Resultats i Cròniques 22-23 Octubre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Benjamí Masculí Blau – EH Sant Vicenç

Un buen partido, pero por culpa del corto calentamiento, una 1a parte floja porque aún estaban fríos. Pero el equipo ha ido mejorando y jugando cada vez mejor. En defensa lo han vuelto a hacer muy bien, pero en ataque el juego ha sido más lento de lo que queríamos.

En definitiva muy buena actitud y a seguir mejorando.

benjamascblau2benjamascblau

Sant Joan Despí B – Benjamí Masculí Grana

Partido muy disputado con un equipo muy físico que ha acabado en empate. El equipo cada vez va entendiendo más las ayudas defensivas y el robo de balón en bote. Tenemos que mejorar los lanzamientos y el exceso de bote continuado.

Buen partido en general contra un buen equipo.

Sant Joan Despí A – Benjamí Femení

Partido complicado contra Sant Joan teniendo en cuenta la superioridad en número (éramos solo 5). Aun así muy buena actitud de las chicas. En defensa hay que seguir trabajando la velocidad de piernas y poner el culo hacia nuestra portería para que no nos superen fácilmente. En ataque hay que seguir con lo básico, pases y recepciones que podrían ocasionar situaciones de gol pero que no se han dado bien o se han escapado de las manos.

Esto no significa más que seguir trabajando para minimizar los fallos y seguir mejorando con las mismas ganas que hasta ahora!

Aleví Masculí Blau – Molins de Rei Taronja

Partido ganado, más que merecido. Han luchado hasta el final, y sobre todo en defensa que es donde flojeamos, hemos sabido llevar el partido donde queríamos. En ataque, tenemos que dejar los miedos a un lado y mirar hacia al frente, hacia portería.

Orgulloso de ellos y a seguir trabajando.

Sant Esteve de Sesrovires – Aleví Masculí Federat

Buen partido de nuestros chicos, en el que se ha visto una pequeña mejoría respecto al primer partido jugado la semana pasada, ante un rival más duro físicamente que el anterior.

Se va notando como los chicos aplican conceptos que están aprendiendo y consolidando en los entrenos, y se ha mantenido una actitud de lucha constante, esta vez sí, desde el primer cuarto.

Necesitamos dar un paso adelante en intensidad defensiva.

Es muy positivo comprobar que estamos al nivel de disfrutar y de competir con la mayoría de los equipos, sobre todo teniendo en cuenta que 14 de nuestros 18 jugadores son de  primer año.

Recordarnos a todos, hijos y padres, que este año debe servirnos para fortalecer nuestro carácter competitivo y luchador, en dos ámbitos: el juego tiene ya más contacto físico (es el deporte que nuestros hijos han elegido, y esto no es ballet: habrá golpes y hay que levantarse, apretar los dientes y seguir luchando más todavía); y segundo, los árbitros son una variable del juego: nuestros jugadores deben respetar sus decisiones y mantener la intensidad y la concentración, tras cualquier decisión; eso les exigimos los entrenadores a los jugadores. Y las protestas al árbitro, de jugadores o de padres, nos alejan claramente de ese objetivo (y además son un mal ejemplo que nuestros hijos copiaran…).

Recordad: Levantarse y luchar más todavía tras un golpe, y no dejar que las injusticias o parcialidades nos sirvan de excusa para relajar la actitud y el esfuerzo…. no son solo virtudes que queremos para nuestros jugadores, son actitudes vitales que necesitaran toda su vida.

Bravo chicos! Seguiremos trabajando para en la segunda vuelta ganar a todos los equipos con los que hemos empatado!

aleviexpertsanes3aleviexpertsanes

Ascó 4 – Aleví Femení Expert 12

Gran partido del sábado por la mañana de nuestras pequeñas guerreras en Ascó. Concentradas desde el primer minuto.

En ataque, los desmarques en profundidad nos permitieron muchas veces encarar lanzamientos a portería sin una oposición clara. Muy buen uso de los golpes francos, ya sea para marcar gracias a las trayectorias a los espacios, como así también para que el balón llegase a todas las jugadoras.

