Resultats i Cròniques 10-11 Març

Us deixem els resultats i les cròniques dels nostres equips que aquest darrer cap de setmana van jugar els seus corresponents partits, de la mà dels seus propis entrenadors (els que ens les han fet arribar).

Garbí 8 – Aleví Masculí Nivell I 8

Dos partits en un. Primeres dues parts amb gran intensitat, joc amb i sense pilota, defensa intensa i esperit d’equip. Hem pensat que la feina estava feta i ens hem tornat a equivocar. Els locals han mantingut la intensitat i les ganes de guanyar el partit, i a nosaltres ens han abandonat primer l’encert i després l’actitud i l’esperit d’equip. Cada jugador ha d’interioritzar que la seva aportació la necessita l’equip, acceptant l’error com a part del joc i superant aquesta frustració per esmenar-ho en la següent acció, mai donant-se per vençut.

La lliga exigeix i l’equip respon. A seguir entrenant i gaudint.

Aleví Masculí Blau – Sant Boi

Partido muy competido a pesar del resultado. Jugadores muy desequilibrantes en el equipo rival que no hemos sabido parar las dos primeras partes, a pesar de eso poca pausa en el ataque haciendo lanzamientos con dos personas encima y regalando muchísimos balones al rival que nos ha hecho perder muchos puntos.

A pesar de esto, buenos 1×1 y muchas buenas ayudas en momentos clave. Partido muy mejorable, a seguir trabajando!

Aleví Masculí Grana – Sant Esteve Sesrovires ‘Roger Pujol’

Posiblemente el mejor partido que hemos hecho esta temporada. El equipo empezó muy ‘enchufado’,  haciendo un gran primer cuarto donde se vieron muchas acciones de pase y va, continuidades y bastantes interceptaciones. En el segundo nos costó entrar, hubieron algunos  despistes y la defensa estuvo poco contundente. En los dos últimos los chicos se pusieron las ‘pilas’ y se vieron acciones muy interesantes de 2×2, lanzamientos, robos de balón…

Muy bien chicos cada vez hacéis más balonmano y menos ‘mini’.

Aleví Masculí Groc – Martorell

Partido que ha sido muy igualado todos los tiempos. Pequeños errores de 1×1 y no bajar corriendo a defender han hecho que se nos escapen en cuanto a puntos durante todo el partido. También la ansiedad de no marcar goles nos ha hecho fallar algunos lanzamientos de 6 metros.

Buenos pases y va, desmarques sin pelota y 1×1 que nos han hecho poder estar dentro del partido. Partido muy mejorable, a seguir trabajando!

La Llagosta – Aleví Femení Nivell I

Un partido extraordinario. La actitud, el esfuerzo, las ganas de jugar y ganar fueron claves para el resultado del partido ya que las niñas empezaron la primera parte con poca intensidad, aunque las alevinas supieron concentrarse y poner la máxima actitud en el resto del partido.

La defensa mostraba la valentía de las jugadoras y el trabajo en los entrenamientos ya que estaban en todo momento atentas de su oponente, dispuestas a robar un balón y subir el contraataque, contactar, dar ayudas… Las acciones del ataque se realizaban con velocidad, intencionalidad de ir a gol con trabajo de fintas, desmarques sin balón, cambios de ritmo y de movimiento.

Muy buen partido chicas a seguir entrenando y mejorando.

Aleví Femení Nivell I Blau – Sant Joan Despí A

Muy buen partido de las chicas, en el que se han visto estupendas acciones ofensivas ejecutadas con velocidad e intención de ir a gol: cuando las chicas se conectaban y recibían en carrera, han conseguido trenzar juego y conseguir lanzamientos.

En defensa, se ha visto a un equipo que sabe apoyar a la compañera y lo hace con valentía!

Y buenas paradas de las porteras, que han estado valientes todo el partido!

Muy bien chicas!

Infantil Masculí Federat 32 – Cooperativa Sant Boi 17

Partit que es preveia complicat, ja que l’anada es va guanyar amb un gol a l’últim segon de contraatac. Però des de l’inici s’ha vist que avui no seria així, amb un parcial d’11-0 als 8 primers minuts de partit s’ha sentenciat el partit. Hem seguit treballant i tot i que els rivals no s’han rendit en cap moment, hem mantingut la diferència al marcador. A seguir entrenant per pulir petits detalls.

