Resultats i Cròniques 24-25 Febrer

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest darrer cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors (els que ens les han fet arribar).

Igualada 6 – Aleví Masculí Nivell I 10

Primera victòria de la segona fase contra un rival amb dos jugadors desequilibrants. L’equip fa coses cada vegada millor. Hem d estar contents de la seva evolució i ells mateixos orgullosos de la seva entrega. Quan les coses no surten com volem, ens hem de sobreposar i buscar la solució per la millora col·lectiva, i ho anem aconseguint.

St. Esteve Sesrovires – Aleví Masculí Blau

Partido raro de los chicos, no han sabido jugar cómo saben, totalmente opuesto al de la semana pasada….no han corrido, no han defendido, no han sabido trenzar 2 jugadas seguidas…. se han olvidado del pase y va, se han olvidado de ir a gol con insistencia…. y se han observado pocas ayudas defensivas

Chicos, debemos jugar siempre con intensidad, con ganas, y sobretodo divertirnos…. lo sabéis hacer. A seguir entrando duro.

Sant Llorenç A – Aleví Masculí Grana

Bon partit dels nois, concentrats i amb ganes de fer les coses bé. Bon treball de la defensa d’interceptació encara que costa que tot l’equip treballi de manera uniforme. En atac, l’equip comença a adonar-se de la necessitat del joc sense pilota i la verticalitat i comença a aportar moltes solucions. Felicitats i a seguir millorant i gaudint.

Sant Llorenç B – Aleví Masculí Groc

Partido bastante igualado a pesar de haber demostrado que éramos superiores pero en muchísimas ocasiones la falta de lanzamientos marcados ha sido muy inferior, a pesar de eso, partido bastante bien jugado tanto  en defensa como en ataque, con muchas ayudas y no dejando recibir el balón. Seguimos mejorando cosas como el punto cero, recibir la pelota en movimiento, armar bien el brazo…

Aleví Femení Blau – Aleví Femení Nivell I

Segundo partido contra Gavà donde la competitividad y el buen rollo entre los dos equipos no faltó en ningún momento.

Hago una diferencia entre las dos primeras partes y las dos últimas; en las primeras estuvimos activas en defensa, cerrando bien el 1 contra 1 y yendo a las ayudas, en ataque los desmarques sin balón fueron un buen punto de apoyo para atacar hacia portería y generar situaciones de peligro. En las últimas dos partes hubo un bajada de actitud conectada a situaciones que no supimos resolver bien como por ejemplo los unos contra unos que habíamos podido controlar con anterioridad y la ausencia de desmarque sin balón que nos provocó diversas pérdidas de este.

En todos los partidos se aprenden cosas nuevas y este no puede ser una excepción, hay que seguir trabajando con la actitud siempre por encima de todo.

Associació Lleidatana 14 – Infantil Femení 25 (mitja part 8-14)

Con esta victoria, a falta de una jornada para acabar la primera vuelta, nos colocamos primeras de grupo en esta Segunda Fase.

Hemos ido por delante en el marcador todo el partido. Tenemos minutos de muy buen juego y otros no tan buenos con pérdidas de balón incomprensibles.

La defensa ha estado a buen nivel y la portería también.

El partido de hoy nos ha servido para trabajar situaciones en ataque con dos pivotes, llevamos ya 2 semanas introduciendo estos conceptos en los entrenos y hoy los hemos puesto en práctica.

A destacar del partido de hoy la aportación de dos jugadoras nuevas que han empezado a jugar a balonmano esta temporada. Que ya han ido participando en varios partidos, pero hoy las 2 han tenido cierto protagonismo. Moira provocando 1 penalti que luego lanzaría al palo y minutos después en otra acción ha conseguido marcar su primer gol.

Leila con 2 goles de 3 lanzamientos desde el extremo.

No vale relajarse ni conformarse. Hay que seguir entrenando y mejorando en cada entreno y en cada partido, eso nos hará ser mejores jugadoras individualmente y colectivamente.

Terrassa A 34 – Cadet Masculí Blau 21 (mitja part 14-9)

Partit que ja es preveia complicat contra el líder imbatut de la lliga amb una defensa molt rocosa i complicada de superar per la zona central. Inici de partit on els locals ja es van posar per davant, tot i això vam seguir lluitant amb grans accions col·lectives que finalitzàvem a les zones exteriors. Els locals sortien ràpid al contraatac i així és com van agafar la diferència de 5 a la mitja part.

