Resultats i Cròniques 13-14 de Maig

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que el passat cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Aleví Expert Masculí 5 – Garbí 11

Pas enrere avui dels nostres jugadors, que en cap moment han pogut superar la major intensitat i corpulència dels visitants. Primeres dues parts amb poca intensitat defensiva i superats en tots els aspectes. Hem d’ assumir el joc com a tal i no esquivar el cos a cos.

A la tercera part aclarim idees i juguem amb molta més fluïdesa, aconseguint empatar la part. A la darrera tornem a cometre errors en la passada i el balanç defensiu que ens condemnen en el marcador.

Destacar l’ aportació de la porteria que ha estat a l’alçada de l’exigència que demanava l’equip contrari. Seguim treballant dia a dia. El camí de l’handbol és molt llarg i acabem de començar. Ànims!

Aleví Federat Femení Blau  – Aleví Federat Femení Grana

Buen partido de nuestras chicas contra nuestras mayores,  en el que al habitual desequilibrio de desarrollo físico y motriz (por ser de 1er año), hay que añadir que nuestras chicas de 6o son un equipo muy peleón y con mucha competición encima.

Aun así, hemos luchado muchísimo en defensa, haciendo fantásticos apoyos en su momento justo, y bien ejecutados técnicamente!

En ataque ya tenemos bien grabadas en nuestro juego las 2 ideas básicas e imprescindibles: velocidad (en el movimiento y en las decisiones) e intencionalidad (cada jugador debe ir siempre a gol). Con estos dos conceptos bien asimilados en estos 3 meses, cada vez vamos fallando menos pases, y vamos consiguiendo mejores combinaciones colectivas!

Hoy hemos fallado un poquito en los lanzamientos… demasiado a las manos de las porteras.

Os recuerdo madres y padres, que no importa cuánto fallemos ahora, siempre que juguemos con velocidad. Porque si ahora subordinamos la seguridad en los pases a jugar veloz y decidir rápido, solo conseguiremos jugadores que no saben tomar decisiones al ritmo que el juego requerirá en el futuro. Y lo mismo pasa con la intencionalidad: si ahora no exigimos a cada jugadora que vaya a meter gol en cada acción aunque no tenga éxito, y subordinamos en la mente de nuestras jugadoras que lo importante es no perder balones, convertiremos a muchas jugadoras en meras ‘pasadoras’ que no ‘ganan porque no arriesgan’…

Velocidad e intencionalidad, son los conceptos básicos e imprescindibles que nunca debemos perder! Y estas niñas lo intentan casi siempre! A seguir creciendo!!!

Infantil Masculí Federat 28 – Barberà 23 (mitja part 15-15)

Partidàs al Jacme, on els nois han fet exactament els que se’ls ha demanat abans del partit, posar intensitat, actitud i sobretot lluitar i donar la cara durant tot el partit i així ha estat.

Una defensa molt compacta i amb moltes ajudes, juntament amb una porteria brillant ens ha donat la tranquil·litat per poder atacar amb més calma, tot i que la falta d’experiència feia que els nostres juguéssin una mica revolucionats. En atac, ens han plantejat una defensa 3:3 que al principi ens ha donat molts problemes, però una vegada demanat un temps mort aclarim les idees i a partir d’allà ataquem sense gaires problemes.

Molt feliç pel partit dels jugadors i per haver-los entrenat! Així dóna gust ser entrenador!

Infantil Femení 14 – Esparraguera 11

Partido luchado por nuestras niñas, lo importante es que han salido con actitud y con ganas de que esos dos puntos se quedasen en casa.

Primera parte muy intensa, igualada y por nuestra parte jugábamos muy rápido. En ataque ya vamos empezando a mover el balón de extremo a extremo y comenzando a fijar. En comparación con los últimos partidos hubo pocas pérdidas de balón y mucho juego con nuestros pivotes. En la primera parte se hizo una defensa 3:3 que estuvo muy bien, con sus ayudas y ya empezamos a tocar sin miedo. Acabamos ganando de 1 en la primera parte.