En defensa hemos estado intensas y valientes. Principal premisa, desviar a las atacantes sin cometer falta innecesariamente, a base de buenas orientaciones y desplazamientos. Gran tarea también rematada por el aporte de las porteras en todas las partes.

Cuatro partes ganadas y con un gran juego en los dos partidos de la Liga.

A no conformarse con esto y a seguir!

Molins de Rei – Aleví Femení Groc

Partit difícil a Molins de Rei contra un equip rival amb jugadores físicament superiors a les nostres. Tècnicament, però, les nostres s’han mostrat superiors. S’han plantat en una defensa zonal (prohibida en aquesta categoria) i no hem sapigut què fer.

No es pot retreure res a les jugadores, ho han deixat tot sobre la pista, amb més errors que encerts, però no s’han guardat res del que tenien. Haurem de seguir treballant per a que la diferència de cos no ens impedeixi seguir millorant.

Sant Joan Despí B 12 – Aleví Femení Blau 38

Partidazo. Les pedí antes de empezar el partido que desde el segundo 1 estuvieran concentradas y así lo han hecho. Poco que decir, muy buen ataque con algún fallo de cara al gol, movimiento de balón muy bueno y rápido, fintas muy buenas y desmarques que han permitido que siempre recibieran en carrera, que es lo que se les pide.

En defensa, espectacular. Sólidas, y con muchos robos que nos han permitido contraatacar y meter gol. En resumen, muy buen partido. Salgo muy contento con las chicas, a seguír trabajando.

Sant Quirze B 24 – Infantil Masculí Federat 28

Gran comienzo de los chicos, muy acertados en defensa y moviendo el balón en ataque encontrando espacios para lanzar claramente desde 6m. La defensa intensa duró poco y comenzaron a haber bastantes errores, no aparecían las ayudas, estábamos flojos en 1vs1 pero la portería hizo una gran aportación.

Iniciada la segunda parte volvimos a ajustar la defensa que nos dio la posibilidad de robar bastantes balones y salir al contraataque. A trabajar la defensa para que no vuelvan a ocurrir errores básicos.

Destacar la actitud de los chicos y la aportación de la portería!

Montbui 21 – Infantil Femení 13 (mitja part 11-11)

Muy buena primera parte, nuestras chicas han salido puestas y con actitud, con pocos fallos, buena defensa y buen ataque. Con pocos fallos se han podido ir del marcador pero al final de la primera parte esa actitud ha cambiado y ha ido bajando. Final de la primera parte 11-11.

En la segunda parte ya se han ido del partido completamente. Igual que la semana pasada, ha habido pérdidas de balón que no se pueden permitir, fallos de lanzamiento y se precipitaban en algunas acciones. Hay que seguir entrenando y mejorando esos pequeños fallos.

A por el próximo chicas!

Cadet Masculí 27 – Mataró 20 (mitja part 17-7)

3r partit i 3a victòria per l’equip cadet, tot i no fer un partit del qual en podem estar satisfets.

Els primers 30′ han estat força bons: intensitat en defensa ajudats per la porteria, ritme en les transicions i atac prou dinàmic. Tot això combinat, ha portat a una primera meitat plàcida i en la qual gairebé es deixava el partit sentenciat (17 a 7).

La segona part, lamentablement, no ha estat igual i no hem sapigut llegir les condicions del partit, cosa que ha aprofitat el Mataró per reduir ràpidament la diferència en el marcador i entrar de nou en la lluita pels 2 punts.

Uns últims minuts més calmats i amb les idees una mica més clares, ens han permès trencar la dinàmica negativa del segon temps i poder tornar a augmentar la diferència en el marcador fins al resultat final de 27 a 20.

Partit que ha de servir per veure que, fent les coses correctament, podem aconseguir gaudir del joc, però que si no estem centrats en la nostre feina, qualsevol equip et pot posar en problemes.

