Partit molt igualat

La Salle Bonanova 26 – 24 Sènior A, equip dirigit per Joan Castañera

Partit molt igualat on la diferència no ha anat a més de dos gols. L’equip no ha estat tant contundent en defensa com en els darrers partits, tot i que l’atac ha funcionat millor amb joc col·lectiu. Al descans 14-14. Segona part amb la mateixa dinàmica d’igualtat, amb defenses més assentades. S’arriba a manca d’un minut amb 25-24 i possessió dels visitants. Dues defenses amb cops a la cara acaben amb exclusió d’un jugador visitant per protestar. El Gavà falla l’atac en inferioritat, i La Salle marca en el darrer segon. Massa càstig per l’esforç realitzat. A seguir treballant en aquesta línia i els resultats arribaran. No cal mirar la classificació. Seguir recuperant bones sensacions per sumar.