Resultats i Cròniques 15-16 Octubre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Benjamí Masculí Grana – Esportiu Castelldefels

Partido jugado contra un equipo que había empezado a jugar a balonmano, se han visto muchos goles y buena defensa en general. Seguimos trabajando en la distancia con el defensor y la visión periférica y en ataque la reducción de tiempo con el balón.

Benjamí Masculí Blau – Sant Joan Despí A

Primera y segunda parte bastante flojas, jugando bastante parados y sin intención de ir a portería, las perdimos de bastante. La tercera y cuarta parte con una mejora notable y eso se ha reflejado en el juego y el marcador, perdiendo esas 2 partes de poco.

bm

Sant Joan Despí B – Benjamí Femení

Buena dinámica de partido teniendo cada vez más claro el repliegue y el contrataque rápido. En defensa hay que seguir mejorando el tema balón-jugador y en ataque seguir apretando en los desmarques y el bote hacia portería. Buen partido y a seguir trabajando! (Partido ganado, las 4 partes).

Esplugues – Aleví Masculí Grana

Muy buen partido de los chicos en términos generales…. han trabajado muy bien el robo del balón, tanto en el bote como en la intercepción… y muchas ayudas en defensa.

En ataque buena ubicación, aunque hemos fallado bastantes tiros. A mejorar la puerta atrás y mejor selección de tiro.

Al final se han ganado 3 partes por muy poca diferencia.

Aleví Masculí Federat 2 – Sant Llorenç 2

Primer partido de liga, en el que hasta el 3er y 4o tiempo no comenzamos a jugar con intensidad y valentía. En los dos primeros cuartos se nos notaron los nervios, y aunque no lo hicimos mal del todo, estuvimos flojitos e imprecisos.

Tras el descanso, quitamos nervios y metimos garra, y se jugó con mucha más claridad en ataque, y se defendió más intenso.

A crecer  en cada entreno y en cada partido!

Aleví Femení Grana – Cornellà

Victoria de las chicas, buenas sensaciones aunque hay que ir puliendo detalles en defensa como el 1×1 y el robo de bote y en ataque la movilidad del pase. Por lo demás, actitud muy buena desde principio al final. A seguir trabajando.

Aleví Femení 12 – Igualada 4

Un gran partido de nuestras peques, en el primer partido de Liga a campo grande.

Muchísima intensidad pero aun así un comienzo con bastantes dudas. Sobre todo en defensa gracias a un juego bastante desordenado en ataque por parte de las rivales.

Pero poco a poco fuimos entrando en ritmo, defendiendo para robar y recuperar balones.

En ataque, muchísima intención para atacar a portería y buscar los espacios.

Felicidades a todas las niñas pero hay que seguir trabajado, y no conformarse con esto.

La próxima semana, Ascó.

Aleví Femení Blau – Cornellà Blanc

Molt bon partit de les noies. Una primera part on hem desplegat un gran joc i a les següents parts ens ha faltat un puntet més d’intensitat ja que hem sortit confiades.

En defensa molt bones accions, tot i que hem de seguir treballant l’1×1. En atac molt bones combinacions, l’únic que hem de millorar és atacar amb més desició cap a porteria i amb més força.

Molt content del treball que estem fent!

Infantil Federat Masculí 29 -Sant Esteve Sesrovires 29

Partido bastante bueno de todos los chicos, el ataque iba fluido donde los extremos recibieron muchos balones para finalizar. Defensivamente han dado un paso adelante en la intensidad pero quedan cosas por trabajar. Los dos errores finales nos penalizaron para no conseguir la victoria debido a dos exclusiones seguidas. A seguir trabajando!

Infantil Femení 20 – Canovelles 26

Partido complicado contra Canovelles. Nuestras niñas salieron a luchar pero los nervios pudieron con ellas, tuvieron muchas pérdidas de balón y desconexiones en el partido en muchos momentos que hicieron que se fuesen en el marcador las visitantes.

La efectividad cara a portería estuvo muy floja, no nos podemos permitir fallos tontos por qué contra equipos fuertes son fallos que después no se pueden recuperar fácilmente. Aunque el partido no fuese bien nuestras pequeñas dieron la cara hasta el último momento y se vieron matices en la defensa que se han ido entrenando. Toca esta semana entrenar fuertes y luchar por el próximo partido!

SAFA Gavà 21 – Cadet Masculí 29 (mitja part 6-11)

Victòria en el ‘derbi’ jugat a SAFA, on hi ha hagut una bona intensitat durant gairebé tot el partit, que ha de ser la base a partir de la qual poder treballar tota la resta d’aspectes tècnico/tàctics.

