Resultats i Cròniques 16-17 Desembre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest darrer cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors (els que ens les han fet arribar).

Esplugues 6 – Aleví Masculí Nivell I 10

Es preveia un partit igualat i així ha estat. L’Esplugues amb un jugador molt desequilibrant que ha estat molt ben defensat amb ajudes necessàries. Tot l’equip molt concentrat defensivament i amb la porteria ajudant en moments de debilitat defensiva. En atac molt ben treballada la passada i va i el camp visual per aconseguir llançament de 1 contra 0. S’ha de seguir entrenant el llançament per aconseguir un percentatge d’encert superior. Gran iniciativa de jugadors que s’atreveixen a fer llançaments exteriors. Gran feina de l’equip dia a dia demostrant avui gran maduresa en la gestió del partit. Tot s’entrena.

A reposar i agafar forces per la tornada. Bones festes a tots els que feu possible gaudir de l’handbol a Gavà.

Sant Llorenç – Aleví Masculí Blau

Seguim amb la progressió. S’apliquen les coses que es proposen. Molt bon treball del joc sense bot i la desmarcada sense pilota en atac i gran concentració als dos primers quarts. En defensa hem de saber discernir entre l’acuit i el control a distància en funció del que faci el nostre oponent i saber que es defensa amb les cames i no amb els braços. Gran recorregut d’aquest grup i gran adaptació dels benjamins que vénen a ajudar.

A descansar i agafar forces pel segon trimestre que promet bones experiències. Bon Nadal a tots.

Aleví Femení Nivell I – Les Franqueses

Buenísimo partido de las chicas, en el que hemos jugado con la velocidad ofensiva que ya es habitual en nosotras, y en la que se han visto varias cosas fantásticas a nivel defensivo.

En ataque muy buenas tomas de decisiones: bastantes buenas acciones individuales que acababan en gol, y también bastantes acciones individuales encadenadas hasta encontrar a la compañera mejor situada!

En defensa tres cosas fenomenales a destacar: varias jugadoras que cometen fallos técnicos o tácticos defensivos en los primeros minutos del cuarto, y que escuchan las indicaciones y los corrigen y ejecutan perfectamente los minutos restantes; maravillosa defensa a su jugadora más peligrosa!; y algo muy poco habitual de ver: encadenamiento de sucesivos apoyos defensivos tras error de mi compañera en 8, 10 o 12 metros: Es más fácil distinguir cuando dar un apoyo cuando las defensas están formadas en el entorno de la línea de 6 metros, pero encadenar apoyos  sucesivos a esas distancias del área indican una fantástica capacidad de decisión táctica defensiva, y además una fuerte mentalidad de equipo y solidaridad en este grupo!

Fantástico chicas! A disfrutar de las Fiestas!

Infantil Masculí Federat 36 – Les Franqueses 20

Partit molt semblant als anteriors, amb una clara superioritat respecte al rival. Des del principi s’ha vist que seria un partit ‘fàcil’. Tot i això els gavanencs han sortit concentrats i hem fet una bona primera part, això si, amb massa errors de llançaments clars.

A la represa, només calia mantenir una intensitat alta i no desconnectar-se del partit en cap moment, i així ha estat. Acabem l’any amb un ple de victòries. A descansar aquest Nadal i tornar amb més força encara per afrontar la segona part de la temporada.

Cadet Masculí Grana 22 – Sabadell 26

Primer partit que ens trobem davant una 5:1 tancada per part de l’equip contrari, i ho vam notar. Tot el partit amb problemes de fluïdesa i de llançament. Defensivament vam trigar en ajustar les transformacions del rival, però un cop aconseguit, vam tenir una bona actuació.

Estem creixent i es nota en el treball 1×1 defensiu, molt millorat, i en el ofensiu, tot i que hem de millorar la continuïtat si no superem. La línia a seguir és bona! A continuar!