Associació Lleidatana 20 – Cadet A Femení 32 (mitja part 10-16)

Partido muy completo de las chicas en Lleida. Muy centradas desde el principio de partido y muy fuertes en defensa y portería, hizo que nos fuéramos la primera parte 10-16. En la segunda parte no bajamos la intensidad y con un juego continuo y dinámico en ataque pudimos encajarles otro 10-16.

Estamos en el buen camino pero tenemos que seguir trabajando.

cadetfem

CH Vilanova Hipersimply 41 – Cadet Femení Grana 12

Mal partido en el que nos ha faltado actitud para plantarle cara a un equipo superior pero no tanto como muestra el resultado.

Buen ataque colectivo durante todo el partido pero sin éxito en el lanzamiento, y una defensa muy floja que, junto a los malos pases, regalaban oportunidad de continuos contraataques al equipo contrario. Todo ello ha hecho que termináramos con esta gran diferencia en el marcador.

Hay que trabajar mucho para mejorar, solo falta querer hacerlo y en el próximo querer competir.

Rubí B 22 – Juvenil Masculí 32

L’equip ha sortit concentrat davant un rival, de nou, de nivell inferior. Els primers minuts, amb una bona defensa i un atac molt controlat, ens han mostrat la línia del que aquest equip pot ser. Els últims minuts de la primera part ja donaven pistes del que seria la segona: hem deixat que el ritme del contrari ens contagiés i hem jugat precipitats, sense concentració i sense donar sensació d’equip.

És comprensible que costa jugar contra equips molt inferiors, però cal adaptar-se i estar més concentrats.

Malgrat tot, coses positives tant a nivell individual com col·lectiu, tot i que no de manera continuada.

Sènior C Masculí 28- Ascó 34 (mitja part 14-13)

Mal inici de partit amb un parcial de 1-7 en 5 minuts. Errors de passades fàcils, nerviosisme, mala concentració, es a dir un cúmul de circumstàncies que obligava als gavanencs a demanar temps mort. A partir d’aquí ha començat un nou partit ben diferent. Hem corregut, la pilota circulava, no teníem errors, hem replegat, i la defensa ha estat genial i ajudant-se entre companys i que el pivot no rebés feia provocar errors a l’equip visitant i que ens anéssim al descans amb avantatge d’un gol.

A la represa, ens ha passat el mateix, hem sortit a jugar amb els mateixos errors de l’inici del partit, però de mica en mica anàvem retallant distàncies en el marcador degut al treball defensiu intens que estàvem fent, i malauradament no teníem premi a l’hora de fer gol, ja que no hem estat encertats en els llançaments i tornava a donar diferències de 4 gols a favor dels visitants. Des del minut 20 fins al final ha sigut un anar-tornar de fer gols per part dels dos equips sense poder retallar la diferencia, que feia que acabés el partit amb el resultat de 28-34.

D’aquesta dura derrota en el primer partit a casa hem de treure el positivisme de l’equip que en cap moment s’ha donat per vençut i ha lluitat fins al darrer segon. També és cert que els partits comencen en el moment que xiula l’àrbitre, i fins el darrer xiulet no s’acaba, i no 5 minuts després o 25 segons abans…

Avui estem tocats, però no enfonsats! Segur que amb esforç, serenor i treball contínu d’equip i individual, aquest vaixell estarà navegant pel bon camí per arribar a bon port.

Res més a dir, felicitats equip pel treball realitzat!

seniorc2seniorc

Sènior B Masculí 21 – La Salle Bonanova 21 (mitja part 13-11)

Primer partido en casa, y primeros puntos de la temporada…sin victoria, la cual ya está por venir.

Buen inicio en la primera parte, con intensidad y buen ritmo de juego. Muy buenas acciones gracias a la circulación del balón que nos permitió encontrar opciones claras de lanzamiento.

En defensa, bastante intensos también, aunque con algunos desajustes en las orientaciones en los 1vs1 y problemas en el 2vs2 con el pivote.