En la segunda salieron un poco relajadas, los primeros 5 min fueron flojos, bajamos un poco la intensidad, se dejó de correr, poca efectividad cara a portería y la defensa 3:3 que muy bien estábamos haciendo empeoró. Después de esos 5 min se dio un cambio brutal, se cambió la defensa 5:1 empezaron a defender como jabatas y en ataque se empezó a jugar como ellas saben, entrando en carrera y sin miedo, subiendo los contraataques y sobretodo luchando.

Nuestra portería también hay que destacarla.

Felicitar a todas las niñas por el partido que hicieron y a seguir trabajando!

Cadet Masculí 32 – Poblenou 29 (mitja part 18-11)

Primera de les finals que ens quedava, ja que una derrota gairebé ens deixava fora de la lluita i així ho ha afrontat l’equip, amb un molt bon partit i mantenint les opcions cara el futur.

La primera meitat ha estat espectacular. El nostre plantejament inicial ha sorprès al Poblenou que no trobava la manera de parar el nostre atac, mentre que la defensa ha estat més agressiva que mai, amb més ajudes que mai i ajudant al Biel (infantil) a fer una molt bona primera part a porteria. Tanta cosa feta bé, s’havia de veure reflectida al marcador, i així ha estat. 18 a 11 al descans.

La segona part ha començat de la pitjor forma possible,  amb uns 7m i exclusió en contra, però l’equip seguia posat al partit, Poblenou ha fallat els 7m i nosaltres hem aconseguit fer gol amb un home menys. L’equip ha seguit amb una intensitat molt bona, mantenint els 8 o 9 gols de diferència.

Però a mitjans de la segona part, el cansansi ha pasat factura, l’augment d’intensitat visitant ens ha provocat errors i el marcador s’ha anat ajustant.

S’entrava en els últims minuts, en què semblava no perillar els 2 punts, però en que s’obria un nou partit, el d’intentar recuperar els 5 gols de desavantatge del partit d’anada. En tot moment hem estat aprop de l’objectiu, però una precipitació per part de l’entrenador amb +4 al marcador, ens ha passat factura. Potser tampoc ho hauríem aconseguit, però amb aquesta errada, Poblenou ha aprofitat per a fer el definitiu 32 a 29.

Queden 2 noves finals, que esperem que s’afrontin amb la mateixa intensitat d’avui.

La Roca 1953 25 – Cadet Femení Blau 27 (mitja part 12-12)

¡Hemos vuelto! Después de dos partidos donde el equipo no estuvo a la altura y no compitió, ayer volvimos a tener sensaciones competitivas. En la primera parte el equipo estuvo muy compacto en defensa, con muchas ayudas que hacía que el equipo contrario sólo pudiera finalizar del extremo, donde nuestra portera estuvo muy bien. En ataque el juego colectivo fluía y creábamos claras opciones de lanzamiento, pero la falta de acierto hizo que no nos distanciáramos en el marcador. Unos malos minutos y un pequeño bajón físico nos puso con un empate a 12 a final de la primera parte.

En la segunda La Roca se puso por delante de 2 goles, pero sorprendentemente en 3 inferioridades casi seguidas el equipo empezó a recuperar balones y contraatacar, sólo el desacierto en los lanzamientos hizo que la distancia en el marcador no fuera mayor.

Muy buenas sensaciones de cara a los sectores del fin de semana que viene.

Juvenil Masculí 28 – Molins de Rei 20

L’inici de partit no va ser bo. El Molins de Rei va arribar a tenir avantatges de fins a 3 gols en els primers minuts gràcies als nostres desajusts defensius i el nostre ritme (massa lent) en atac. Vam sortir amb una defensa 3:2:1 molt oberta i amb aquest tipus de treball la concentració ha de ser màxima per part de tots els jugadors. A l’inici de partit, el Molins va trobar una escletxa per fer-nos mal. Un cop resolt aquest problema, l’actitud i intensitat dels nostres va permetre recuperar pilotes, sortir al contraatac i pujar el ritme del partit. Al descans ja s’havia recuperat l’avantatge al marcador i, més important, l’equip tenia la sensació que estava fent les coses bé.