Cadet Femení Blau 21 – Associació Lleidatana 20

Estupenda victoria en un partido en el que hemos cometido muchos (demasiados) errores técnico-tácticos, contra un rival que tenía 2 bajas muy importantes en su equipo titular.

Tenemos bien consolidado el juego colectivo, pero queda mucho por afinar, muchas opciones que explotar, y bastantes errores no forzados que dejar de cometer.

Aun con todo ello, hemos mantenido la fe, hemos trabajado mucho, y hemos conseguido una victoria importantísima no solo por donde nos coloca en la tabla clasificatoria sino por la transcendencia psicológica que debe tener (para el equipo y para varias jugadoras).

A disfrutar las fiestas, los campeonatos y a prepararnos físicamente para la más que probable siguiente fase!

Cooperativa Sant Boi 30 – Cadet Femení Grana 23 (mitja part 11-8)

Lástima! El equipo gavanenc salía con las ganas y las ideas claras, el partido se podía ganar contra el primer clasificado, y la verdad es que si no se hubieran desconectado en dos momentos del juego, las jugadoras de la Coope hubiesen tenido más problemas para llevarse los dos puntos.

Las visitantes tuvieron un primer tiempo donde estuvieron muy concentradas en defensa pero poco acertadas en ataque, el marcador en la primera parte fue tan solo de 11 a 8.

En la segunda parte las cosas cambiaron, la defensa no andaba tan fuerte y en ataque las gavanencas siguieron viviendo de las individualidades, sin aportar nada al juego colectivo, en el minuto 8 del segundo tiempo se pidió tiempo por parte del equipo visitante, dado que en esos minutos habían encajado los mismos goles que en todo el primer tiempo y las santboianas se marchaban en el marcador. Este tiempo sirvió para ordenar ideas por parte del equipo visitante, pero ya no se recuperó lo perdido y se finalizó con un marcador demasiado abultado para las necesidades del Gavà.

Y ahora toca esperar por parte del equipo del Gavà la decisión que tome la Federación con los terceros puestos. Y como dice la dirección general de tráfico, los errores se pagan y el pago será jugar en una liga menor.

P.D.: Agradecer al entrenador del Senior Femenino Roger Antich, por asistir al partido sustituyendo a nuestra entrenadora Sandra. Decir que fue una oportunidad de tener a un gran entrenador dando una master class.

Castelldefels 26 – Juvenil Masculí 19

Drama shakespiriano en el juego ofensivo de nuestro equipo, bote, pase malo, bote, recepción parado, bote, piso área, bote, lanzamiento de broma, bote, 1×1 al choque…bote. Así se nos hizo un partido muy largo en ataque.

Defensivamente no fuimos capaces de ajustar a su mejor jugador, ni individualmente ni en ayudas. Hemos de aprender a jugar mucho más sin balón para recepcionar en carrera e ir a desbordar de verdad.

Queda mucho por hacer, pero tenemos la capacidad, hay que ponerse. Ánimo y a entrenar!

Juvenil Femení 31 – Martorell 18 (mitja part 20-7)

Per tancar l’any, molt bon partit de les nostres noies el que s’ha jugat al pavelló de SAFA.

Construint des de la defensa, vam plantejar una primera part molt intensa, donant molt poques opcions de llançament al rival. Bona prova d’això són els dos gols que vam rebre en els primers 20 minuts de partit. Els atacs, molt ben portats tàcticament, eren efectius i fins i tot el percentatge de llançaments (vora el 80%) molt superior als últims partits. Al descans, un 20 a 7 que deixava molt ben encarat el partit.

A la segona meitat vam baixar el ritme, però en cap moment es va patir pel resultat. Al final, 31-18.

Un nou debut, el de la Xènia, que va ajudar en el treball de porteria. Moltes gràcies!

Acaba l’any i acaba la 1a volta. Tot i les dificultats, l’equip es manté a la part alta de la classificació, amb moltes opcions de classificar-se per a la següent fase. Caldrà seguir treballant i recuperar efectius per poder acabar la temporada mostrant tot el nostre potencial.