Parcial de 13-11 a la primera parte.

Segunda parte un tanto diferente, sobre todo por la baja efectividad en nuestros lanzamientos.

Superioridades bastante mal jugadas y muchas pérdidas de balón; incluso yendo por debajo del marcador se remontó y se tuvo para ganar…pero no pudo ser.

Actitud muy diferente de la semana anterior, y en la línea de las dos primeras jornadas. Este es el camino! Lo voy a seguir diciendo.

Resaltar el aporte de Julián García en la primera línea, Buyi en la portería, así como también de Iván y Chino defendiendo casi todo el partido en la zona central.

A seguir…

Senior A Masculí 37 – Vilamajor 29 (mitja part 18-15)

El partit va començar amb un gran recital de gols per part dels dos equips. La nostra defensa no s’ajustava al seu atac amb molta mobilitat, i la seva inusual defensa 5:1 sobre la zona lateral no ens generava gaires problemes.

Els primers llançaments fallats nostres els hi van donar la primera avantatge 11-14 al minut 20. A partir d’aquí la nostra actitud defensiva va augmentar molt i vam poder córrer el contraatac i anotar gols fàcils. Les seves exclusions van arribar, i en aquests 10′ finals de la primera part vam trencar el partit: 18-15 al descans.

La segona part es va iniciar amb intercanvi de gols. Defensàvem irregularment, però en atac obteníem gol o llançament fàcil. Poc a poc el nostre joc es va imposar i vam acabar de trencar el partit en els minuts finals.

Molt positiu el canvi ofensiu que portem i no cal descuidar la defensa. El millor de tot, l’ambient i la sensació d’equip que comença a haver-hi. Enhorabona i a seguir!

Sant Quirze 30 – Sènior Femení 23 (mitja part 11-12)

De nou, partit molt irregular de les nostres sèniors, on han mostrat dues cares molt diferents. La primera part ha estat la millor de la temporada, amb bona defensa i porteria davant un equip amb primeres línees potents. En atac, el joc col·lectiu davant la defensa oberta local ha generat moltes ocasions clares de llançament, que amb més o menys encert s’han anat resolent. Tots dos equips han apostat per córrer, generant un partit vistós per als aficionats congregats al pavelló quirzetenc. Tot i assolir avantatges de 2-3 gols, les nostres han arribat al descans amb només 1 gol d’avantatge, després d’alguna imprecisió en el llançament als minuts finals.

A la segona part, les locals han ajustat la seva defensa, mostrant-se molt més agressives, i han apostat per a fer jugar la seva millor jugadora: una juvenil internacional per Espanya que ha portat tot el pes del seu equip, tant defensivament com ofensivament. Les nostres s’han mostrat superades per aquesta agressivitat local, que juntament amb la permissivitat arbitral, han tret del partit a les nostres jugadores, que han acabat abaixant els braços i regalant pilotes fàcils a les locals que no han desaprofitat amb ràpids contraatacs, eixamplant la diferència fins als 7 gols finals.

Cal quedar-se amb les coses positives d’aquest partit, i intentar guanyar en experiència i, sobretot, en fortalesa mental. Proper partit, rebem al Mataró, actual líder de la categoria que compta tots els seus partits per victòries, i que ha estat confeccionat clarament per a assolir l’ascens a Plata. Serà molt difícil, però el partit comença 0-0 i tot és possible. De ganes, que no en faltin!

seniorfemseniorfem2

BM La Roca 12 – Màster Femení 24

Primer partit de la temporada on l’equip s’ha mostrat amb la il.lusió i les ganes de competir d’un equip cadet. Molt bona defensa amb una intensitat fantàstica amb moltes ajudes i dissuassions només trencades per petits desajustos.

El contraatac cal treballar-lo més pautat i en atac estàtic molt bones accions de treballs tàctics senzills i bona continuitat de pilota, només faltant finalitzar una mica millor.

Gran treball de l’equip. Proper partit més i millor.