Infantil Femení 25 – Sant Quirze 34

“Ni eramos tan buenas las semanas anteriores. Ni hoy somos tan malas”.

Primera derrota en esta segunda fase. El partido no ha empezado bien, su ataque con dos pivotes nos ha hecho mucho daño. No hemos sido contundentes en los 1×1 ni en las ayudas, eso causaba goles fáciles por parte del Sant Quirze que hoy ha jugado con más intensidad que nosotras.

Hemos hecho un buen parcial al inicio de la segunda parte con opción de atacar y empatar el partido pero hemos encadenado 4 ataques sin marcar y allí el equipo ha naufragado.

Del partido de hoy se pueden sacar muchas conclusiones.

La más importante es el que entrenador tiene mucho trabajo que hacer de aquí a final de temporada.

La Roca 38 – Cadet Femení Blau 24

Partido que se preveía complicado, contra un equipo con amplia plantilla y bastante ritmo, que requería para sacar algo positivo que jugáramos muy bien durante los 60 minutos todas las jugadoras disponibles.

Y no fue así. Luchamos todo lo que nos dieron las fuerzas, pero cometimos demasiados errores en cosas básicas, lo que hizo imposible sacar algo positivo.

Hubo muy buenas aportaciones, pero en esta fase necesitamos estar a tope todas.

Chicas, cuando las cosas se ponen difíciles, toca concentrarse en hacer bien lo que sabemos hacer (ser consistentes), y luchar por mejorar lo que se nos da regular… y jugar sin ninguna presión por los resultados! Vamos a por la segunda vuelta!

Cerdanyola 19 – Cadet Femení Grana 25

Cadet Masculí  Grana 23 – Banyoles 34

Bones sensacions de partit en general tot i que jugàvem contra el primer classificat. El resultat final no reflecteix les bones accions ofensives i defensives que vàrem fer, junt amb una bona actuació en porteria. Llançaments i ajudes defensives continuen sent les nostres mancances, però cada cop menys! A entrenar.

Juvenil Masculí 24 – Sant Vicenç 24 (mitja part 11-13)

Tornem a puntuar després de molt de temps, contra l’últim classificat, però que té coses prou bones com per portar més punts i que al partit d’anada ens havia guanyat deixant-nos amb només 3 gols a la segona part.

Els 60 minuts han estat igualats, amb avantatges de 2 gols per un o altre equip, on les errades en defensa ens ha fet anar al descans 11 a 13.

La segona meitat hem recuperat ràpidament, però alguna nova errada en defensa i alguna decisió arbitral, ens ha tornat a posar 2 gols a sota a falta de poc més de 3 minuts.

Hem aconseguit l’empat a 17″ del final, quan l’equip visitant ha demanat temps mort. S’ha plantejat la situació a l’equip i en la situació en què estem en la classificació, hem acordat que 1 punt no ens servia de res i per tant, s’ha plantejat una defensa individual que ha acabat forçant un llançament precipitat i ben defensat, però lamentablement la xarxa de darrera la porteria no ens ha permès fer el servei ràpid i tindre una última opció de victòria.

Avui res a recriminar en l’actitud dels jugadors, i personalment, content que també hagin volgut arriscar per aconseguir la victòria, assumint l’elevat risc de poder perdre el punt que teníem

Riudellots 19 – Juvenil Femení 25

Partit dominat de dalt a baix per les nostres noies, que tot i ser només 8 han sabut mantenir la cara ben alta en tot moment.

Amb aquesta victòria, ens classifiquen matemàticament per la següent fase, i seguim de ben a prop el primer classificat.

Parets 23 – Sènior A Masculí 24 (mitja part 9-15)

Rival directe per evitar les posicions de descens. Hem fet molt bona i espectacular primera part (9-15) que amb una mica més d’encert en situacions fàcils i uns àrbitres amb un criteri correcte hagués estat molt superior. Defensa molt intensa i arribant bé a les ajudes. Porteria fent-se gran a cada llançament. Atac amb gran fluïdesa i encert. Sincerament els millors minuts de la temporada.