Com la setmana anterior, inici en que la defensa ha estat molt més encertada que l’atac, el qual ha desaprofitat varies ocasions i no ha permès agafar una renda prou àmplia a la primera part.

6 a 10 i cop franc directe a favor nostre que s’ha convertit i posava la màxima diferència fins llavors (6 a 11).

En aquests primers 30′, tot i tenir bona intensitat defensiva, hi ha hagut masses errades que s’hauran de corregir, moltes d’elles a partir del ‘caos’ en l’atac local.

Inici de la 2a part en que l’atac ha pogut funcionar millor i arribar ràpidament a un +9 que ha permès no patir pel partit i repartir minuts per a tots els jugadors.

Com la setmana passada, 2a part amb 18 gols a favor. Si ens decidim a anar a porteria i treballar més col·lectivament, podrem treure molt profit del nostre atac.

A seguir treballant cada dia per a corregir errades, aclarar conceptes i créixer com a jugadors.

Cadet Femení Grana 21 – Sant Joan Despí B 24

Actitud, valentía, lucha y esfuerzo es lo que define el partido de estas pequeñas guerreras. Después de dos partidos en los que nuestros propios errores no nos daban ninguna oportunidad para superar al rival, hoy hemos salido a demostrar que quien quiera ganarnos va a tener que pelear mucho.

Con un parcial 4-0 en los primeros cinco minutos y estando por encima del marcador hasta el minuto 15 de la 2a parte (dos arriba a la media parte), el cansancio físico ha hecho que tuviéramos un par de errores que el contrario ha sabido aprovechar para igualar el marcador y luego superarlo cuando nos han dejado en inferioridad, hecho que nos ha privado de la victoria que tanto nos merecíamos.

Defensa de 10, ataque de 10, portería de 10 y actitud de 10, a partir de ahora a mantenerlo y mejorarlo. Muy orgullosos de cómo han luchado hasta el último segundo, con esta actitud el próximo es nuestro!

Sant Quirze 29 – Cadet A Femení 26 (mitja part 16-10)

Inicio de partido malo, con muchos fallos de lanzamiento y desorden en defensa con fallos de atención. En ataque mucho desorden sin jugar a nada, que nos hizo ir al vestuario con un 16-10 en contra.

En la segunda parte mejoramos en defensa y sobre todo en la portería, nos ponemos a 3, pero las pérdidas de balón en momentos clave de partido, cuando el Sant Quirze estaba jugando mal, no nos permitieron llegar a igualar el partido.

Tenemos que aprender a salir a tope en los partidos desde el inicio, sino después se paga.

Lo peor la lesión de Laura, esguince, 2 o 3 semanas de reposo. Se suma a Sofía y Claudia. A ver si sumamos y no restamos, ánimo a las lesionadas.

Juvenil Masculí 34 – Les Franqueses 16

Partit jugat al poliesportiu de SAFA, on el nostre juvenil masculí s’ha imposat l’equip de Les Franqueses. La diferència al descans ja deixava entreveure una victòria local, però l’equip s’ha mostrat molt concentrat tot el partit.

Una bona defensa, ajudant molt als porters, i sortides al contraatac, ha donat als gavanencs la tranquil·litat necessària per escollir bones opcions en atac.

Bon partit, on han participat tots el jugadors, i que ha de servir per confiar en que el treball que es fa setmana rera setmana doni fruits al final de temporada.

jm

Esplugues 20-Juvenil Femení 22

Primera victòria, molt soferta. Físicament anem estirant els partits tant com podem, però ens costa mantenir el to 60 minuts. Hem començat molt fortes, agafant un ràpid avantatge de 5-6 gols al primer quart d’hora. Necessitem agafar aquests coixins per mantenir després una mínima avantatge la resta del partit.

Quan els minuts han començat a pesar a les cames i al cap, baixada entre el final de la 1a part i l’inici de la 2a. Molts (masses) minuts sense marcar, però sobrevivint en defensa. L’Esplugues s’ha posat per davant al marcador, però un impuls final ha fet que acabéssim guanyant el partit de 2.

Satisfet amb el nivell d’esforç de l’equip, però encara tenim moltes coses per treballar i millorar.

Sant Miquel B 24 – Sènior C Masculí 23 (mitja part 10-11)

Partit disputat amb molt de nerviosisme al principi degut a la importància del resultat i el que significava la victòria per als dos equips. Hem entrat freds, però mica en mica anàvem agafant petites diferències en el marcador de fins a 2 gols amb un joc col·lectiu ofensiu bastant bo, amb circulació de pilota i creant espais, tot i que la defensa 5:1 plantejada pels locals feia en principi no tenir idees clares d’atac.

