Resultats i Cròniques 25-26 Febrer

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que el passat cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors; en una jornada on els equips escolars tenien descans.

BM La Roca 1953 25 – Cadet Femení Blau 24 (mitja part 13-12)

Partido donde no hemos estado cómodos en muchos momentos del juego. Inicio de partido con poco acierto en el lanzamiento, pero en defensa estábamos bien. Pasamos momentos críticos cuando se fueron de 4, pero 2 acciones en el último minuto nos acercaron en el marcador 13-12.

En la segunda no acabábamos de ajustar la defensa, se nos volvieron a ir de 3 en el marcador. Después de algunos cambios para ajustar la defensa y darle más dinamismo al ataque nos ponemos por delante 20-22, pero alguna pérdida de balón y una parada de la portera iguala el marcador. Llegamos al último minuto  con 24-23, conseguimos empatar y el minuto 59:59 meten el gol de la victoria.

Lástima del punto perdido, pero tenemos que vivir estas experiencias para seguir aprendiendo

Esplugues 28 – Juvenil Femení 26

No es pot retreure res a aquestes noies. Totes les circumstàncies adverses no són suficients per que aquest equip abaixi els braços. Set jugadores, amb quatre que havien jugat un partit molt intens només un parell d’hores abans, han estat capaces de donar la cara i deixar tot el que tenien a la pista.

Durant els 60 minuts el marcador ha estat molt ajustat, amb avantatges de 1-2 gols per als dos equips. Hem hagut de renunciar al nostre joc de contraatac, ràpid i intens, i això també ens fa créixer en diferents registres.

Els últims minuts de partit, amb un marcador ajustat, una jugadora nostra ha vist la 3a exclusió. Això ens ha obligat a jugar amb una menys, i la proesa ja ha estat inabastable.

juvenilfem

Sant Martí B 29 – Sènior A Masculí 32

Victòria difícil i molt treballada. Ells no van rendir-se mai i nosaltres vam lluitar fins al final. L’arbitratge no va estar bé perquè no quedaven clars els seus criteris i confonia als dos equips. El nostre atac funciona bé. Ens falta afinar en algun llançament fàcil però amb el seu atac directe i efectiu no era suficient. Necessitàvem defensar i porteria per poder treure el partit endavant. Només vam defensar i porteria bé durant 15′ de la segona part i és poc. Cal millorar aquest aspecte. La virtud continua sent el joc d’equip i l’aportació de tots. A seguir a tope!!

Sènior B Masculí 28 – La Llagosta 34

Martorell B 24 – Sènior C Masculí 28 (mitja part 12-13)

Partit plantejat molt bé en defensa durant els primers minuts del joc, que feia que agaféssim petites diferències en el marcador fins a a arribar al minut 15 que ens hem estancat en el 6-10 i a poc a poc els locals anaven retallant resultat fins a empatar a 12. Degut a aquests pocs gols durant 7-8 minuts, ens hem vist obligats a demanar temps mort (minut 22) per poder reconduïr l’atac, ja que estàvem errant i el porter local ens ha aturat 3 accions seguides fins a arribar al descans.

A la represa del joc, hem intensificat la defensa, fent que continuéssim amb la mateixa dinàmica de joc col·lectiu i pujant els contraatacs ràpids hem marxat al marcador  13-17 al minut 12, que obligava als locals a sol·licitar temps mort. Encara faltava molt de temps, però els gavanencs volien continuar fent gols fins agafar una diferència màxima de 6 en el 23’……llavors ens hem  relaxat una miqueta fins al final on hem obtingut els 2 punts i i la victòria amb la renda de 4. Resultat just.

Felicitar al Martorell per la seva entrega i esforç durant els 60′ ja que encara que anés sempre per sota en el marcador no ha donat el partit per perdut en cap moment.