Inici de la segona part amb la mateixa tònica, que vam aguantar al marcador amb opcions de col·locar-nos a 2-3 gols de diferència, però al final de partit la falta de forces, les errades pel cansament i la llarga plantilla dels líders van fer que la diferència final fos tant àmplia.

Està clar que si juguen amb aquestes ganes i actitud les victòries arribaran.

Cadet Masculí Grana 28 – Barberà 28 (mitja part 14-17)

Partit de menys a més del nostre equip. Primera part correctes en atac segons el que hem entrenat però no ajustats en defensa respecte al 1×1 i ajudes, sobretot amb el jugador més important del rival,14-17 al descans.

Segona part molt lluitada per els nostres i millora defensiva, continuant un atac fluid sobre espais i continuïtat. Vam remuntar poc a poc i amb una mica d’encert haguéssim pogut obtenir la victòria. 28-28 final.

Garbí 34 – Cadet Femení Blau 36

Grandísimo partido de las chicas, pleno de actitud de lucha, de autoconfianza en las posibilidades individuales, de concentración en las principales dificultades defensivas, y con la mezcla perfecta de inteligencia durante casi todo el partido que fuimos por delante y determinación y capacidad de reacción en los dos momentos que se nos pusieron por delante.

Destacar la fantástica aportación ofensiva de jugadoras que faltaban por ‘unirse a la fiesta’. Bravo chicas! Ahora sí! Ya estamos todas!

Y finalmente, ya que pocas veces hablamos de los árbitros positivamente, es justo mencionar que tuvimos un árbitro joven que, independientemente de los errores de observación que pudiera haber cometido en una u otra área (todos nos equivocamos), supo mantenerse en su criterio con muchísima personalidad durante todo el partido.

A seguir trabajando y sumando puntos chicas!

Cadet Femení Grana 29 – Tàrrega 20

Buen partido del equipo del Gavà. Se reflejó en la primera parte el parón de dos semanas, al conjunto gavanenc le costó mucho conectar con el partido contagiándose del juego lento y poco eficaz de las Targarinas, llegando a la media parte con un solo gol de ventaja. La segunda parte fue otro partido, las jugadoras del Gavà se pusieron el mono de faena y comenzaron a tocar en defensa y a salir rápidas en ataque, cogiendo en los quince primeros minutos una ventaja de 9 goles que fueron manteniendo hasta el final del partido.

Decir que este equipo volvió a jugar con el total de sus jugadoras, notando una regularidad y sosteniendo la intensidad a lo largo del partido, todas estuvieron a un alto nivel. Estos logros se consiguen semana a semana entrenando. Fijaros bien que la definición de entrenamiento dice ser cualquier preparación o adiestramiento con el propósito de mejorar el rendimiento físico o intelectual. Pues claramente el intelectual lo tiene bien desarrollado, así que a partir de ahora si se quiere llagar a algo más se deberá de trabajar con más intensidad el físico.

Juvenil Masculí 25 – Mataró 35 (mitja part 10-19)

Avui hem fet un gran pas… enrere.

Tot el que ens havia fet forts en els últims partits, l’actitud, companyerisme i treball col·lectiu, avui no ho hem mostrat, sinó que s’ha tornat al joc individual, males cares i recriminacions en una primera meitat per oblidar (10 a 19).

Almenys ens queda el consol, que la segona part, l’actitud hi ha estat, el joc en més o menys encert també i això ens ha portat a perdre el 2n parcial per 1 gol.

Hem de recuperar el que ens ha fet competir i gaudir els últims partits.

Castelldefels 13 – Juvenil Femení 20

Partit escandalosament dolent. Quan no posem l’actitud necessària, que ens defineix com equip, passem a ser un grup qualsevol. Ahir vam tenir la sort que el rival tenia un nivell molt baix, i gràcies a això vam poder guanyar els dos punts.

Toca aprendre de l’experiència, i valorar que qualsevol partit ens ha de servir per créixer, independentment del rival.

Pardinyes 28 – Sènior A Masculí 34 (mitja part 14-14)

Primera part igualada on les diferències no van ser superiors a 1 gol i els errors i pèrdues de pilota eren abundants i pels dos equips.

La segona part va ser una altra història i tot i que els seus primers atacs van ser gol fàcil amb un bon nivell de joc d’atac, d’efectivitat i sense pèrdues de pilota vam establir un marge de 5 gols. Quedava molt partit i aquí va ser quan la defensa-porteria es va posar les piles i no van permetre cap tipus d’aproximació.

Bon sopar posterior i contents pels dos punts i a mantenir aquesta situació agradable de victòria entrenant fort i millorant coses.

