Resultats i Cròniques 10-15 Octubre

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquesta darrera setmana ‘atípica’ van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors.

Molins de Rei 26 – Infantil Masculí Federat 27 (mitja part 15-14)

Partit d’alta intensitat i emocionant fins al darrer segon. Inici del partit amb una intensitat defensiva nula que ens va fer anar per darrere en la marcador la majoria del partit. A partir d’un temps mort i uns quants ajustos en la zona defensiva central, per on més mal ens estaven fent, acabem a la mitja part 15-14.

Començament de la segona part més aviat semblant a l’inici del partit. A 10 minuts del final perdíem de cinc gols, però un gran final de partit on la frescura dels nostres jugadors ens va valer per acabar imposant-nos al rival. Encara hem de millorar molt.

Cadet Masculí Blau 18 – Terrassa A 27

El Terrassa és un bon rival, superior físicament i amb una defensa 6:0 què encara no hem treballat com atacar. L’inici del partit va quedar determinat per aquest factor: la nostra dificultat per atacar el seu sistema defensiu els hi donava sortida en contraatac i un avantatge en els primers minuts de partit de fins a cinc gols. El sistema en atac, què tot just estem començant a treballar, va començar a donar resultat, ens va permetre estar més tranquils i la diferència al descans era de, només, dos gols.

Els primers minuts de la segona part no van haver-hi grans canvis; però, aprofitant una superioritat numèrica, els visitants van tornar a agafar una renda de 5 gols. A partir d’aquí, les ganes van ser el nostre enemic, convertint-se en precipitació, pèrdues de pilota i, novament, gols de contraatac.

Val a dir que l’actitud de l’equip va ser la desitjable els 60 minuts, com demostren les dues recuperacions i gols en els darrers minuts de partit. Feina per fer, però molt bona línia

Sant Cugat C 16  – Cadet Masculí Grana 16

Balonmano despropósito domingo por la mañana. Resumen rápido: pisamos 8 veces el área, fallamos 19 lanzamientos de extremos más otros tantos de otras posiciones claras…… y ellos otro tanto. Positivo: cierta fluidez en ataque, mejor que otros días, defensivamente con más iniciativa y solidez. Vamos paso a paso, seguimos!

Cadet Femení Blau 27 – Oar Gràcia Sabadell 20 (mitja part 14-8)

Mediocre partido el que hemos hecho hoy, durante el que hemos cometido muchísimos errores y hemos estado muy irregulares.

En la primera parte hemos defendido bastante concentradas e intensas, lo que ha permitido que también nuestra portería respondiera, aunque en ataque hemos desperdiciado 21 ataques (12 lanzamientos fallados y 9 errores técnicos). Aun así, nos íbamos al descanso con un 14-8.

En la segunda parte, con pocas cosas nos han creado bastantes problemas, y no hemos estado concentradas en defensa.

Lo mejor del partido, además de los 2 puntos, ha sido que hayamos tenido confianza en nosotras mismas en los momentos del partido en los que el marcador se estaba ajustando, y hayamos resuelto un partido incómodo contra un equipo muy peleón.

Lo dicho, 2 puntos más y a seguir trabajando fuerte!

Mataró A 36 – Juvenil Masculí 27 (mitja part 16-12)

Seguim molt lluny de ser un equip, en quant a joc i en quant a actitud i fins que no aconseguim solucionar això, serà molt complicat tirar els partits endavant.

Un altre inici molt dolent de partit, amb una defensa inexistent i amb molts errors en atac, junt amb un arbitratge lamentable, han fet que ràpidament ens veiéssim molt a sota en el marcador, fins a 8 o 9 gols.

Uns últims minuts en què s’ha treballat una mica més en defensa i s’ha trobat millor els espais en atac, ens ha permès maquillar el resultat al descans  (16 a 12).

Semblava que podíem reaccionar, però un canvi defensiu del Mataró a l’inici de la segona part, ha tornat a col·lapsar el nostre atac en els primers minuts i ha tornat a disparar la diferència en el marcador. Hem intentat, a la desesperada, proposar un altre ritme de partit, però s’ha convertit en un intercanvi de gols que no ens ha reportat res de bo.

Montbui 20 – Juvenil Femení 30

Tot i el resultat, mal partit de les noies. El rival no ens ha posat massa dificultats, però hem comès massa errades. Principalment pel que fa als llançaments, que continuen essent la nostra assignatura pendent. Xuts clars, des de 6 metres, sense oposició, que s’acaben fallant (potser hem marcat el 40% del que hem llançat).

Per altra banda, bon debut de la Laura, del Cadet Grana. Benvinguda!