També vull felicitar a tots els integrants d’aquest Sènior C, per l’estima que tenen de l’handbol i sobretot per la samarreta que defensen setmana rera setmana. Avui hem acabat la nostra participació a la lliga, amb un balanç força positiu respecte temporades anteriors (2 victòries a casa, 1 empat i 1 victòria a fora). Hi ha hagut molts partits de la primera volta (Sant Miquel, La Roca, Cambrils…..) que només petits detalls han fet que no ens poguéssim emportar la victòria, perdent de 1 o 2 gols. També hi ha hagut molts inicis de segones parts que començàvem relaxats o fent joc individual que no portava enlloc.  Hem après durant aquests 5 mesos que els partits duren 60 minuts i fins l’últim segon hem de lluitar col·lectivament.

Ara, a per totes a la Copa! Estic molt ORGULLÓS d’aquest equip.

IMG-20170226-WA0007IMG-20170226-WA0008

Sènior Femení 27 – Oar Gràcia B 26 (mitja part 18-11)

Excel·lent primera part de l’equip, amb una defensa seriosa i una poteria encertada que ens permetien córrer i alhora treballar amb tranquil·litat el joc col·lectiu atacant. Bona eficàcia de cara a porteria i tot l’equip motivat i disfrutant sabent que tot i la importància del partit, el que cal és gaudir jugant.

Fins al minut 13’ de la segona part hem mantingut una tònica similar, tot i que poc a poc el cansanci acumulat de les últimes setmanes, on disposem de només 10-11 jugadores, han començat a passar factura, i el cap començava a fallar en atac i les cames en defensa. Això ha permès a les visitants anar reduïnt les diferències i anar augmentat l’intensitat veient que era possible remuntar. Els canvis tàctics que hem plantejat per intentar millorar l’atac tampoc han ajudat a superar aquests moments de feblesa, però la tenacitat, l’esforç final i l’actitud han permès a les nostres sumar uns merescuts 2 punts que ens ajuden a creure que encara és possible evitar una de les 3 places de descens. Cal seguir treballant i gaudint com ho estan fent les noies en aquesta segona volta, partit a partit i sempre amb un somriure. I ja veurem on som capaces d’arribar.

Màster Masculí 36 -BM La Roca 31 (mitja part 20-14)

Partit en horari de diumenge vespre on els atacs s’han imposat a les defenses. Els locals han agafat ràpidament avantatges al marcador tot i que els visitants no es desenganxàven del partit. Al descans 20-14.

L’inici de la segona meitat ha estat intens defensivament i amb defensa i contraatac, el resultat s’ha enfilat al 30-19. Massa relaxació final que ha fet que el resultat s’ajustés més del desitjat. A seguir gaudint.

Combinat Pares Gavà 16 – Combinat Sant Just 17 (mitja part 10-11)

Una vegada més s’ha pogut gaudir i passar una gran nit d’handbol al pavelló de la SAFA entre dos equips que han sabut mostrar al públic grans accions de joc tant individuals com col·lectives.

Els locals han sortit una miqueta expectants ja que durant l’escalfament previ es veien jugadors visitants amb experiència i joves, cosa que feia pensar que seria un partit ràpid d’anades i tornades, però realment no ha estat així…., ja que els gavanencs gràcies a les bones aturades dels porters  i de les accions col·lectives en atac han mantingut el marcador molt ajustat,  arribant a la mitja part 10-11.

A la represa del joc hem tingut alguns erros defensius amb el pivot ja que l’equip contrari jugava molt amb ell i ha costat defensar aquesta zona. En l’atac hem errat passades senzilles degut a l’esforç físic, ja que 3 dels nostres jugadors no han pogur jugar la segona part ja que s’han lesionat (Jurra i Lluis) i Juan Antonio estava arbitrant i per tant només teníem dos canvis…..però no ens hem donat per vençuts en cap moment i s’ha arribat al final amb el resultat de 16-17.

Ara toca continuar entrenant per a millorar aquells errors que s’han tingut.

Igual que a l’anterior vegada, em reafirmo: SOU UN EQUIPÀS!