El nostre sistema defensiu s’ha tornat fort, unit, intens fins anar al límit del reglament, ha provocat que a la mitja part guanyéssim d’un gol.

A la represa, el Gavà ha crescut com a equip i seguint la mateixa línia de joc ha provocat una diferència màxima de 3 gols on l’equip local s’ha vist obligat a demanar temps mort quan només es portaven jugats 10 minuts. Després, d’aquí i fins al final, ha estat un intercanvi de gols, on a falta de 2 minut es perdia de 2 i la defensa individual d’aquest últim tram ha donat fruit fins a empatar el partit de penal en els darrers segons. Una acció desafortunada (error defensiu greu) ja que érem 3 més en pista, ha provocat que els 2 punts es quedéssin amb els locals.

Tant d’aquesta última acció com la de la setmana passada a La Roca, hem de treure bon profit i saber que els partits es lluiten fins l’últim segon, passi el que passi…

Res més a dir, de nou bones sensacions contra equips de dalt de la classificació i a camp contrari, però amb mal regust de boca. Ara ja, toca pensar en  la victòria en el primer partit a casa contra Ascó.

Fornells 23 – Sènior B Masculí 17 (mitja part 11-8)

Dura y nueva derrota del Senior B Masculino en campo del siempre difícil Fornells de la Selva.

Partido con un inicio bastante impreciso por parte de ambos equipos; bastantes pérdidas de balón y desaciertos en los lanzamientos que dejaba el marcador en el entretiempo con un 11-8 a favor de los locales.

La segunda parte no fue muy diferente de la primera, arrojando un triste parcial de 2-1 hacia el minuto 10′ del complemento. Problemas por parte del Gavà durante todo el encuentro para superar a un sistema defensivo bastante plano y con poca movilidad.

Partido y resultado difícil de asimilar debido a que, a diferencia de las jornadas anteriores, se jugó con un estilo impropio de este grupo de jugadores y el cual no se había visto en los dos primeros partidos. A volver a los entrenos para demostrar que esto solo fue un tropiezo pequeño, para llegar con todo a nuestro primer partido en casa.

Manyanet 21 – Sènior A Masculí 34 (mitja part 7-18)

Bon partit de principi a fi. La nostra defensa i porteria va ser excel.lent des del primer minut i aconseguíem recuperar pilota que ens permetia córrer i fer gols amb claredat.

En aquesta primera part vam millorar els percentatges d’efectivitat i vam arribar al descans amb el resultat de 7-18.

Ells van decidir jugar sense pivot per intentar fer gol i en un principi va desconcertar-nos, però ràpidament ens vam ajustar. Segurament ells no van mostrar el seu millor nivell o potser nosaltres no vam deixar que el treiéssin. Tots els jugadors van participar activament del joc i tots, excepte els porters, van fer gol.

Queden coses a millorar, però ahir vam gaudir del partit i d’un bon nivell de joc.

Sènior Femení 24 – Cooperativa 19

Primera victòria de les sèniors aquesta temporada, després de superar 3 partits complicats pel que fa al calendari. Aquesta vegada sí, la defensa va funcionar a un bon nivell, i tot i que va haver-hi algún error en els canvis d’oponent i les circulacions rivals, la intensitat i les ajudes van arribar a un to efectiu, que unit a l’excel·lent porteria, permetien a les les locals manar al marcador de 2 gols a la mitja part, després de superar una triple exclusió quan la diferència era de 3 gols. Les transicions i la velocitat donaven aquest marge, unit al treball efectiu davant una tancada defensa rival.

A la represa, la defensa i la porteria van seguir ratllant a un alt nivell, i només un atac massa imprecís en les preses de decisions feien que el marcador no fos més ample. Tot i això, l’equip es va mostrar fort mentalment, va saber superar moments complicats i va acabar eixamplant la diferencia fins als 5 gols finals. Victòria que dóna certa tranquil·litat per a seguir treballant i anar compactant poc a poc l’equip, i que demostra que, en aquesta Lliga, tots els partits serán d’infart. La setmana vinent, complicat desplaçament a Sant Quirze, tot i que buscarem sumar per segona semana consecutiva.

De nou, agraïr a la nostra afició l’empenta que va donar a l’equip, i es que són una ajuda imprescindible que transmet un plus més a les nostres jugadores. I agraïr a Vivancos Perruquers la seva desinteressada ajuda, obsequiant a tothom qui ho volgués amb xocolata desfeta durant el partit. Gràcies de tot cor.