Banyoles 29 – Sènior A Masculí 21 (mitja part 12-11)

El resultat és massa bombat pel partit realitzat. Hem fet un bon inici de partit i hem estat a la primera part 5 gols per sobre i podrien haver estat més sinó haguéssim perdut 5 possessions fàcils. La primera part ha acabat amb un 12-11 però estàvem amb partit i els primers minuts de la represa s’ha mantingut igualat.

A partir d’allà 8 atacs sense gol ens han condemnat i encaixem una derrota massa dura pels mèrits fets, però això de vegades passa. Hem estat seriosos i amb bona actitud i això s’ha mantingut tot el partit.  Érem 12 de convocatòria i es mereixen un reconeixement per l’esforç realitzat. Ens seguirem preparant per poder ser competitius els 60′.

Sènior B Masculí 18 – Barberà 30 (mitja part 9-14)

Otro partido donde a pesar de comenzar bien y competir, esta vez hasta el minuto veinte, llega el momento del bajón y desaparición del partido. Esta vez nos ajustaron en 6:0 y cada vez nos costó más hacer gol, hasta saturar. 9- 14 al descanso.

Segunda parte sin hacer gol en los nueve primeros minutos… ya fue imposible acercarnos, más bien se fueron definitivamente.

Este guion ya nos ha sucedido otras veces y por ello no podemos caer en la mala gestión emocional de la frustración que nos provoca, tanto a nivel individual como colectivo.  Algunas actitudes deben desaparecer y positivar mucho más de lo que lo hacemos, cuerpo técnico y jugadores. Si hemos aprendido esto podemos seguir y luchar, con constancia y ánimo, sin espectáculos que no tocan. Está en nuestra mano mejorar esa gestión de la decepción, tiene mucha importancia.

Sabadell B 34 – Sènior C Masculí 19 (mitja part 17-8)

Partit d’avui contra els tercers classificats. Mal inici de partit, amb errors fàcils de passada i que no arreplegàvem, cosa que provoca que els locals facin contraatacs i gol. A més a més érem incapaços de defensar amb el cos i cames sense sortir a tocar i cap intensitat.

Segona part millorable tant en defensa com en atac amb xuts més ben dirigits a porteria.  La defensa ha estat molt més forta que la primera part i aixà feia que anessin durant 18’ gairebé empatats en el aquest parcial, però una estancada d’idees d’atac ha tornat a provocar errors i els arlequinats tornaven a fer gols fàcils.

Ara a descansar de partits  i agafar forces i noves idees de cara als següents partits.

Sant Esteve Sesrovires 19 – Sènior Femení 41 (mitja part 10-19)

Partit contra el cuer de la categoria que feia falta treballar i estar concentrades perquè no acabés essent més negatiu que positiu. Davant la defensa oberta presentada pel rival, les noies han sabut llegir els espais i jugar sense pilota i amb continuïtats, i hem aconseguit una eficàcia cara a porteria que en altres partits ens ha fallat.

Tot i això, hem tingut alguns minuts de baixa intensitat tant ofensiva com defensiva, especialment al final de la primera part i a mitja segona part, que un equip competitiu no es pot permetre. Res però a retreure a l’equip, ja que era un partit que sovint és difícil d’encarar donada la diferència entre equips.

Comença la segona volta retallant 2 punts al segon classificat, i quedant-nos per tant a 3 punts d’aquesta plaça, això si, amb 2 equips apretant per darrera a només 1 punt. Això vol dir que queda tota una volta per disfrutar competint, i a veure on pot acabar aquest grup. L’equip està treballant molt bé i la il·lusió per aconseguir grans fites es manté intacta. Partit a partit, i a aprofitar les festes per a desconnectar una mica, treballar aspectes més individuals i seguir aprenent i gaudint de l’handbol, del grup i de les companyes.

Molts ànims a totes les baixes que tenim, que no són poques, en breu esperem tenir-vos a totes ja gaudint també a dins del camp!