Falta d’experiència, els nervis i la precipitació

Sant Quirze 17 – Sènior Femení 16 (mitja part 11-9), equip dirigit per Roger Antich y Alex Vivancos

El nostre sènior femení va acabar la primera volta amb derrota per la mínima a Sant Quirze, en un partit en el qual les nostres noies s’haguéssin pogut emportar els dos punts a poc que haguéssin estat una mica més encertades en atac, ja que, una vegada més, la defensa i la porteria van ser excel·lents durant pràcticament tot el partit.

Els primers minuts de partit van ser de tanteig, on tots dos equips, molt joves, aconseguien anotar amb facilitat, imposant-se els atacs a les defenses. A l’equador de la primera part, però, les nostres es van encallar una mica en atac, i després de diverses pèrdues de pilota innocents i errors de finalització, el Sant Quirze va agafar una renda de 4 gols obligant a les nostres a treballar molt per a poder remontar en l´últim partit de l’any 2015.

Tot i això, la defensa va començar a rutllar, i juntament amb el bon treball a la porteria, es va aconseguir frenar a la seva jugadora més perillosa. A més, l’atac fluïd i a l’espai contra la defensa oberta plantejada pel rival va forçar nombroses exclusions a les quirzetenques, que no es van aprofitar del tot degut, una vegada més, a les pèrdues incomprensibles de les nostres i als errors dels 7 metres (0 de 3 al partit), fet que permetia retallar però no igualar el partit a la mitja part: 11-9.

La segona part va ser totalment oposada a la primera: les defenses es van mostrar molt més compactes, i aconseguir gols cada vegada resultava
més complicat. Les nostres van fer una defensa excepcional, però van ser incapaces de resoldre les accions de transició en velocitat, caient en molts errors individuals a l’hora de prendre la millor decisió, fet que va provocar que el partit s’encallés durant molts minuts amb el 14-14 al marcador.

Tot i això, les gavanenques van ser capaces de capgirar el marcador, però incapaces de sentenciar un partit que es va posar de cara. La falta d’experiència, els nervis i la precipitació van fer que al final del partit s’arribés amb el marcador igualat a falta d’1 minut. I mentre les nostres no van ser capaces ‘anotar en cap de les dues ocasions que van tenir, les locals sí van saber aprofitar la seva oportunitat, decantant el partit per a les vallesanes i deixant a les nostres sense premi en un partit amb masses imprecisions i amb molts altibaixos.

Derrota que de ben segur serveix per a seguir agafant experiència en aquest categoria, i per a intentar que, a partir de l’any vinent, la segona volta pugui ser millor i es puguin sumar més punts. Menció especial per a la tornada a les pistes de la nostra jugadora Marta González, que després de molts mesos d’inactivitat per lesió, va poder tornar a gaudir del joc i el grup en un partit.

De moment, les nostres són 8enes amb 11 punts, 5 per sobre del descens però molt lluny de les primeres places que dónen dret a lluitar per l’ascens de categoria.

Toca seguir treballant per a guanyar en experiència, en qualitat individual i en joc col·lectiu, per a que en el futur, partits com el d’aquest cap de setmana acabin caient de part de les nostres.

El proper partit serà dissabte 9 de gener a les 21h al Jacme March contra el Pardinyes, un bon equip que, tot i ser cuer, té jugadores de qualitat i ha perdut molts partits per la mínima, i que vindrà a Gavà a per totes per tal de poder sumar i evitar així el descens de categoria.

Us esperem a tots per a animar a les nostres, ja que és un partit clau on les nostres noies necessitaran el màxim suport.