Sènior B Masculí 24 – Sant Quirze B 20 (mitja part 12-8)

Tenim molt clar que volem competir amb intensitat i passió cada partit, siguin quines siguin les circumstàncies, i avui això ens ha portat a la victòria. L’altre equip estava en circumstàncies com les nostres però la seva voluntat era menor.

Primera part plena d’errades en atac en quant a llançaments i decisions precipitades però amb un treball defensiu intens que afavoria les accions del nostre porter. Teníem ganes i més joc però les citades errades impedien marxar en el marcador fins que en els sis últims minuts de la primera part millorem encert i ens anem 12-8 al descans.

Segona part continuem amb bona defensa-porteria i agafem avantatge de set gols. Últims vuit minuts llargs i una mica agònics on hem especulat i regulat l’esforç per arribar al final 24-20.

El nostre guió de continuïtat en l’entrenament i la millora funciona, ens ho demostrem cada setmana i avui mes. A continuar!

Sènior C Masculí 20 – El Papiol 32 (mitja part 10-14)

Partit jugat amb la mateixa línia que les darreres jornades, amb bon treball, bona entrega i gran intensitat dels jugadors des del minut zero, pocs efectius, ja que som plantilla curta i quan les persones treballen o estan lesionades no poden assistir, sense reforços de cap mena ni de cap altre equip del club, però sigui com sigui ens sentim orgullosos de pertànyer al gran Club Handbol Gavà.

Dit aquesta presentació el partit començava favorablement als gavanencs amb petites diferències al marcador 4-1, però una sèrie de ‘despistes’ per part dels locals feia que El Papiol entrés de nou al partit i  de mica en mica agafava diferència de 4 gols arribant així a la mitja part. El joc era fluid, però la forta defensa visitant ens complicava poder arribar als 6 metres amb possibilitat de xut fàcil.

A la represa del joc i seguint el patró de les darreres jornades, quèiem en un pou sense idees, i en el minut 5 ja ens guanyaven de 9 i que amb el temps mort sol·licitat volia donar aire i noves idees, però va ser impossible canviar el xip del nostre joc. Mentalment estàvem enfonsats. Ens faltaven idees clares de joc col·lectiu i efectius.

D’aquest partit n’havien parlat molt al llarg de la setmana perquè era un equip accessible de poder jugar de tu a tu i guanyar. Al final del partit els dos equips incloent el sr. col·legiat ens van felicitar per l’esportivitat neta que en tot moment va haver al Jacme.

Ara ja a preparar el nou enfrontament contra Claret a Barcelona.

Ascó 28 – Sènior Femení 25 (mitja part 10-15)

L’equip arribava amb pocs efectius a Ascó, 11 jugadores de les quals 3 juvenils, però amb ganes de fer bona l’excursió a terres ebrenques un diumenge a la tarda. Bona sortida de l’equip que, amb una bona defensa i porteria, aprofitava per córrer i començar a agafar les primeres rendes del partit. La defensa mixta plantejada per l’equip local era ben atacada per les nostres, on trobàvem situacions fàcils de llançament. Després d’una primera part seriosa i amb bon joc, 5 gols amunt al marcador.

Però allò que havíem evitat a la primera, no ho vam aconseguir a la segona. Amb 5 gols d’avantatge, vam donar el partit per guanyat, i contra un equip rival on el partit era una final per evitar el descens, la nostra relaxació va donar aire a l’Ascó, que a base d’aprofitar els incomptables errors en atac de les nostres, va anar retallant la diferència amb un joc molt vertical fins a posar-se per davant a falta de poc menys de 8 minuts. I en aquest moment, les seves necessitats –juntament amb un arbitratge irregular en aquesta segona part- van superar la nostra autocomplaença, i les locals van acabar guanyant el partit gràcies a la seva major ambició.

Toca aprendre que els equips grans ho són perquè sempre volen guanyar, independentment del rival i del moment de la temporada. Aquest proper cap de setmana, possibilitat de superar un rival en la classificació. Esperem ser ambicioses per a aconseguir-ho.

Oar Gràcia 20 – Màster Masculí 41

Tot i anar sense canvis i jugar la primera meitat amb un jugador menys l’equip ha demostrat que l’handbol és fàcil jugant amb criteri i amb intenció. Continuïtats de pilota evitant el cop franc, defensa anticipativa i control del ‘tempo‘ del partit. A la segona meitat la relaxació i el cansament acumulat ha fet que no fos tant vistosa.