem fet millor que mai durant 30′, però també ho hem fet pitjor que mai 30′ més.

Sarrià de Ter 16 – Juvenil Femení 32 (mitja part 8-13)

Partit molt treballat i que ha servit per provar aspectes nous, tant en defensa com en atac. La poca presència de 1es línies ha obligat a reinventar les posicions de vàries jugadores, i han complert amb allò que se’ls demanava.

La primera meitat ha estat poc fluïda. L’atac de les gironines, basat en l’1×1 i en pocs recursos tàctics, no ens ha permès córrer tant com ens agradaria. A més, entrant a la lluita cos a cos no en trèiem res de bo. El nostre atac, amb jugadores ocupant posicions poc habituals, s’ha encomanat del ritme de les sarrianenques, i ens ha costat massa trenar jugades col·lectives. Al descans, 8-13 i molta feina per fer.

A la represa hi ha hagut un canvi defensiu. S’ha jugat molt més amb la posició, tallant les trajectòries previsibles de les locals i tancant amb el tronc els 1×1. Això ha fet mal al rival, que contínuament perdia pilotes o arribava a situacions de joc passiu. Gràcies a això hem pogut marcar les diferències amb el nostre contraatac, augmentant la diferència al marcador ja des de l’inici de la part. En atac estàtic, també hem jugat més col·lectivament, movent la seva defensa fins a trobar els espais oportuns. Això ens ha permès treballar aspectes tàctics poc habituals en el nostre joc, però que avui han tingut una bona aplicació.

Cal destacar el debut de la Marta amb el nostre equip. Gràcies per l’ajuda!

Sabadell 36 – Sènior A Masculí 33 (mitja part 18-17)

Fue un partido intenso, de mucho ritmo y con pocas exclusiones. Perdíamos 8-1 en el minuto 6. Nada de ritmo ni de precisión y se podía presagiar una paliza descomunal. Pero en el minuto 29:55 tuvimos un lanzamiento para empatar el partido, no lo materializamos, y 18-17 descanso y sacábamos en la segunda parte.

Hasta 6 veces tuvimos opción de empatar y sólo lo conseguimos una vez. Remamos a contra corriente y eso nos desgastó mucho. La última a falta de 1’30” nos hubiera permitido luchar por la victoria. Muy buena actitud para remontar después del parcial inicial y muy buena lucha en la segunda parte. Su experiencia resolvió los momentos clave y seguiremos entrenando para no empezar así y luchar muchísimo.

Sènior B Masculí 28 – Sant Martí C 37

Partido de sensaciones encontradas; decepción por el resultado pero positivos y esperanzados por el juego desarrollado. Seguimos encajando muchos goles para poder aspirar a la victoria pero nuestro trabajo defensivo de ayer consiguió controlar las transformaciones del equipo rival, quedando el 1×1 como déficit a mejorar.

En ataque seguimos errando acciones de chut y último pase, pero colectivamente los sistemas salen cada vez mejor.

Ante todo lo dicho, mantener un buen nivel de entrenamientos será fundamental para consolidar el progreso.

Sènior C Masculí  20 – Claret 18 (mitja part 8-10)

Partit molt complet tant defensivament com ofensivament i evidentment amb tot el suport i ajudes des de la banqueta. El partit ha començat més o menys com la setmana passada, jugant de tu a tu al rival sense por, sense mirar el marcador i posant les coses ben difícils a l’atac del Claret amb una sòlida defensa contra un equip que encara no ha guanyat en cap dels seus desplaçaments i és el sisè classificat del nostre grup.

És cert que a la primera part podíem haver estat per davant en el marcador, ja que hem errat 3 penals de 4 llançats.

La represa de la segona part feia pensar que el partit seria ben diferent al jugat a la primera part, ja que en els primers 4′ eren inferiors i els visitants obrien el marcador poc a poc fins a tenir una renda de 4 gols, però no ens hem donat per vençuts i hem continuat jugant, fent handbol, donant minuts a tots els nostres jugadors, fent les accions de joc buscant sempre l’opció d’encarar porteria i poder fer gol fàcil amb 1×1, però no era així… els visitants apretaven molt en defensa i l’única possibilitat de fer gol era amb accions de circulació de pilota i a doble pivot i sobretot obrir el camp amb els extrems, d’aquesta manera teníem la  superioritat i la capacitat de fer el gol.

La defensa gavanenca ha estat perfecte, dificultant la circulació ràpida de pilota i tancant els espais amb les ajudes. I tot això ajudava molt als porters a fer grans  aturades. I evidentment també feien que puguéssim fer contratacs en els darrers minuts de joc.

Ha estat un partit vibrant fins el darrer segon de joc, on s’ha demostrat que l’handbol és un esport col·lectiu on tothom té cabuda, i  avui s’ha vist la unió de Club des del nostre company Jairo (juvenil) que ha debutat a la categoria dels Sèniors, fins l’ajuda del Sergi  i del Joan (Veterans), i evidentment tot l’esforç dels nostres jugadors.

Agraïr l’ajuda del públic i felicitar a tothom per la seva entrega i el seu esforç. Enhorabona.

Ara ja toca pensar en el següent partit a la pista del Ripollet.

Castelldefels 22 – Sènior Femení 25 (mitja part 8-15)

Sortida complicada per a les nostres davant un bon rival que encara no coneixia la derrota a casa i que es trobava dos punts per sota a la classificació. Conscients d’això, les noies van sortir amb molta intensitat i concentració, i amb una gran defensa van anar obrint forat al marcador gràcies a la velocitat i al bon treball col·lectiu desplegat en atac. El resultat al descans era ampli, i només alguns llançaments clars errats feien que la diferència no fos major.

A la segona part, el treball col·lectiu va seguir essent força bo, i la defensa seguia lluitant contra un atac rival molt fort a l’1×1 i amb jugadores acostumades al xoc. L’aspecte negatiu, però, el vam trobar en la multitud de llançaments fallats: el joc col·lectiu trobava bones situacions de llançament, però en aquesta segona part, la bona actuació de la portera local i el poc encert de les nostres van permetre al rival anar escurçant la diferència i creure que podia posar en entredit una victòria que semblava prou clara al descans. Al final, però, la tranquil·litat visitant, tot i jugar molts minuts en inferioritat en un criteri una mica dispar en les exclusions, van permetre asegurar els dos punts en una complicada sortida i després d’un bon treball de tot l’equip.

L’equip continúa creixent cada dia, assumint com a propis tots els aspectes de joc i acoplant-se cada vegada millor. Dissabte a les 21h al Jacme, caldrà reforçar aquesta sensació davant de l’Handbol Ascó.