La segona part se’ns va fer llarga. No defensàvem tan bé i el seu immens pivot feia molt de mal. El nostre atac era bo però fallàvem llançament i se’ns notava el cansament. Minuts finals de tensió que vam saber jugar i aprofitar l’excel·lent primera part. Caldrà preparar-se millor físicament i aconseguir tot aquest bon nivell 60′.

Sènior B Masculí 21 – Sant Fost 28 (mitja part 10-8)

Partido contra el tercer clasificado donde, por el partido de la primera vuelta, sabíamos que nuestro juego les incomodaba si lo hacíamos bien. Y así pasó en la primera parte (10-8) donde se controló a sus jugadores importantes en defensa y se jugó con paciencia y huyendo de la zona central de su 6:0 defensivo.

Todo cambió en la segunda parte; preveíamos el incremento de agresividad defensiva del rival e incluso la mala actuación arbitral ante ese hecho pero…no pudimos superarlo. Nuestro rendimiento ofensivo bajó por ello y a nivel defensivo tampoco estuvimos como los primeros treinta minutos.

Hemos de aprender y madurar de estas situaciones y no dejar que afecten a nuestro juego. A seguir!

Sènior C Masculí 21 – Ripollet 27 (mitja part 12-13)

El partit començava molt favorablement pels gavanencs que agafaven una avantatge de 6 gols (7-1) al minut 10 de joc, però la distracció d’accions en defensa, ràpidament feia que els visitants retallessin diferències i juntament amb el seu joc amb el pivot s’anaven apropant al marcador fins arribar als 30′ amb avantatge visitant, 12-13.

A la segona part, i en els primers minuts s’ha vist una mica de nerviosisme a tota la pista, cosa que dificultava el joc net de la primera part.

Fins al minut 23, era un frec a frec amb petites diferències d’un gol pels dos equips, però un parell d’accions desafortunades en atac juntament amb  una exclusió nostre, feia que el marcador s’obrís amb avantatge de 4 gols pels visitants i des d’aquí fins al final, la diferència s’ha ampliat a 6.

Res més a dir, ha estat un partit on tots els nostres jugadors han lluitat i defensant els colors blaugrana del club amb molt d’orgull.

L’anècdota negativa del partit ha estat que el nostre jugador Marc Montufo en el 10′ de la primera part ha sofert una torçada al turmell i no ha pogut jugar més en tot el partit.

A continuar entrenant amb moltes ganes i estar a tope en la propera jornada.

Les Franqueses 23 – Sènior Femení 27 (mitja part 10-15)

Molt bon partit el jugat avui per les noies, en un camp complicat i davant un equip que, a la segona volta, s’ha reforçat amb jugadores de qualitat i havia fet del seu camp un fortí.

La gran diferència respecte a d’altres partits és que avui hem estat consistents durant 60’, no hem patit excessius altibaixos, i en això, la concentració i l’actitud sempre són claus. Hem atacat amb criteri, hem defensat les situacions més perilloses en l’1×1 rival, i hem après a córrer quan calia.

Avui hem aconseguit ser un equip ferm, amb totes les jugadores al servei del col·lectiu. Així, sempre tot és molt més fàcil. El repte ara, veure si som capaces de mantenir-ho en els 4 partits de Lliga que queden. A seguir aprenent i gaudint!

Garbí 25 – Màster Masculí  35

Partit disputat en diumenge tarda i una vegada més curts d’efectius. Un inici amb petits dubtes en atac feia preveure un partit disputat però ràpidament els gavanencs han començat a trobar espais en atac i una defensa molt ben ajustada ens permetia sortir en contraatac i obrir una escletxa de cinc gols. Els locals, de polleguera pel bon joc gavanenc, es precipitaven una i altre vegada. Al final de la primera part les exclusions visitants han permès que els locals s’apropessin al marcador acabant cinc gols amunt pel Gavà.

L’inici de la segona part amb tres jugadors en pista posava en risc el resultat però un cop més els gavanencs han tret la rauxa i el bon joc i agafaven vuit gols de marge. Amb una excel·lent porteria i atacs llargs i ben executats feien que el final del partit fos tranquil i finalitzés amb una renta de deu gols. Exhibició de joc i qualitat una setmana més. Bravo nois!