Sant Llorenç – Sant Feliu 32 – Sènior A Masculí 32 (mitja part 18-16)

Y todos tan amigos! No supimos ser superiores o mejores ni defender lo poco que hicimos bien. Nos metieron gol ilegal de falta directa final para empatar. Eso lo dice todo, nos metieron porque no lo defendimos correctamente. Gol ilegal porque lo del arbitraje fue desesperante mal los 60′ incluido esos segundos del lanzamiento. Para empatar porque si te pasa ganando de 8 es una anécdota divertida. Nos salvó la naxolona porque no jugamos serios, intensos defensivos y con demasiadas posesiones perdidas sin explicación.

La primera parte fue de muchos goles. 18-16. Ellos con sus intensos 1×1 y nosotros con nuestro ritmo alto de juego que generaba ventajas. Dos errores menos suyos o dos más nuestros dejaban así el marcador. La segunda parte fue igualada en marcador. Nadie se escapó más de dos goles y tuvimos acciones.

El final ya se sabe…. a entrenar!

Sènior B Masculí 21 – Sant Esteve Sesrovires B 31

Partit complicat per al nostre Sènior B contra sens dubte un dels millors equips del nostre grup. Primera part no vam controlar els seus uns contra un en defensa i tampoc vam estar encertats en atac (en cap nivell) i aixà va fer que el partit es trenqués de bon començament.

Millora a la segona meitat, sobretot en ritme de partit, però insuficient per a remuntar. Som conscients que ens toca patir aquest any, però també que el marge i potencial de millora és gran i per tant compromesos amb el que fem. Ànims!

Sènior C Masculí 16 – UEH Calella B 32 (mitja part 8-15)

Partit avançat jugat al Jacme on teníem moltes il·lusions i moltes ganes de demostrar a la nostre afició el bon joc que anem fent en els darrers partits, però només començar el partit s’ha vist que avui no seria possible ja que els visitants anaven amb una ‘marxa’ més per sobre nostre amb jugadors d’alt nivell que podrien estar en altres categories perfectament i fisicament molt per sobre de nosaltres.

Als primers minuts hi havia petites alternances de marcador, però ja a partir del 10′ les coses eren ben diferents. Les accions d’atac dels visitants amb circulació a doble de l’extrem o el joc de 1×1 zona central i buscant el pivot, eren impossible d’aturar i els nostres atacs xocaven contra la muralla calellenca. I així  s’ha arribat al descans, 8-15.

A la represa del joc esperàvem fer un gir, però ja en el minut 5 amb la lesió del nostre jugador Gerard en un contraatac, s’ha pogut veure que no seria així, els visitants no baixaven el llistó marcat ben alt des del principi de partit i l’àrbitre permetia el joc fort.

De positiu, podem dir vàries coses, la bona avinentesa de tots els jugadors (avui erem 14), els 4 penals a favor, bones aturades del Tantri i Sergi, així com també els contraatacs de la segona part.

Fins aqui avui ha estat la crònica d’un partit bastant dur contra un equip molt fort que ben segur estarà a les posicions de dalt.

Gràcies a tot el públic que un dia com avui essent festiu hagi vingut a animar al Sènior C.

Sant Joan Despí B 16 – Sènior Femení 30 (mitja part 8-14)

Partit correcte en general de les nostres noies, especialment als primers minuts de la segona part. Després de la derrota de la setmana pasada, l’equip va sortir amb ganes de demostrar que va ser un pas en fals anecdòtic, i les noies es van mostrar ambicioses des de l’inici. Per contra, precisament aquestes ganes de voler demostrar que l’equip és ambiciós ens va fer perdre multitud de pilotes en transició i voler resoldre els atacs massa ràpid, sense acabar d’el·laborar correctament el joc ofensiu. Tot i això, la diferència de ritme i de joc entre els dos equips era evident a la mitja part (8-14).

A la represa, el treball defensiu va seguir essent força bo, només tacat per alguns errors puntuals, i el bon treball durant els 60’ a la porteria ens van permetre córrer ara sí amb més criteri. Ràpidament es va obrir més escletxa al marcador, i els últims minuts van permetre repartir minuts i veure el debut de la Juvenil Maria Alcobendas aquesta temporada així com el retorn de la Dafne Ungerer més d’un any després de la seva lesió al genoll.

Cal seguir treballant per acabar de polir el joc que l’equip intenta assolir, ajustar una mica més la defensa i millorar l’efectivitat de cara a porteria per a poder ser solvent en tots els partits que resten. El proper, davant el filial del Granollers al Jacme March.