La represa va començar amb un canvi defensiu per controlar millor el ritme de partit. La 6:0 no va comportar cap disminució d’intensitat i el treball generós de tot l’equip va ser, novament, la base sobre la que fonamentar el joc i, en conseqüència, la victòria.

Durant tota la temporada hi ha hagut moments amb més o menys errades i situacions que han fet que els nervis i l’ansietat ens guanyéssin la partida. Però aquest equip sempre treballa fins el final, sempre és compromès i solidari. És un gran equip.

Ara toca preparar el darrer partit a casa, dimecres a les 20:30, penúltim d’aquesta fase i que ens pot donar accés al Top 4 de la competició.

Fase d’Ascens a 1ª Estatal
Sènior A Masculí 25 – Stadium Casablanca 27

Bajo bagaje ofensivo. Desde el principio de partido no supimos adaptarnos a su defensa. Nuestro hacer era demasiado complejo para la facilidad que necesitábamos. Sólo 1 vez por delante en el marcador y fue como una ilusión.

La defensa aprobó pero tampoco fue férrea como necesitábamos para compensar el calamitoso ataque con un 38% de efectividad en ataque. No dominamos ni con las superioridades, de hecho no ganamos ninguna de las que tuvimos y eso es demasiado lastre para cualquier equipo que quiera ser competitivo. A la fiesta también se unió un desastroso arbitraje con el consuelo que nosotros lo hicimos peor.

Ahora no vale lamentarse más sino prepararse para los dos partidos que quedan de fases y empezar lavando la imagen y sensaciones. A tope!

seniorapublic

Sènior A Masculí 23 – Puig d’En Valls 24

Fue lo peor de la temporada. Jugamos peor que nunca. Dimos pena! Defendimos lo justo y fallamos lo máximo.

Sólo se pueden poner calificativos negativos. Mañana toca volver a jugar y debemos luchar!

seniorapuchi

Castelló 26 – Sènior A Masculí 19

senioracast

Sènior C Masculí 26 – Calella 40 (mitja part 8-19)

Començament horrible ja que els primers 4 minuts ja anàvem 1-5, temps mort per dirigir de nou les instruccions donades al vestidor i fer recapacitar els jugadors que no dóna fruit, ja que fem errors en atac i ningú baixa a replegar amb els contraatacs dels visitants. En la  defensa del joc estàtic som incapaços de sortir a tocar, de parlar, arribar a les ajudes, etc. No defensem!

Segona part molt diferent a la primera, es decideix donar temps de 10′ intens a cada jugador i dóna el seu fruit amb els dos juvenils a pista (Adrià i Aitor) amb intensitat defensiva i velocitat en atac i pujant el contraatac. El segon bloc format únicament amb jugadors ‘C’ reaccionen i   també  dóna resultats. I per últim, torna a pista el mateix bloc inicial i continúa amb molta força i intensitat.

S’ha acabat el nostre camí oficial de la temporada. Ara a buscar nous reptes de cara a la temporada vinent.

Màster Masculí 30 – Matadepera 29 (mitja part 14-13)

Partit intens on els hi hagi on cadascú ha intentat jugar amb les seves armes. Avantatges petits en el marcador, intensitat defensiva dels visitants superant a vegades el que el reglament permet no sancionat suficientment i marcador igualat. Descans 14-13.

A la represa es manté la tònica amb els locals que arriben a marxar de fins a 4 gols. El cansament i el darrers 6 minuts jugats en inferioritat numèrica han deixat el marcador en el 30-29 final.

Es preveu un partit de tornada intens. L’handbol s’ho val!